Yeni gençlik neden bu kadar edepsiz

Çocuklar hasta dedim kes sesini tek kelime daha edersen parçalarım sizi dedim
Oh agzina saglik
İste bu dedigini yapsan azicik edep ogrenirlerdi. Siddetin hic bir turlusu kabul edilemez ama baska turlu de laftan anlamayan insanlarla ugrasilmiyor.

Gençliğe pislik atın da eskiler harika sanki.
Tramvaya binen teyzeleri bir gör, önündeki herkesi devirerek omuz atarak geçiyorlar resmen. Pis pis bakan amcalar, yolda yürürken resmen üstüne üstüne gelenler, bakışlarıyla ayıplayanlar, neler neler.
Yaşlıların çok iyi olanları da var, çok cahil ve çok bencil olanları da var. Aynı gençlerde olduğu gibi

Bir gün bana da tak edecek açacam konuyu "yaşlılar neden bu kadar edepsiz" diye. En az sizinki kadar saçma bir konu olur ama benim de buradan yaram var ne yaparsın

Burda bile sinirlendim okurken. Sanane ya sanane.. sirf benden once dogdun diye mi bu terbiyesizlik

Gecenin körü biri bana tuvalette, o pis kokular arasinda çabuk olmamı söyleyecek ben daha mükemmel bir cvp verirdim.

Yatıya kalmayacaklar ya, toparlanmadan çıkmışlar ona bile laf ediyorsunuz.

Yeni nesil değilim, evlilik dışı değilim, benden de sağlam bir cvp gelirdi.

Demek ki genelleme yapmayacaksınız!!!!!

Oh agzina saglik
İste bu dedigini yapsan azicik edep ogrenirlerdi. Siddetin hic bir turlusu kabul edilemez ama baska turlu de laftan anlamayan insanlarla ugrasilmiyor.
Yani karşı taraf şiddet uyguluyor bariz susup aman efendim mi diyeceğiz?
Hele bu çocukları hasta bir anneyse
O zaman biraz kibarmışım şimdi olsa ne olurdu bilemem

Egitim ilk once ailede baslar b

zihniyetiniz yazdigim seyi cok iyi kanitliyor nasilda savunmaya gecmissiniz..arsizlik basa bela..sora tuvaletlerde bu artiklarla ugrasiyoruz

Eğitim ailede başlayabilir evet ama bu o ailenin illa ki sizin doğrularınıza göre kurulmasını gerektirmez.
O kızlara laf söyleyip başka insanları yargılayan kişinin de pek eğitimli olduğu düşünülemez
Eğer gençlerin iyi olmalarını,düzgün tavırlar sergilemelerini istiyorsanız önce kendinize bakıp insanları yargılamamayı öğrenmelisiniz.
Yargılayarak hiçbir yere varılmadığı gibi daha da kutuplaşırız.

Ablacığım evet ben de farkındayım. Yolda otobuste vs her yerde var bu... sokakta hem yürüyor hem de bağırarak küfürlü konuşanlar cok fazla. İnsanlar rahatsiz olur mu sokakta mıyiz farkında olmadan yapıyorlar...
Bir gün kafede yalnız oturuyorum arkamda oturan bir grup var, gençler. Hem bağıra bağıra hem de küfür ede ede konuşuyorlar. Döndüm bir an yüzlerine baktım. Toparlandilar sonra.
Argo konuşma vs bunları normal sayiyorlar. Siz de tuvalette yasadığınızı anlatmışsınız. O uyaran hanım aslında doğru diyor bazıları giriyor kabine cıkmiyor bir türlü. Sıra var mı, bekleyenler hasta mı düşunen kalmadı.

Geçen sokakta kadınlar kavga ediyor. Komşular bunlar birbirine. Ağza alınmayacak küfürler havada uçuşuyordu.
Çocuğum daha 2 yaşında ama endişelerim kat kat arttı..

Doğru kız isterse çekmez kimseyi ilgilendirmez yok takma kirpikliymiş falan Ayrıca eğer çok durmadıysam öyle söylenmesi sinirimi bozardı

1 ay önce falan oğlumla otobüse bindik ikimizde oturduk.2 yaşlı teyze geldi başımıza dikildi.
Yer vermek için kalktık. Allahım bir naz, bir naz biri cam kenarı sıcak olurmuş oturmadı,diğeri önce inecekmiş vs.vs.
karar veremediler.Bende geç oğlum dedim tekrar oturduk.

Tabi ikiside birbirine baktı ''Zaten gönüllleri yoktu yer vermeye ' dediler.

Biz inene kadar durmadı çeneleri. Bu arada ne edepsizliğimiz kaldı. Nebiçim çocuk büyüttüyor musum vır vır durmadı çeneleri. Ben sustukça o konuştu. Sonuç biz indik o hala konuşuyordu.

Yaşlılarda çok masum değil yani.

WC için aynı duruma maruz kalsam bende söylenirdim. Herkesin acelesi var.Herkes biyerlere yetişmeye çalışıyor.

Ve edep kıyafetle,makyajla ,evlilikle vs. bağdaştırılacak birşey değildir.

Etki tepki meselesi olmuş WC olayı

Biryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..
haklisiniz essege kopege tavuga timsaha coluga cocuga tecavuz edenler ve buna bademleme diyenler erkek kiz demeden hallenenler kizina ogluna yigenine tecevuz edenler bukadar zinaya iyi yasiyoruz hala

Kim umumi tuvalette uzun süre harcamaktan zevk alır? Herkesin işi acelesi var. Bekleyen hastaysa ne yapılabilir yani diğer insanlar altlarına mı yapsınlar? Yaşlıların neler konuştuğunu bilseniz baya şoka girersiniz demek ki

Biryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..
Bu kiyamet alameti.. zinalarin cogalmasi yani.. birde asi evlatlarda ole.. oyle bir gun gelecekki.. anne babalar efendilerini doguracak denmistir. Gunumuzde farkli degil yani.. parmaklarinda oynatiyolar bazen bizleri

Hanımefendi inanın inanmayın ben çok kere şahit oldum. Baziları evet çok meşgul ediyo gercekten. Yaşadim bunları

Tuvalette uzun süre kalınabilir de çabuk cikin diye laf söylemek ne kadar doğru,belki de bir rahatsizligi var kizin uzun süre kaldiysa bile acaba laf söyleyen teyze bunu dusundu mu hic zannetmiyorum genc ya onlar hasta olmaz öyle düşünürler,valla kizlar iyi demis bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…