Oh agzina saglikÇocuklar hasta dedim kes sesini tek kelime daha edersen parçalarım sizi dedim
Burda bile sinirlendim okurken. Sanane ya sanane.. sirf benden once dogdun diye mi bu terbiyesizlikYıl 2008 istanbulu bilirmisin?
çapa hastahanesine 2 çocukla gittim
büyüğü 7 küçüğüm 5 yaşında çok hasta ikiside
Tabii arabada yok taxiye verecek paramda yok
Mecburi toplu taşımayı kullanacağız
Otobüse bindik
Çocuklar nasıl hasta gözlerini açamıyor ikiside
Tek kişilik bir yerde 3 müz oturduk
Çapa şehreminiden küçükçekmeceye gideceğiz
Trafik keşmekeş 25 dk yolu 1.5 saate gidiyoruz tabi otobüs tıka basa
Aklıma geldikçe kötü oluyorum
Çocuklar ateşlendi kucağımda bende ikisini oturttum kendim ayağa kalktım
Arkamda orta yaşı biraz geçmiş bir kadın
Hanım biz ayaktayken çocuklarımı oturtuyorsun bu nasıl ahlak bu nasıl edep diye bağırdı
Bir diğeri işte böyle çocuklara terbiye veriyorlar diyor
Kadın evet yarın bu çocukların hali nasıl olur diye çığırıyor
Hiç oralı olmadım
Omuzumdan dürttü sana diyorum dedi
Çocuklar hasta dedim kes sesini tek kelime daha edersen parçalarım sizi dedim
Yani böylelerine nasıl bir edeple saygıyla yaklaşır insan
Ki çocuklar hasta olmasa bile o keşmekeşin içinde beş yaşında bir çocuğun ayakta durması kendi koca kıçkarıyla oturup millete ahlak dersi vererek ahkam kesmenin doğru birşey olduğunu düşünen insanlar bunlar
Yani karşı taraf şiddet uyguluyor bariz susup aman efendim mi diyeceğiz?Oh agzina saglik
İste bu dedigini yapsan azicik edep ogrenirlerdi. Siddetin hic bir turlusu kabul edilemez ama baska turlu de laftan anlamayan insanlarla ugrasilmiyor.
Egitim ilk once ailede baslar b
zihniyetiniz yazdigim seyi cok iyi kanitliyor nasilda savunmaya gecmissiniz..arsizlik basa bela..sora tuvaletlerde bu artiklarla ugrasiyoruz
Bence de genclik degil mahalle teyzeleri pek edepsiz. Her halti soruyor,her seyi konusmaya calisiyor. Nedendir bunca merak cozemedim. Genclerle bir kanka olma yarisi,herkese kendi begendigini dayatma israri. Bunlar daha buyuk edepsizlik. Bir sussalar sorun kalmayacak. Kime ne takma kirpikten,karsidakinin donunu toplayip toplamamasindan?
Eleştiri ve hadsizlik arasındaki ince çizgiyi fazlasıyla aşmışsın kiblendin.Evlilik disi cocuga normal bakiyosaniz zaten senin de dusuncen belli :)
haklisiniz essege kopege tavuga timsaha coluga cocuga tecavuz edenler ve buna bademleme diyenler erkek kiz demeden hallenenler kizina ogluna yigenine tecevuz edenler bukadar zinaya iyi yasiyoruz halaBiryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..
Hayatta bildiğinizi sandığınız 2-3 şey var, onları da başkalarından duydunuz. Kiblendiniz.Biryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..
Kim umumi tuvalette uzun süre harcamaktan zevk alır? Herkesin işi acelesi var. Bekleyen hastaysa ne yapılabilir yani diğer insanlar altlarına mı yapsınlar? Yaşlıların neler konuştuğunu bilseniz baya şoka girersiniz demek kiAblacığım evet ben de farkındayım. Yolda otobuste vs her yerde var bu... sokakta hem yürüyor hem de bağırarak küfürlü konuşanlar cok fazla. İnsanlar rahatsiz olur mu sokakta mıyiz farkında olmadan yapıyorlar...
Bir gün kafede yalnız oturuyorum arkamda oturan bir grup var, gençler. Hem bağıra bağıra hem de küfür ede ede konuşuyorlar. Döndüm bir an yüzlerine baktım. Toparlandilar sonra.
Argo konuşma vs bunları normal sayiyorlar. Siz de tuvalette yasadığınızı anlatmışsınız. O uyaran hanım aslında doğru diyor bazıları giriyor kabine cıkmiyor bir türlü. Sıra var mı, bekleyenler hasta mı düşunen kalmadı.
Bu kiyamet alameti.. zinalarin cogalmasi yani.. birde asi evlatlarda ole.. oyle bir gun gelecekki.. anne babalar efendilerini doguracak denmistir. Gunumuzde farkli degil yani.. parmaklarinda oynatiyolar bazen bizleriBiryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..
Hanımefendi inanın inanmayın ben çok kere şahit oldum. Baziları evet çok meşgul ediyo gercekten. Yaşadim bunlarıKim umumi tuvalette uzun süre harcamaktan zevk alır? Herkesin işi acelesi var. Bekleyen hastaysa ne yapılabilir yani diğer insanlar altlarına mı yapsınlar? Yaşlıların neler konuştuğunu bilseniz baya şoka girersiniz demek ki
Ne yapıyor olabilir sizce içeride?Hanımefendi inanın inanmayın ben çok kere şahit oldum. Baziları evet çok meşgul ediyo gercekten. Yaşadim bunları
Banlanmak istemiyorum ☺Ne yapıyor olabilir sizce içeride?
Hanım efendi gençlikten söz ediliyorda geçmiş zaman çok mu farklıydıHanımefendi inanın inanmayın ben çok kere şahit oldum. Baziları evet çok meşgul ediyo gercekten. Yaşadim bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?