- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
Bundan bende şikayetçiyim mahalle baskısından kaynanamın yaşlı arkadaşları bana neden camiye gidip kuran okumayı öğre nmeğimi sorgulama gafletinde bulundular benim annem karışmıyor bunlara, bunlar kendilerini ne zannediyorlar, sorsan dinin emri bunu gerektiriyormuş bir araştırdım bunların birinin kocası insanları dolandırmış yani hanımına haram para yediriyor diğer yaşlı kadınları araştırsam daha neler çıkacak Allah bilirBence de genclik degil mahalle teyzeleri pek edepsiz. Her halti soruyor,her seyi konusmaya calisiyor. Nedendir bunca merak cozemedim. Genclerle bir kanka olma yarisi,herkese kendi begendigini dayatma israri. Bunlar daha buyuk edepsizlik. Bir sussalar sorun kalmayacak. Kime ne takma kirpikten,karsidakinin donunu toplayip toplamamasindan?
Bizim insanimizin huyudur,kendi totosundaki kaziga bakmadan elalemin gozundeki çöpü gorurlerBundan bende şikayetçiyim mahalle baskısından kaynanamın yaşlı arkadaşları bana neden camiye gidip kuran okumayı öğre nmeğimi sorgulama gafletinde bulundular benim annem karışmıyor bunlara, bunlar kendilerini ne zannediyorlar, sorsan dinin emri bunu gerektiriyormuş bir araştırdım bunların birinin kocası insanları dolandırmış yani hanımına haram para yediriyor diğer yaşlı kadınları araştırsa daha neler çıkacak Allah bilir
birde yaşlı Kadınlarımızın giyim zevkine bakın kıyafetini renk uyumuna bakınKadın acele edin falan derse kızlarda cevap verir sonuçta tuvalette boşa niye oyalansın ki başka ne yapabilir? onlarda karşılık vermiş. Ayrıca donumu da toplamam istersem dediğini de hiç sanmıyorum hadi dedi yapacağından değil kadın onu da çekmeseydin dediği için demiş o teyzelerde ne dediğini bilmiyor ama ayrıca konuyka takma kirpiğin bağlantısını da kuramadım herkes istediğini yapmakta özgür o kalabalıkta ona dikkat etmiş olmanız da enteresan bir de genelleme yapmak zaten yanlış
Iyi geceler herkese. Aslinda uzun suredir farkinda oldugum bir olay bu. Yeni genclik saygi nedir edep adap nedir bilmiyor. Geneli icin konusuyorum tabiki. Cok fazla bozulma var toplumda. Klasik olacak ama hicbirsey bizim zamanimizdaki gibi degil.
Bugun yasadigim olayi anlatiyim. Otobus terminalinde umumi tuvalet. Sira var ve herkes otobusune yetisme derdinde. Benim yaslarimda bir kadin biraz cabuk olursaniz otobuslere yetisecegiz dedi normal bir sekilde ortama. Tuvalet kabininden 18 lerinde bir kiz cikti. Kirpikler filan takma gece yarisi. Ben cok cabuk ciktim. Şırrrr diye işedim ciktim hemen hic bekletmedim sizi dedi. Ardindan bir arkadasi cikti. Baksana ben donumu bile cekmedim dedi. Hakkaten de disarda duzeltti. Iyi kapatmissin bari dedi bi teyze. Bu iki kiz da kapatmasa ne olacak ki cani isterse kapatmaz diye cikisti. Sonra birbirleriyle bu sekilde konusmaya devam ettiler nasil tuvaletlerini yaptiklarini herkese duyurmaya calisarak abarti ve argo kelimelerle anlatmaya devam ettiler ki ortamdam ayrildim.
Neden bu yozlasma. Neden bu saygisizlik. Ben ürküyorum bu dunyaya cocuk getirmeye.
+10000Yeni gençlik kötü de eskiler çok iyi sanki. Tuvaletteki insan oraya oyun oynamaya girmiyor. Acele edin demek de görgüsüzlük. Otobüs yarım saat mola veriyor. Direkt tuvalete gidilse zaten otobüs kaçıyor telaşına düşmez kimse. Kızların da yaptığı hareket bundan olabilir. Onlarınki de yanlış, verilen tepki de yanlış. Etkiye tepki olmuş. Kızlar kadınla dalga geçmişler.
Sizin yorumunuz da son derece çirkin. Takma kirpik, makyaj, kıyafet vs. sizi ilgilendirmez. Herkes istediği gibi giyinebilir. Ben eşofmanla yolculuk yaparım rahatıma düşkünüm. Başkası şık olmayı sever, makyaj yapar, süslenir. Bunlar kimseyi alakadar etmez. Takma kirpik değil de otobüste bağırarak telefonda konuşanlar sorunlu bence..
Yorumlarda geçen cinsellik konusuna da değinmeden edemeyeceğim. 18 yaşını geçmiş her birey özgürce cinsel hayatını yaşayabilir. Milletin ahlakını sorgulamak buradaki kadınlara kalmadı. Çok meraklı iseniz tacizi, tecavüzü eleştirin. Gönül rızası, istek ile 2 insanın birbirine yakınlaşması son derece doğal. Siz evlilikle normal görüyorsunuz diye herkes öyle olmak ve sizin kurallarınıza göre yaşamak zorunda değil. Kafanızı eğip kendi işinize, varsa eğer cinsel hayatınıza bakabilirsiniz. Yok çocuk aldırıyorlarmış vs. diye laf dalaşı yapan üyeler evlilerin de çocuk aldırdığını biliyor mu? Günaydın diyelim.. Ayrıca her evli ailenin çocuğu da ahlaklı olmuyor. Olamıyor. Şimdi kafanızı kaldırıp dış dünyaya merhaba deyin. Karakteri evlilik cüzdanı ile gelen bebeklere hediye vermiyorlar. Bilginize tatlışlar.
Yıl 2008 istanbulu bilirmisin?Bizim insanimizin huyudur,kendi totosundaki kaziga bakmadan elalemin gozundeki çöpü gorurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?