yenı gelın evim :)) buyrun

41 kere maşallah.. Rabbim huzur, mutluluk versin inşallah. Kaderinizde eviniz kadar güzel olur umarım.. Beğendiğim nadir evlerden biri olmuş..

hayırlı olsun canım hepsi çok güzel Allah tadınızı bozmasın. Banyodaki paspaslarını ve rafını çok beğendim bende öyle bişeler ararken şimdi görünce valla bayıldım. nerden aldın acaba?

Hayırlı olsun Allah içine sindirsin mutlulukla oturun canım. Halıların özellikle banyo paspaslarına bayıldım :))

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

amin canm cok sagol banyo paslarımı kendım bu hale getırdım normalde cocuk odası halısıydı kestırdım ovarlok yaptırdım halının markasını bılmıyorum hıc bakmadım dırek begenınce aldım ama bu aldıgım yer getırıyordu bulamazsan yardımcı olurlar belkı burası rafımıda taa lısedeyken almıstım bastan berı nıyetım banyomu bu sekılde yapmaktı o yuzden onceden berı topladım bı zuccacıyede gormustum herseyı takım dı onun tuvalet fırcasından sabunluguna kadar cnm

kaldı cnm da bugun kendıme mola vrdım kosturmaktan yoruldum senınde bebısın gelmesıne az kalmıs ınsallah saglıgıyla bırlıkte gelır aynen cnm 3-4 aydı bulur herhalde

dinlen tabi canım zor süreç ,çok koşturdum bende
heyecanlı güzel telaşlar bunlar
amin saol güzel dileklerin için canım
darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…