Yeni gelinimiz

Hala konuyu okuyup anlamaya calışmadan yorum yapanlar var ve ben inanamıyorum, anlatıklarım asla lutuf söyle böyle tarzında degil konuya hakim olup anlamanız açısından detaylı anlattım.Cevaplarda belirttigim gibi kendisi begendi biz karışmadık zaten, gelemediği için uzak oldukları için ayrıca da nişandan bir gün önce oldugu için eksikleri elimden geldiğince tamamlamaya calıştım bu mudur başa kalkmak, yahut karışmak istesem gelseydi, liste yapsaydı, alsaydı ,kendi begenseydi diyebilrdim iyiniyet düşündügümden içinde kalmasın dedim.Zaten kendisi de dedi bir kere inmiş şehire madem öyle o zaman alabilirdi.Fırsatım olmadı dedi geçiştirdi, kendi düşünmediyse kusura bakmayın ben düşünüp birşeyler yapmaya calıştıysam bu mu suc oldu şimdi.Herkezler kendi yarasından yola cıkmış hak veriyorum ama bu kadar önyargıyla yaklaşmayın lütfen.Olumlu yahut olumsuz yorumlar yapanlar için de teşekkür ediyorum.

Bence siz iyi niyetli davranmışsınız. Kız daha bu işlerde toy. Şimdilik Görmezlikten gelin, hatasını örtün. Bu şekilde gerçek bir abla olabilirsiniz. Tek bir hareketiyle hüküm vermeyin derim.

Öncelikle ben onun için çok uğraştım diye düşünmeyin. Herşeyi kardeşiniz için yapiyosunuz en başta. Kardeşinizle evlenmese niye yapasınız zaten. Daha bu kadarcık şeyle böyle düşünmeye başladıysanız ooo.. Daha nelere takarsınız kafayı.

Gelin, görümce, arkadaş vs gibi sıfatları bir kenara bırakıp yorumumu yapıyorum .

İnsani olarak hastalıkta, sağlıkta ,düğünde ,cenazede,bayramda insanlar birbirlerine temennide bulunmalı ,insan olmak bunu gerektirir

Gelin olunca ya da görümce olunca bu durum değişmiyor .

Aynısı gelinin başına gelse ve görümce gelini es geçse şimdi yerden yere vurulmuştu o gorumce

Konu sahibi toyluguna ver,eğer hep böyle devam ederse
sende mesafe bırakırsın olur biter,insanlara karsi fazla beklenti içinde olunca hayal kırıklığı çok oluyor

Sonunda mantıklı bir cevap konu sahibinin yerden yere vuran mesaj okumaktan sıkılmıştım.

Konu sahibine gelince sizin gelin azcik insanlığı öğrenmesi gerekiyor bunun için de senin yardımcı olmam gerekiyor iki çocuğuna da birşey olmuş bir geçmiş olsun yok. Bn eşimin dayısının çocuğu için kuzenin çocuğu için günde iki kere ararım çocuk sonuçta kötü birşey olsun istemeyiz öyle değil mi bunu da ayıp olmasin diye yapmam merak ettiğim için ararım.

Eğer böyle giderse sizin geline mesafe koyma zamanigelmistir demektir.

Ne seni ne de evladını iplemiyor. Görmezden geliyor. Kanımca mesafeli durmakta istiyor.

Sen de üstüne düşme, görme.

Herkese ederi kadar değer ver!

hafif asosyalse? veya ne bileyim herkesin yabancı olduğu ortamda geçmiş olsun dese '' Gelinle görüşmüyorlar herhalde burda mı geçmiş olsun diyor' diye düşüneceklerinden çekindiyse? Sonrasında da unuttuysa?
Belki de kardeşini aile içi böyle konuları, kazaları, ölümleri ne bileyim olayları ona söylemiyor , o sonradan öğrendiği için kendince bana söylemiyosanız ben de umursamam o zaman diye düşünüyorsa?
Bluzu gerçekten beğendiyse ama annenize söylemediyse? ( zevkler ve renkler meselesi...)
Kuaförde topUzu için saç kesilmesi gerekiyosa? Kesilince daha güzel duracaksa ve malum asosyal olan tatlış
gelin hayır kesmeyin diyemediyse utanıp?
Ayrıca çocuğunuzun zaten kulağı onların orda yaralanmış, orda ilgilenilmiştir zaten tekrar araması biraz yaranmak için gibi görünmez mi?

Evlilik aşamalarında ne yapsanız sorun ve suç teşkil edeceği için insanlar nasıl davranacağını kestiremiyor.
Ayrıca şu telefonla arama muhabbeti beni inanılmaz geriyor. Ben de gelinim ve ben de aramıyorum. Zaten muhtemelen bu büyük bir problem kaynanamlar için ama olmuyor telde ne konuşacağımı bilemiyorum evleneli 3 seneyi geçti hala çekiniyorum. Bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerek...

Sen görümcelik falan yapma dedikleri gibi, daha samimi olana kdr sen sen olmaya devam et. O zamanla açılır.

korkunc bir insan

Geçmiş olsun. İnsanlar evlenme aşamasında donabiliyor. Örnek ben.
Artniyetli olduğunu düşünmüyorum.

Bence yüz göz olmuş kayinvalide gelin ilişkilerinden olsa gerek şimdi evlenenler daha mesafeli oluyor. Bayramdan bayrama. Ben de çok eski sayılmam 3 senelik evliyim. Ama keşke mesafeli olsaymisim diyorum.

Nasıl anlatmışsan gelin adayınız öyledir 20 sene sonrasında da korkarım farklı biri olamayacak çünkü karakteri bu kadar ,onun için her ne yaparsanız yapın karşılığında hissiz suratsız bir yüzle davranan bir kişiyle karşılaşacağını tahmin edebiliyorum pişman olmayacağım kadar iyi ol diye sana tavsiyede bulunuyorum kolay gelsin ayrıca erkek kardeşinle bile aranızı açabilir bu tipler dikkatli olun kolay gelsin

daha yeni gelin, usul bilmiyor olabilir, o an telaşı varmış unutmuş olabilir, çekiniyor olabilir. zamanla alışırsınız birbirinize. ama annelerin de şu tavırları hoş değil. yapamamışsın edememişsin, resmen kıza laf sokmuş bebek üstünden. anneden daha iyi kim bakabilir bebeğine. bir müsaade edin anneler, siz anne oldunuz o tadı yaşadınız bırakın başkaları da yaşasın..

Geçmiş olsun dememenin cekingenlikle alakası oldugunu düşünmüyorum.bluz nasıl diye sorunca cekinmiyor.üstelik aynı bluzu kendi yakını güzel dedi diyede almayı biliyor.hos degil gelininizin davranısları.sz onu mutlu etmeye calısmıssınızda o szi mutlu etmeye pek hevesli dgl gbi

Fazla fedakarlık iyi değildir,
Bir geçmiş olsun demeyen insan çiğ insandır, küçük şeyler büyük şeylerin habercisidir bana göre
Mesafenizi ayarlayın, iyi niyetle uğraştığınızı anladım ben ama bazen bu iyi niyetler fazla geliyor insanlara
Çekin kendinizi biraz

ilk günlerden şunu yapmadın bunu yapmadın diye kalıplara sokarsanız kendinizden uzaklaştırırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…