Benimde temennim bu art niyet olmaması kesinlikle bir şey degişmedi zaten sonrasında belli bile etmedimBence böyle şeylere takılmayın bi art niyet varsa zaten çıkar siz yine yok gbi ablalığınıza devam edin.
Grçmiş olsun
Kız sizden bir şey istememis ki siz kendiniz gidip almışsiniz. Şimdi niye lafını yapıyorsunuz ? İlk firsatta kızın yüzüne vurmak için mi yaptınız bunları ? Yapmasaydiniz. Size yap diyen olmamış.
Belki unuttu yada sonra soylerim diye düşündü o heyecanla unuttu. Olamaz mı ? Nolur artık gelinlere bu kadar anlam yuklemeyin. Oda bir insan. Unutabilir,heyecanlanabilir,kusur işleyebilir. Biraz gormezden gelin. İki tarafta mutlu olsun.
Ayrica tavrınız çok itici. Kusura bakmayın.
Soguk değil abla der ben de çok laubali olmam dozundaGenel tavrı nasıl kızın size soğuk davranıyor mu
Benzer şeyleri bende yaşadım. Soyledigim seyler soylenmedi dendi veya yapmadigim seyler yapti gibi gosterildi. Gercekten haksiz yere yaptilar bunu.O yüzden gelininizi savunmaya geçtim galiba.İstemedi demedim o istemeden biz aldık zaten sonrasında istemiş, ben bunları asla başa kalmadım kusura bakmayın ama konumu dikkatli okuyun belli bile etmedim dedim.Evet gelin olarak asla ezmedim çünkü ben de bir gelinim ve tam tersine ben çok ezildim maalesef bu konularda.Olay o gün gerçekleşseydi zaten heyecandan diyerek konu açmazdım bile bir hafta öncesinden oldu.
Ben bir şeye dahil olmadım ki alışverişe dahi gitmedim.Sizin niyetiniz iyi ama bu kadar dahil olmaniz onu rahatsiz etmis olabilir. Tabiki rahatsiz olmasi bu tepkileri vermesini gerektirmez. Bu durumda ben mesafeli olurdum.
Aynısını yaşadım her şeye laf söyleyen görümce elimi attıgıma pahalı diyen kayınvalide herşeyi ogullarına fiyatı abartılarak söylendi benim agzım yandıgı için açıkcası ben huzursuz olsun istemedim ne fiyat konsuunda ne başka sey hep kendi fikrine önem verdim senin istedigin olsun dedim.Örnek taç almamış taçlı model istedi kuaförden ben elimdeki tacı getirdim begenmedi baktık kuaförde var onu aldık bizimkiler anlamıyor ne tacı felan dediler ee olacak sart felan dedim aileme orta yolu bulmaya calıştım inanınBenzer şeyleri bende yaşadım. Soyledigim seyler soylenmedi dendi veya yapmadigim seyler yapti gibi gosterildi. Gercekten haksiz yere yaptilar bunu.O yüzden gelininizi savunmaya geçtim galiba.
Olay sadece geçmiş olsun dememiş olmasiysa ,diğer her şey normalse bence bu kadar takilmayin. Dedigim gibi belki söylerim demiştir unutmuştur. Üzerinden zaman geçincede utanmistir söylemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?