- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 35
Maaşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKızlar doktordan geldim allah izin verirse ayın 12 sinde doğumum olacak bebiş 3.100 gr olmuş bu hafta son kilo bildirimim olur bir dahaya artık allah nasip ederse giden kilo bildirimi yaparım rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursunhala kendimi doğum yapacak gibi hissetmiyorum çocuklar küçük olupta onların peşinden kosturmaktan nasıl geçti anlamadım
Yürüyüş bol su ile ödem de atıyor olabilirsiniz
Öerhaba canım ortalama aynı kiloda hamile kapmışız, merak ediyorum hamileliğin ilk 4 ayında kaç kilo aldın hayırlıyot musun ben son 1 haftada 72.300 den 73.400 e öıktım çok moralim bozukIlk kilo bildirimi benden gelsin
35 hafta başlangıç 74
Güncel 82
An itibari ile 8 kilo almış bulunuyor ve pişkinlige vererek bebek almıştır diyorum
Canm ben ilk üç ay kilo almadım 4 6 7 ayda ayda 1 kilo aldim 5 8 9 ayda 2 kilo aldim haftaya doğum var insallah 9.5 10 'la girerim doğuma diye dusunuyorumÖerhaba canım ortalama aynı kiloda hamile kapmışız, merak ediyorum hamileliğin ilk 4 ayında kaç kilo aldın hayırlıyot musun ben son 1 haftada 72.300 den 73.400 e öıktım çok moralim bozuk
Bugün tam 16. Haftalığım. 73 kiloyla hamile kaldım 72.3 e düştüm. Bi ara 71 i gördüm ama uzun zamandır ilk defa Son 1,5 haftafır 1,5 haftada 73.4 ü gördüm. Açıkcası bir anda kilo aldım diye endişelendim ya önüne geçemezsem hızla almaya devam edersemTatsta Sen kaç haftaliksin kaç kilo aldin toplamda
Toplamda yarim kilo bile almamissin canim :) neye dert ediyorsun ki. 17 de 400 gr harika bence.Bugün tam 16. Haftalığım. 73 kiloyla hamile kaldım 72.3 e düştüm. Bi ara 71 i gördüm ama uzun zamandır ilk defa Son 1,5 haftafır 1,5 haftada 73.4 ü gördüm. Açıkcası bir anda kilo aldım diye endişelendim ya önüne geçemezsem hızla almaya devam edersem(
Kilosu kacmis canim? Bol Bol protein ye. Bebege kilo aldirir. Bir de kasar peyniri ve muz da kilo aldirir diyorlar.Bende doktordan geldim simdi, esim et falan cok yemedigimi ispiyonladi doktorda kizdi :) balik yagi yazdi bebegin gelisimi normal dedi ne kucuk kalmis dedi nede cok buyumus dedi esim kizdi yemiyorum diye bende cikista 1 simit 1 cikolata yedim 1 de elma yedim kahvalti edememistim aksam et yemege calisicam bakalim
1.100 olctu :)Kilosu kacmis canim? Bol Bol protein ye. Bebege kilo aldirir. Bir de kasar peyniri ve muz da kilo aldirir diyorlar.
bende portakal bebeğe kilo aldırır diye duymuştumKilosu kacmis canim? Bol Bol protein ye. Bebege kilo aldirir. Bir de kasar peyniri ve muz da kilo aldirir diyorlar.
Masallah bidiga :) gayet iyi bence. Haftasiyla da uyumlu. Ben de kucuk falan sandim :) aferin bak sadece bebege kilo almissin.1.100 olctu :)
A Bak hic duymamisim portakali. Alisverisi gitcem birazdan. Alayim bari :)bende portakal bebeğe kilo aldırır diye duymuştum
Ay evet cok şükür insAllah boyle guzel devam eder :)Masallah bidiga :) gayet iyi bence. Haftasiyla da uyumlu. Ben de kucuk falan sandim :) aferin bak sadece bebege kilo almissin.
Az tuz Bol su :)peki hamileyken neler ödem attırır bi fikriniz var mı?
Az tuz Bol su :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?