Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

bence çok şanslısın hem de çok şanslı
telefonları açmama gibi bi seçeneğin de var, yeni evli olduğumuz için açmak istemedim dersin valla bu kadar arayan olsa ben açmam, işim gücüm yok milletimi goygoylıcam diye düşünürüm

Demek ki onlar yeni evliyken öyle yapmış, 7/24 sevişmiş, o yüzden seni de öyle zannediyorlar

Keşke dügün sabahı saat 7de kahvaltiya gelmek yerine bana da böyle imalı imalı yeni gelinsin deselerdi!

Rahatsız edilmemek en çok sevdiğim şey. En basitinden evde rahat kıyafetlerle gezebilsin hep :) takılma bu kadar daha iyi oluyor böyle düşünmeleri . mesela benim eşim gece çalışıyor gündüz daha çok müsait zamanım olmuyor ama açık açık söyleyemiyorum allahtan herkezle mesafeliyim ve çok misafir gelmiyor :)

Zamanla geçer dert etme. Söylemeselerde yeni evliler=sevişengiller. Değiştirmenin imkanı yok. :)

Benim esim de bazen geceleri çalışıyor gündüz evde oluyor, gündüz de evde olabilme ihtimali oldugu için daha bir tedirgin oluyorlar

Cinselliğin Afrikasında, bırakın insanlar biraz eğlensin canım. Millet sekse aç aç. İki gülüversinler, sizin seviştiğinizi sanmaktan öte, kendi seviştikleri geliyor akıllarına da ondan gülüyorlar. " Yeni evli görünce niye gülesin geliyor kız,o kadar mı tadı damağında kaldı yeni gelinliğinin?" deyin, gerisini onlar düşünsün. Ondan sonra da gülebilen varsa helal

Ne kadar görgülü bir çevreniz var benm evlendiğim 2. Hafta eşinin annesi 3. Hafta kardeşi ve akrabaları geldi birer hafta kalfilar

Tövbeler olsunayıplarlarsa da bunlar hep yeni gelinlikten derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…