Sagolasin canm inşallah ama daha başlangıç kilona göre 400 gr almışsın moralini bozma tam düzene koyma zamanı bence 20 27 haftalar arası iştah tavan yapıyor o zamana kadar bi düzen oluştur kendine çünkü o haftalar baya sabrımı zorladı benm ilk haftalardaki gibi iradem olsaydı bu kadarda kilo almazdim 7 aydan sonra rahat bıraktım kendimi az kaldı diye yinede şükür bunarmys4203 canım bu arada inşallah bende senin kadar düEnli alırım kiloyu. Ama sanırım ben başaramayacağım bu kilo işini hayırlısıyla haftaya sağ sağlim kucağına almak nasip olsun bebişini
Canm benim odemde en etkili limonlu su içmek oldu hala odemim yok şükür hatta burada da yazmıştım 8. Aydayken sağlık ocağında doktorda şaşırmıştı en ödemsiz hastamsin hiç ödem yok diye hala yüzükleri mi rahatca takabiliyorumSu içmekde iş yerinde bi işkence wc ye gitmekten çalışamıyorum
Sağol canım limonlu suya devam o halde günde kaç limon tükettinCanm benim odemde en etkili limonlu su içmek oldu hala odemim yok şükür hatta burada da yazmıştım 8. Aydayken sağlık ocağında doktorda şaşırmıştı en ödemsiz hastamsin hiç ödem yok diye hala yüzükleri mi rahatca takabiliyorum
burada Turk market var ama bana yarim saat uzaklikta. Devamli gitmiyoruz. Arada gidip toplu alisveris yapiyorum. Son gidisimde sizlerden canim cektigi icin tahin pekmez almistim. AMA karisik hazir olanlarindan. Hic pekmez almak aklima gelmedi. Tarcin ceviz falan olacagi icin bn de kahverengi seker kullanirim artik. AMA Ben normal markete de bi bakayim.
Canim.moralini bozma o donem bende de oluyodu 1 günde 1 kilo artiyodu bazenkendimce az yiyorum diyodum ama limonlu su yuruyuş ve az yemeyle o gelen 1 kilo geri gidiyodu ş 26. Haftaya kadar dikkat et ayda 1 kilo alma hedefi koy kendine dikkat edersen insallah istediğin gibi ilerlersinÖerhaba canım ortalama aynı kiloda hamile kapmışız, merak ediyorum hamileliğin ilk 4 ayında kaç kilo aldın hayırlıyot musun ben son 1 haftada 72.300 den 73.400 e öıktım çok moralim bozuk
yaa bende deneyeyim o zaman tarcıni akşama gerci dün yaptigim hoşafın icinde kabuk tarçında vardı aksam.limonlu tarçınli.sicak.su yapayımKizlar dun Sabah yedigim activia yogurt ve kuru incir falan ise yaradi bende. Aksam tuvalete cikabildim en sonunda :) gece yatmadan gene bir activia yogurt yedim ve sicak suyacool_lime un dedigi gibi tarcin ve Iki tane de kuru incir koydum. O da ise yaradi. Insallah bu sekilde devam eder. Activia ve kuru incirin cok faydasini gordum. Sizler de deneyin isterseniz.
Bana da oyle demişti dr ne iri ne ufak haftasıyla uyumlu demişti insan istiyo ki.haftasindan 1 2 hafta onde çıksın ama saglikli olsunda kilosu geri demesjnde gayet iyi olur bu arada et yemen lazım canim kan yapar hem protein direkt bebeğe gidiyorBende doktordan geldim simdi, esim et falan cok yemedigimi ispiyonladi doktorda kizdi :) balik yagi yazdi bebegin gelisimi normal dedi ne kucuk kalmis dedi nede cok buyumus dedi esim kizdi yemiyorum diye bende cikista 1 simit 1 cikolata yedim 1 de elma yedim kahvalti edememistim aksam et yemege calisicam bakalim
Ben cok arastirdim once maydanoz suyu yapardım o tabiki olmuyor gebelikde tarcın haftam ilerledigi icin kullaniyorum ama.en çok limonlu su içiyorum ben cidden işe yarıyor rmys nin de dedigi gibi yuzuklerim cok rahat oluyo hatta elimden dustuğu icin takamıyorum kaybedicem yoksa bir de gebelik.oncesi pantolonlarıma giriyorum karnima getirmeden bacaklardan koldan aynıyım ama yüzüm zayifladi herkes kıziyo nasıl hamilesin diyepeki hamileyken neler ödem attırır bi fikriniz var mı?
Birde midem biraz rahatsiz oldugu icin bal şerbeti iciyorum simdiKahvalti
yok
Ogle:
1 kucuk elma 1 simit 1 çikolata
Aksam:
1 buyuk kase tarhana çorbası
1 tane ev yapimi etli durum bol biber ve soganli
(Eti anca böyle yiyebildim)
Aksamada meyve yerim ya musmula yada trabzon hurması
Ay valla tartildim bu Sabah. Ayni ciktim. Ne vermisim ne Almisim simdilik. Insallah bu haftaya ayni kiloyla atlatirim.Kızlar bu arada günlük tartılma olayını kaldırıyorum gecen dediğim gibi cumadan beri tartılmadim haftasonu bol kacamak yaptm tartilsam arti kesin çikacak ve moralim bozulacakdi bu sabah tartildim kabiz lığa rağmen kilo.artişim olmamıs artık sali cuma tartılicam inşallah
Kesin dene canim. Ben de ise yaradi. insallah Sana da iyi gelir.yaa bende deneyeyim o zaman tarcıni akşama gerci dün yaptigim hoşafın icinde kabuk tarçında vardı aksam.limonlu tarçınli.sicak.su yapayım
Ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum canim. Gun asiri aliyorum ama. Hergun degil. Gerci artik hergun almaya baslayacagim. Artik bebegin kilo alacagi haftalardayim.Bu arada doktorum balik yagi verdi herkes kullaniyor mu
Maaşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Yürüyüş bol su ile ödem de atıyor olabilirsiniz
Bu arada doktorum balik yagi verdi herkes kullaniyor mu
Valla ben sana diym bu liste ile devam et sonucun cok.guzel olucak şimdi haftan istahin tavan yaptigi haftalar ilerde azalicak o iştahAy valla tartildim bu Sabah. Ayni ciktim. Ne vermisim ne Almisim simdilik. Insallah bu haftaya ayni kiloyla atlatirim.
Kesin dene canim. Ben de ise yaradi. insallah Sana da iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?