- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi watchthesunset
-
Demek ki onlar yeni evliyken öyle yapmış, 7/24 sevişmiş, o yüzden seni de öyle zannediyorlarWatchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)
En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.
Bu gibi cümleleri 3 aydır her arayandan duyuyorum.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz
Yeni evliyiz diye 7/24 sevisiyoruz mu zannediyor bu insanlar
3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı
Burdan bir üyenin tabiri ile, sevişken durmuyorsunuz demekkiBize hiç böyle diyen olmadı acaba bizi de hiç sevişmiyomu sandılar ne
Keşke dügün sabahı saat 7de kahvaltiya gelmek yerine bana da böyle imalı imalı yeni gelinsin deselerdi!Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)
En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz
3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı
Düşünceli olmaları devam etsin fakat imaları bitsin istiyorumKeşke birisi de bizi dusunse
Aynen öyle durmuyoruz demekkiBurdan bir üyenin tabiri ile, sevişken durmuyorsunuz demekki
Demek ki onlar yeni evliyken öyle yapmış, 7/24 sevişmiş, o yüzden seni de öyle zannediyorlar
Bu tür de fena ya, cok zor bir durumdur sanıyorum düşüncesiz insanlarla görüşüyor olmak.Keşke dügün sabahı saat 7de kahvaltiya gelmek yerine bana da böyle imalı imalı yeni gelinsin deselerdi!
Rahatsız edilmemek en çok sevdiğim şey. En basitinden evde rahat kıyafetlerle gezebilsin hep :) takılma bu kadar daha iyi oluyor böyle düşünmeleri . mesela benim eşim gece çalışıyor gündüz daha çok müsait zamanım olmuyor ama açık açık söyleyemiyorum allahtan herkezle mesafeliyim ve çok misafir gelmiyor :)Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
( kikirdemeler)
Benim esim de bazen geceleri çalışıyor gündüz evde oluyor, gündüz de evde olabilme ihtimali oldugu için daha bir tedirgin oluyorlarRahatsız edilmemek en çok sevdiğim şey. En basitinden evde rahat kıyafetlerle gezebilsin hep :) takılma bu kadar daha iyi oluyor böyle düşünmeleri . mesela benim eşim gece çalışıyor gündüz daha çok müsait zamanım olmuyor ama açık açık söyleyemiyorum allahtan herkezle mesafeliyim ve çok misafir gelmiyor :)
En azından saygılılar. Boşa kafanı yorma he he çok sevişiyoruz de geç.Benim esim de bazen geceleri çalışıyor gündüz evde oluyor, gündüz de evde olabilme ihtimali oldugu için daha bir tedirgin oluyorlar
Eşim evde değil, yeni gelin müsaitAslında uzun uzun bir yorum yazacaktım ama yeni evlisiniz şimdi okumaya vakit bulamazsınız falan rahatsız etmeyim hiç
Ne kadar görgülü bir çevreniz var benm evlendiğim 2. Hafta eşinin annesi 3. Hafta kardeşi ve akrabaları geldi birer hafta kalfilarWatchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
( kikirdemeler)
Tövbeler olsunCinselliğin Afrikasında, bırakın insanlar biraz eğlensin canım. Millet sekse aç aç. İki gülüversinler, sizin seviştiğinizi sanmaktan öte, kendi seviştikleri geliyor akıllarına da ondan gülüyorlar. " Yeni evli görünce niye gülesin geliyor kız,o kadar mı tadı damağında kaldı yeni gelinliğinin?" deyin, gerisini onlar düşünsün. Ondan sonra da gülebilen varsa helal
İyiyim kuzum yolda yazıyordum,şarjım bitti,yeni geldim eve:)Yemek iş güç ankara ayazı falan filan işte sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?