Insallah canim. Haftada 200 300 falan alsam ona da raziyim. Ama 500,600 gr cok fazla.Valla ben sana diym bu liste ile devam et sonucun cok.guzel olucak şimdi haftan istahin tavan yaptigi haftalar ilerde azalicak o iştah
Öyle aşırı değil canm aklıma geldikçe suyun içine göz kararı sıkıyorum günde bir limon bile etmez yani .büyük bardağım var 2.5 su bardağı olcusunde ona sıkıp iciyorum hamileligimin başından beriSağol canım limonlu suya devam o halde günde kaç limon tükettin
cnm aynı durumdayım.61.4 le kaldım,60 a düştüm birden 61.5 a çıktım bende 19 haftama giricem yani yemem değişmedi, birden karnım falan büyüyüverdi. bence bir şekilde vücut kilo aldırıyor bebek için. dikkatli olmak ama çok takıntı yapmamak lazım.Bugün tam 16. Haftalığım. 73 kiloyla hamile kaldım 72.3 e düştüm. Bi ara 71 i gördüm ama uzun zamandır ilk defa Son 1,5 haftafır 1,5 haftada 73.4 ü gördüm. Açıkcası bir anda kilo aldım diye endişelendim ya önüne geçemezsem hızla almaya devam edersem(
Canım daha nolsun çok güzel gidiyosunSabah
Haşlanmış yumurta
4 zeytin, peynir
Kivi
Kuru kayısı
Ara
2 ceviz
Kahve
Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1haşlanmış patates
3 köfte
Ara
Kurabiye
Kek
Akşam
1 kase etli nohut
3 kaşık pilav
2 kaşık kuru patlıcan
Salata
Vişne kompostosu
Bol su ve 1 kupa limonlu ılık su
Kızlar sadece emzirmeyle gunluk 500 ila 600 kalori arasi harcaniyomuş kızlar bu da haftada yarim kilo kaybı imiş ayy insallah bol.sutlerimiz olur
Aa gercekmi ben 4 ay emzirebildim ama o zamanlar cok istahliydim baya yiyodum dogum sonrası 14 kilonun 10u gitmisti 4 ude ne aliuodum ne veriyodum sabittim şmdi yemem azaldi hsreketliyim de bakalim sanki hizlica verirmişim gibi geliyorDoğrudur buna inanırım ben emzirdiğimden hızlı verdiğimi düşünüyorum yoksa 22 kilo gitmezdi
Birde ben o donem cok kiloluydum sutum az di şimdi baya zayifim acaba sütüm bol olur mu sırf bu düşünceyle de gebelikde az kilo almaya çalışıyorumAa gercekmi ben 4 ay emzirebildim ama o zamanlar cok istahliydim baya yiyodum dogum sonrası 14 kilonun 10u gitmisti 4 ude ne aliuodum ne veriyodum sabittim şmdi yemem azaldi hsreketliyim de bakalim sanki hizlica verirmişim gibi geliyor
Aa gercekmi ben 4 ay emzirebildim ama o zamanlar cok istahliydim baya yiyodum dogum sonrası 14 kilonun 10u gitmisti 4 ude ne aliuodum ne veriyodum sabittim şmdi yemem azaldi hsreketliyim de bakalim sanki hizlica verirmişim gibi geliyor
Ben cok bilinçsizdim yaa tek derdim bebegime sut olsundu ama ote yandan kilomdan dolayi yaşli gibiydim.kendimden nefret ediyorum sonra bi kararla diyetisyene gittim şükür onla başladim kendim devam ettim korudum iradeli olmak cok önemliymiş yoksa her bünye kilo alir istisnalar hariçBen kiloları hiç veremem sanmıştım. O korkuyla 1 haftalıkken karatay diyetine başladım tabi 3 öğün yapıyordum. Dr umda sadece su önermişti her emdiğinde 1 büyük bardak su içeceksin demişti.belki de ödem toplamıştım hızlıca gitti
Ben cok bilinçsizdim yaa tek derdim bebegime sut olsundu ama ote yandan kilomdan dolayi yaşli gibiydim.kendimden nefret ediyorum sonra bi kararla diyetisyene gittim şükür onla başladim kendim devam ettim korudum iradeli olmak cok önemliymiş yoksa her bünye kilo alir istisnalar hariç
73 düm canim ideal kilom 58 demisti diyetisyen ama bana 55 iyi gibi boyumda cok uzun olmadiği icin baya kilolu duruyodumKaç kiloydun ki canım
Gecti mi kabizligin canim? Valla Ben de activia yogurt kuru meyvalar falan cok ise yaradi. Artik her Sabah ilik limonlu su iciyorum gece de tarcinli su.Kizlar bi tarifim var kabızlık icin daha gecen hafta yaptigim da işe yaradigini dusunuyorum hem de lezzetli oluyor
Yarım kâse yogurt da yarim armut 2 tam ceviz le karistiriyorum uzerine toz tarçın serpiyorum tatli isteginizi tamamen aliyor öğlen öğün yerine yiyorum genelde tok tutuyor ayva yerine muz da çok yakışıyor eğer chia tohumu yiyebiliyosaniź 1 tatli kasigindan az koyunca zaten dunyayi yemiş gibi şişiriyor
Valla Benim dogumdan sonra acayip istahim kapaniyor. Resmen zorla yiyorum. Insallah bu sefer de oyle olurBirde ben o donem cok kiloluydum sutum az di şimdi baya zayifim acaba sütüm bol olur mu sırf bu düşünceyle de gebelikde az kilo almaya çalışıyorum
Yok canim geçmediGecti mi kabizligin canim? Valla Ben de activia yogurt kuru meyvalar falan cok ise yaradi. Artik her Sabah ilik limonlu su iciyorum gece de tarcinli su.
Ayy ne güzel valla ben oncekileri saymiyorum zaten hamilelikden oncede yerdim o dönem sonrada devam etti dedm ya çok bilincsizdim bu sefer oyle olmaz galibaValla Benim dogumdan sonra acayip istahim kapaniyor. Resmen zorla yiyorum. Insallah bu sefer de oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?