Yeni gençlik neden bu kadar edepsiz

Anlattığınız olayı okurken midem bulandı .böyle seviyesiz gençler de var tabi ama seviyeli düzgün insanlar da var.ailenin yetiştirme meselesi tamamen

Bence de genclik degil mahalle teyzeleri pek edepsiz. Her halti soruyor,her seyi konusmaya calisiyor. Nedendir bunca merak cozemedim. Genclerle bir kanka olma yarisi,herkese kendi begendigini dayatma israri. Bunlar daha buyuk edepsizlik. Bir sussalar sorun kalmayacak. Kime ne takma kirpikten,karsidakinin donunu toplayip toplamamasindan?

Şimdi şimdi çiçeği ekiyorsun öyle bırakıyorsun sulama yok bakmak yok ne bekliyorsun acaba bakmadigin çiçekten

Bundan bende şikayetçiyim mahalle baskısından kaynanamın yaşlı arkadaşları bana neden camiye gidip kuran okumayı öğre nmeğimi sorgulama gafletinde bulundular benim annem karışmıyor bunlara, bunlar kendilerini ne zannediyorlar, sorsan dinin emri bunu gerektiriyormuş bir araştırdım bunların birinin kocası insanları dolandırmış yani hanımına haram para yediriyor diğer yaşlı kadınları araştırsam daha neler çıkacak Allah bilir

Her kesimde iyi yetismis terbiyeli gencler oldugu gibi, terbiyesizi ukalasi da var
Fazla takilmamak lazim

Keske cocuklarimizi herkese ve herkesin hakkina saygili yetistirebilsek.

Bizim insanimizin huyudur,kendi totosundaki kaziga bakmadan elalemin gozundeki çöpü gorurler

Kadın acele edin falan derse kızlarda cevap verir sonuçta tuvalette boşa niye oyalansın ki başka ne yapabilir? onlarda karşılık vermiş. Ayrıca donumu da toplamam istersem dediğini de hiç sanmıyorum hadi dedi yapacağından değil kadın onu da çekmeseydin dediği için demiş o teyzelerde ne dediğini bilmiyor ama ayrıca konuyka takma kirpiğin bağlantısını da kuramadım herkes istediğini yapmakta özgür o kalabalıkta ona dikkat etmiş olmanız da enteresan bir de genelleme yapmak zaten yanlış

birde yaşlı Kadınlarımızın giyim zevkine bakın kıyafetini renk uyumuna bakın
Estetik değil rengarenk giyiniyorlar
Deli oluyorum yaşarken aslında suni ölümde olduklarından

Yeni gençlik kötü de eskiler çok iyi sanki. Tuvaletteki insan oraya oyun oynamaya girmiyor. Acele edin demek de görgüsüzlük. Otobüs yarım saat mola veriyor. Direkt tuvalete gidilse zaten otobüs kaçıyor telaşına düşmez kimse. Kızların da yaptığı hareket bundan olabilir. Onlarınki de yanlış, verilen tepki de yanlış. Etkiye tepki olmuş. Kızlar kadınla dalga geçmişler.

Sizin yorumunuz da son derece çirkin. Takma kirpik, makyaj, kıyafet vs. sizi ilgilendirmez. Herkes istediği gibi giyinebilir. Ben eşofmanla yolculuk yaparım rahatıma düşkünüm. Başkası şık olmayı sever, makyaj yapar, süslenir. Bunlar kimseyi alakadar etmez. Takma kirpik değil de otobüste bağırarak telefonda konuşanlar sorunlu bence..

Yorumlarda geçen cinsellik konusuna da değinmeden edemeyeceğim. 18 yaşını geçmiş her birey özgürce cinsel hayatını yaşayabilir. Milletin ahlakını sorgulamak buradaki kadınlara kalmadı. Çok meraklı iseniz tacizi, tecavüzü eleştirin. Gönül rızası, istek ile 2 insanın birbirine yakınlaşması son derece doğal. Siz evlilikle normal görüyorsunuz diye herkes öyle olmak ve sizin kurallarınıza göre yaşamak zorunda değil. Kafanızı eğip kendi işinize, varsa eğer cinsel hayatınıza bakabilirsiniz. Yok çocuk aldırıyorlarmış vs. diye laf dalaşı yapan üyeler evlilerin de çocuk aldırdığını biliyor mu? Günaydın diyelim.. Ayrıca her evli ailenin çocuğu da ahlaklı olmuyor. Olamıyor. Şimdi kafanızı kaldırıp dış dünyaya merhaba deyin. Karakteri evlilik cüzdanı ile gelen bebeklere hediye vermiyorlar. Bilginize tatlışlar.

