Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sagolasin canm inşallah ama daha başlangıç kilona göre 400 gr almışsın moralini bozma tam düzene koyma zamanı bence 20 27 haftalar arası iştah tavan yapıyor o zamana kadar bi düzen oluştur kendine çünkü o haftalar baya sabrımı zorladı benm ilk haftalardaki gibi iradem olsaydı bu kadarda kilo almazdim 7 aydan sonra rahat bıraktım kendimi az kaldı diye yinede şükür buna

Su içmekde iş yerinde bi işkence wc ye gitmekten çalışamıyorum
Canm benim odemde en etkili limonlu su içmek oldu hala odemim yok şükür hatta burada da yazmıştım 8. Aydayken sağlık ocağında doktorda şaşırmıştı en ödemsiz hastamsin hiç ödem yok diye hala yüzükleri mi rahatca takabiliyorum

Sağol canım limonlu suya devam o halde günde kaç limon tükettin

yaa bende deneyeyim o zaman tarcıni akşama gerci dün yaptigim hoşafın icinde kabuk tarçında vardı aksam.limonlu tarçınli.sicak.su yapayım

Bana da oyle demişti dr ne iri ne ufak haftasıyla uyumlu demişti insan istiyo ki.haftasindan 1 2 hafta onde çıksın ama saglikli olsunda kilosu geri demesjnde gayet iyi olur bu arada et yemen lazım canim kan yapar hem protein direkt bebeğe gidiyor

peki hamileyken neler ödem attırır bi fikriniz var mı?
Ben cok arastirdim once maydanoz suyu yapardım o tabiki olmuyor gebelikde tarcın haftam ilerledigi icin kullaniyorum ama.en çok limonlu su içiyorum ben cidden işe yarıyor rmys nin de dedigi gibi yuzuklerim cok rahat oluyo hatta elimden dustuğu icin takamıyorum kaybedicem yoksa bir de gebelik.oncesi pantolonlarıma giriyorum karnima getirmeden bacaklardan koldan aynıyım ama yüzüm zayifladi herkes kıziyo nasıl hamilesin diye

Kızlar bu arada günlük tartılma olayını kaldırıyorum gecen dediğim gibi cumadan beri tartılmadim haftasonu bol kacamak yaptm tartilsam arti kesin çikacak ve moralim bozulacakdi bu sabah tartildim kabiz lığa rağmen kilo.artişim olmamıs artık sali cuma tartılicam inşallah

Kızlar anladigima gore magnezyum ilacları kabızliği önlüyor ben magnorm kullaniyorum magnesii calcine diye baska bi magnezyum var o kabıźliga da kullaniliyomus biliyosunuz hamilelikde magnezyum zaten gerekli sizin kullandiginiz magnezyum ilaclarinin adinı söyleyebilir misiniz?

Kahvalti
yok
Ogle:
1 kucuk elma 1 simit 1 çikolata
Aksam:
1 buyuk kase tarhana çorbası
1 tane ev yapimi etli durum bol biber ve soganli
(Eti anca böyle yiyebildim)
Aksamada meyve yerim ya musmula yada trabzon hurması

Kahvalti
yok
Ogle:
1 kucuk elma 1 simit 1 çikolata
Aksam:
1 buyuk kase tarhana çorbası
1 tane ev yapimi etli durum bol biber ve soganli
(Eti anca böyle yiyebildim)
Aksamada meyve yerim ya musmula yada trabzon hurması
Birde midem biraz rahatsiz oldugu icin bal şerbeti iciyorum simdi

Ay valla tartildim bu Sabah. Ayni ciktim. Ne vermisim ne Almisim simdilik. Insallah bu haftaya ayni kiloyla atlatirim.
yaa bende deneyeyim o zaman tarcıni akşama gerci dün yaptigim hoşafın icinde kabuk tarçında vardı aksam.limonlu tarçınli.sicak.su yapayım
Kesin dene canim. Ben de ise yaradi. insallah Sana da iyi gelir.

Bu arada doktorum balik yagi verdi herkes kullaniyor mu

Benim doktorum vermedi canım. Haftada 2 gün zorla kendini balık ye dedi. Ama ben araştırıp kendim aldım. Çünkü günümüzdeki balıklar bile direkt denizden alınmıyor ki. Özel tesislerde oluyor çoğu . Ve Hapın verdiği kadar omega3 ü sağlamıyor.

Sabah bir bardak Ilik limonlu su, activia yogurt, kuru incir ve ceviz. Kahvalti bir haslanmis yumurta, peynir, domates yarim dilim kizarmis ekmek. Oglen tarhana corbasi, arada V volveron 'in tarifini yaptim, ondan ictim kucuk bir kase. aksam kucuk bi tabak etli nohut, bir kase kadar yogurt ve cok az tursu. Sonta tarcinli sicak su icecegim. Gece de activia yogurt yerim.

Ay valla tartildim bu Sabah. Ayni ciktim. Ne vermisim ne Almisim simdilik. Insallah bu haftaya ayni kiloyla atlatirim.

Kesin dene canim. Ben de ise yaradi. insallah Sana da iyi gelir.
Valla ben sana diym bu liste ile devam et sonucun cok.guzel olucak şimdi haftan istahin tavan yaptigi haftalar ilerde azalicak o iştah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…