yenı gelın evim :)) buyrun

mobılya ve koltuklarım kılımden cNM amin inş tsk ederım

Senin koltuklarinin pembe-beyazini aldim canim)kilim den degil baska bir marka ama aynisi.cok iyi fikir oldu bana resimlerin .benimkilerde gelsin paylasirim islh

rabbim mutlulugunuzu ve yuvanızı hiç bozmasın yanlız yatak odasında ki boş fotograf cercevesini kaldırın oraya ledli kanvas tablo koyablilirsiniz
bılmem cnm belkı daha sonra dedıgın gıbı bı tablo koyabılırım sagol tsk ederım
ayrıca banyona bittim süper olmuş balıklı bende cok severim banyoda marine dekoronu
bende cok sevıyorum banyoda
Senin koltuklarinin pembe-beyazini aldim canim)kilim den degil baska bir marka ama aynisi.cok iyi fikir oldu bana resimlerin .benimkilerde gelsin paylasirim islh

gule gule kullan cnm ıns cnm

evin çok güzel olmuş güle güle otur.banyo paspaslarınad bayıldım markasını yazabilirmisin yada nerreden aldın?

maşallah ne kadar çok eşyanız (mutfak eşyası) var eviniz eşyalarınız çok güzeller. ağız tadıyla inş...

Canım güle güle oturun wc deki köşelik deniz yıldızı felan var üzerinde onu nerden aldınız acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah eviniz çok güzel aşkla oturmak nasıp olur inşallah :) yatagınızın üzerindeki battaniye mi

Gule gule oturun Allah huzur versin eviniz guzel ama belli ki kalabalik bir esya yerlestirmesi var onuda artik dugunden sonra halledersiniz
Tv unitesinde ki tepsiler
Mutfak tezgahinin ustu dolaplar koyu renk oldugundan goz yoruyor
Banyoya ufak bir dolap alin temizlik malzemelerini ona koyarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…