Valla her şey yaş grubunda var bu tarz olaylar gençlerle sınırlı değil. Olayın benzerini karakterler değişik olarak yaşadım havaalanında. Wc deyim biri daldı içeri duyuyorum, dalmasıyla benim kapalı olan wc nin kapısını yıkar gibi yumruklamaya başlaması bir oldu. O kadar sert vuruyor ki eyvah dedim soygun mu var olay mı var, "dolu" diye seslendim, hala vuruyor tekrar seslendim, neyse apar topar çıktım baktım ki orta yaşlı bir teyze...Buyrun dedim, sinirle "dolu diye bağırıyorsun ama kırmızı işaret yok kapıda" dedi, ama kapalı olduğunu görüyorsunuz hala zorluyorsunuz ne yapsaydım dedim. Bu arada bağırmadım onun altını çizeyim. Baktım kavga çıkaracak tamam siz haklısınız dedim çıktım ve böyle o kadar çok olay yaşıyorum ki ama sizin gibi düşünmedim ve genellemedim. Bu bir örnekti bir çok şey yaşıyorum.

Bende böyleyim ailem bana edepsiz diyor yani annem diyor.Eskiden cok kavgaciydim yaşlı büyük küçük kadin erkek fark etmeksizin herkese cevabını yapıştırdım ve kavga ederdim simdi kavga etme kalmadi pek ama yine cevap vermeden duramiyorum. Bazi insanlar hak ediyor çünkü. O tuvalet meselesinde ne var anlamadim ne olmus yani konusmalar bana normal geldi o teyzede ustune vazife olmadan konusmasaydi tabi alir cevabını kizlar yine sakinmis ben olsam belki bu olay siddetle biterdi kavga gürültü ve polis cunku 2 kisi konusurken 3.ye ne düştüğünü biliyorsunuz

Eskiden pistiriyolardi yasca daha kucuk olanlari. Millet babasina bile dusuncesini soleyemiyodu, ha ne cikiyodu ortaya? . ezik gelinler ezik damatlar onlarin yetistirdigi ezik cocuklar. Artik oyle degil. Bi yandan iyi bi yandan kotu. Insanin kendi haklarini yeri gelince savunmasi guzelde ukalalik iyi degil. Bizdeki sorunda bu aslinda,

Tuvalette yabanci biri bana bole dese tepkim o ana bagli ve nasil dedigine bagli. Ki yeni nesil filan degilim, gayet eski sayilirim:)) kotu bi sekilde dese sana ne derim yani

+10000

Bizim insanimizin huyudur,kendi totosundaki kaziga bakmadan elalemin gozundeki çöpü gorurler
Yıl 2008 istanbulu bilirmisin?
çapa hastahanesine 2 çocukla gittim
büyüğü 7 küçüğüm 5 yaşında çok hasta ikiside
Tabii arabada yok taxiye verecek paramda yok
Mecburi toplu taşımayı kullanacağız
Otobüse bindik
Çocuklar nasıl hasta gözlerini açamıyor ikiside
Tek kişilik bir yerde 3 müz oturduk
Çapa şehreminiden küçükçekmeceye gideceğiz
Trafik keşmekeş 25 dk yolu 1.5 saate gidiyoruz tabi otobüs tıka basa
Aklıma geldikçe kötü oluyorum
Çocuklar ateşlendi kucağımda bende ikisini oturttum kendim ayağa kalktım
Arkamda orta yaşı biraz geçmiş bir kadın
Hanım biz ayaktayken çocuklarımı oturtuyorsun bu nasıl ahlak bu nasıl edep diye bağırdı
Bir diğeri işte böyle çocuklara terbiye veriyorlar diyor
Kadın evet yarın bu çocukların hali nasıl olur diye çığırıyor
Hiç oralı olmadım
Omuzumdan dürttü sana diyorum dedi
Çocuklar hasta dedim kes sesini tek kelime daha edersen parçalarım sizi dedim
Yani böylelerine nasıl bir edeple saygıyla yaklaşır insan
Ki çocuklar hasta olmasa bile o keşmekeşin içinde beş yaşında bir çocuğun ayakta durması kendi koca kıçkarıyla oturup millete ahlak dersi vererek ahkam kesmenin doğru birşey olduğunu düşünen insanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…