• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gelişme * acil bir bahane bulmam lazım ne dicem ??

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar Merhaba,
Beni takip edenler hatırlar beni..
Size söyle bişey soylucem eski sevgilim denen o pislik bana yazdı... Tabi ben kendimi tutamadım ve söyle söyledim..
Benden ayrilma öteki sebebi o yan çalışan dukanda kız mi? İsmine söy ismine kadar söyledim. Hata aramızda 45 dk filan var şehir olarak. Ama benim onun instagram şifresini bildiğimi bilmiyor. Baya şok olmuştu o kızın isminj söyledigimde. O kızı nerden tanıyorsun ismini nerden biliyorsun. sandigin gibi değil, kim bunları söylüyor? günah alma bosuna. Sonra dediki sen kimden ogrendin nerden biliyorsun bunları.. beni mi takip ettin çalıştığım yere mi geldin sonra "He geldim "dedim uzatmadim. Daha sonra dediki eğer soylersen dürüst olucam soylucem. Hayır sen söyle dedigimde Hayır sen diceksin dedi. Bende iyi ozaman bende o kıza söylerim derim. Sakın öyle bişey yapma dedi, kimseyi rahatsız etme dedi. Kızlar şimdi ne bahane ureticem. Ona karsi soğudum ama sadece gerçeği bilmek istiyorum. Ve rahatlanicam kendi yoluna bakicam ama suan içimi yiyorum.

Ne demeliyim?

Son düzenleme:
İyide sen soylediginde gercegi soyleyecegi ne malum. Ben olsam o kiza anlatirdim benle mutlu olamayan basiasiylada mutlu olmasin

Boşverin gitsin ne gerek var böyle şeylere.
Siz ayrılmışsınız zaten, o yoluna siz yolunuza.
Yok yere kendinize problemler yaratmayın bence.

Ben olsam zaman kaybetmeden kıza yazarım eğer aralarında birşey varsa onlarda tartıssin hatta ayrilsin isterim konuşmaları felan flhepsinj gönderir onun kıza açıklama yapmasına fırsat vermem

Tipik aldatan erkek

Back
X