Bence az yemekten degil hamileligin genel bi skntisi kabizlik oyle boyle gecicek ins. Yine bildidigimiz yontemleri denemeye devam :)Yaa demek sende de var vqlla bilmiyorum benim de aklima o geliyor ama diyet donemimde bile olurdu da bu kadar olmazdı hele aksam yemek yeyince nefes alamiyorum kalbim sıkışıyor o yuzden bu aksam yemedim hoşaf ictim sadece
Lohusa iken yaparsan bol sütun olur bi de icine siyah erik atarsan super olur bu arada tadı aşureye benziyor deneyin kızlarAy ne guzel bir tarif bunu sakliyim lohusayken ins yaptiririm :)
Dimi bende oyle dusundum simdide yapicam ins bebege iyi gelir bence :)Lohusa iken yaparsan bol sütun olur bi de icine siyah erik atarsan super olur bu arada tadı aşureye benziyor deneyin kızlar
Bilmiyorum yaa çok uzun olup sıkmaya başladı beni diger gebeliklerimde derim ya cok yerdim diye valla wc den cıkmazdım bu bi garip zaten başıda popomda gibi bi hickırmaya basliyor ben delleniyorum bu kadar asagida olmayaydı iyiydiBence az yemekten degil hamileligin genel bi skntisi kabizlik oyle boyle gecicek ins. Yine bildidigimiz yontemleri denemeye devam :)
Yok koymadım 1 yemek kasıgi pekmez var
Aaa asure mi? En sevdigim. Kesinnn denicem bnLohusa iken yaparsan bol sütun olur bi de icine siyah erik atarsan super olur bu arada tadı aşureye benziyor deneyin kızlar
Valla oyle oldu kendimize örnek alıyoruz darısı bize olsunAy hadi sağlıkla al kucağına. Ne güzel artık 3.100 gr olmuş bebişin. Sanırım Doğuma kadar 200-300 gr daha alır. Gayet ideal maşallah. Üstelik az kilo ile de sağlıklı ve ideal kiloda bebekler olabilirmiş bir kez daha gördük. Grubun idolüsün kızzzDarısı bizim başımıza inşallah
Ayy aynen benimde ama.asure de ki bakliyat beni şisirir hep gaz yapar bunda olmadiği icin daha hafifAaa asure mi? En sevdigim. Kesinnn denicem bn
14 şubat çok güzell olur maşallah kuzuna kilosu haftasıyla uyumlu galiba
Yoo hoşaf gibi düşün ben ceviz ve tarçın tadini cok severim aslinda tarifi damak tadıma gore ayarladim bal la denemedim ama pekmez çok yakışıyor lohusayken yapardım hep
Tamam cok sagol canim. Seker koyarim Ben biraz o zaman. Simdi balla olmaz falan. Evet ceviz tarcin falan cok severim Ben de.sutlu kahveme bile tarcin koyuyorum benYoo hoşaf gibi düşün ben ceviz ve tarçın tadini cok severim aslinda tarifi damak tadıma gore ayarladim bal la denemedim ama pekmez çok yakışıyor lohusayken yapardım hep
Evet şeker de olur ben az yiyeyim.derken saglikli beslenme ye tamamen gecis yaptım galiba pekmezin kalorisi şekerden daha az miş ve kan yapiyo biliyosun sen yurtdişindaydin demi oralards var mı pekmez yoksa Turkiye den mi götürüyor sunuzTamam cok sagol canim. Seker koyarim Ben biraz o zaman. Simdi balla olmaz falan. Evet ceviz tarcin falan cok severim Ben de.sutlu kahveme bile tarcin koyuyorum ben
burada Turk market var ama bana yarim saat uzaklikta. Devamli gitmiyoruz. Arada gidip toplu alisveris yapiyorum. Son gidisimde sizlerden canim cektigi icin tahin pekmez almistim. AMA karisik hazir olanlarindan. Hic pekmez almak aklima gelmedi. Tarcin ceviz falan olacagi icin bn de kahverengi seker kullanirim artik. AMA Ben normal markete de bi bakayim. Belki vardir. Tahin, kefir gibi seyler var cunku. Hatta gecenlerde baklava vardi. Ne zamandir canimda istiyordu. Aldim bir kutu. Oglumla bitirdik 3 gunde :) o da cok sever.Evet şeker de olur ben az yiyeyim.derken saglikli beslenme ye tamamen gecis yaptım galiba pekmezin kalorisi şekerden daha az miş ve kan yapiyo biliyosun sen yurtdişindaydin demi oralards var mı pekmez yoksa Turkiye den mi götürüyor sunuz
Ayyy çok teşekkür ederim canm tek başına olan birşey değil burada hep birbirimize destek olduk insallah bu kiloları verirkende aynı destekle fazla fazla veririz biz az yedik ama bebek için gerekli olan şeyleri yedik o yüzden tombis tombis bebisler gelsin insallahAy hadi sağlıkla al kucağına. Ne güzel artık 3.100 gr olmuş bebişin. Sanırım Doğuma kadar 200-300 gr daha alır. Gayet ideal maşallah. Üstelik az kilo ile de sağlıklı ve ideal kiloda bebekler olabilirmiş bir kez daha gördük. Grubun idolüsün kızzzDarısı bizim başımıza inşallah
Maşallah annesi sağ sağlim gelsin insallahKızlar doktordan geldik kızımın boyu 38 cm 1300 gram olmuş şubat 14 15 gibi Allahım izin verirse doğurucam şimdilik tarihimiz bu :)
Benimde çok hoşuma gitti mutlaka deneyecem insallahLohusa iken yaparsan bol sütun olur bi de icine siyah erik atarsan super olur bu arada tadı aşureye benziyor deneyin kızlar
Maşallah annesi sağ sağlim gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?