bakın bence hatalısınız.
öncelikle nişanı duydum süs eşyası vb aldım gönderdim diyorsunuz.bu bir hata.belki kızın zevki farklı,belki beğenmeyecek,belki ömür boyu kullanmayacak.evet kendinize göre iyi bişey yapmışsınız ama bence hata.öyle yapmak yerine paranızı ayarlasaydınız.bir gittiğinizde kızı da alıp ne beğeneiyorsa,ne seçiyorsa o alsaydı siz parasını ödeseydiniz.
ikincisi kızın annesine çok konuşuyor demişsiniz. siz kızın annesine iyi yaklaşmıyorsunuz.kız da belki bunu hissedip size yaklaşmıyor.
üçüncüsü sen çok şanslısın,görümcen dışarda,kaynın iyi vb cümleler insana ters etki yapar.siz ne kadar iyi niyetli söyleseniz de karşınızdakini rencide eder.
dördüncüsü düğün günü insan şaşkın tavuğa dönüyor.belki kızın düşünmeye fırsatı olmadı,belki de o yaptırdığı modeli seviyor kendisine yakıştığını düşünüyor.ayrıca yanına gidip fikir vermemekle bencillik etmişsiniz.size görümceniz yanınızda gelse ama fikir vermese ne hissederdiniz.bence "gelinliğine ve senin yüzüne şu moel güzel gider ama yine de sen bilirsin" şeklinde tavsiyede bulunabilirdiniz
ve son olarak bazı insanlar çok konuşmayı sevmez, yapısı gereği az konuşur
bence büyük olarak siz yapıcı olun
birden yeni ailesine kaynaşmasını beklemeyin.yavaş yavaş olur.hatta yavaş yavaş olması sizinle daha sağlıklı ilişki kurmasını sağlar