Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah

Haşlanmış yumurta
4 zeytin, peynir
Kivi
Kuru kayısı

Ara
2 ceviz
Kahve

Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1haşlanmış patates
3 köfte

Ara
Kurabiye
Kek

Akşam

1 kase etli nohut
3 kaşık pilav
2 kaşık kuru patlıcan
Salata
Vişne kompostosu

Bol su ve 1 kupa limonlu ılık su

cnm aynı durumdayım.61.4 le kaldım,60 a düştüm birden 61.5 a çıktım bende 19 haftama giricem yani yemem değişmedi, birden karnım falan büyüyüverdi. bence bir şekilde vücut kilo aldırıyor bebek için. dikkatli olmak ama çok takıntı yapmamak lazım.

Canım daha nolsun çok güzel gidiyosun

Kızlar sadece emzirmeyle gunluk 500 ila 600 kalori arasi harcaniyomuş kızlar bu da haftada yarim kilo kaybı imiş ayy insallah bol.sutlerimiz olur

Doğrudur buna inanırım ben emzirdiğimden hızlı verdiğimi düşünüyorum yoksa 22 kilo gitmezdi
Aa gercekmi ben 4 ay emzirebildim ama o zamanlar cok istahliydim baya yiyodum dogum sonrası 14 kilonun 10u gitmisti 4 ude ne aliuodum ne veriyodum sabittim şmdi yemem azaldi hsreketliyim de bakalim sanki hizlica verirmişim gibi geliyor

Aa gercekmi ben 4 ay emzirebildim ama o zamanlar cok istahliydim baya yiyodum dogum sonrası 14 kilonun 10u gitmisti 4 ude ne aliuodum ne veriyodum sabittim şmdi yemem azaldi hsreketliyim de bakalim sanki hizlica verirmişim gibi geliyor
Birde ben o donem cok kiloluydum sutum az di şimdi baya zayifim acaba sütüm bol olur mu sırf bu düşünceyle de gebelikde az kilo almaya çalışıyorum

Ben kiloları hiç veremem sanmıştım. O korkuyla 1 haftalıkken karatay diyetine başladım tabi 3 öğün yapıyordum. Dr umda sadece su önermişti her emdiğinde 1 büyük bardak su içeceksin demişti.belki de ödem toplamıştım hızlıca gitti

Ben cok bilinçsizdim yaa tek derdim bebegime sut olsundu ama ote yandan kilomdan dolayi yaşli gibiydim.kendimden nefret ediyorum sonra bi kararla diyetisyene gittim şükür onla başladim kendim devam ettim korudum iradeli olmak cok önemliymiş yoksa her bünye kilo alir istisnalar hariç

Kizlar bi tarifim var kabızlık icin daha gecen hafta yaptigim da işe yaradigini dusunuyorum hem de lezzetli oluyor
Yarım kâse yogurt da yarim armut 2 tam ceviz le karistiriyorum uzerine toz tarçın serpiyorum tatli isteginizi tamamen aliyor öğlen öğün yerine yiyorum genelde tok tutuyor ayva yerine muz da çok yakışıyor eğer chia tohumu yiyebiliyosaniź 1 tatli kasigindan az koyunca zaten dunyayi yemiş gibi şişiriyor

Kaç kiloydun ki canım

Gecti mi kabizligin canim? Valla Ben de activia yogurt kuru meyvalar falan cok ise yaradi. Artik her Sabah ilik limonlu su iciyorum gece de tarcinli su.

Gecti mi kabizligin canim? Valla Ben de activia yogurt kuru meyvalar falan cok ise yaradi. Artik her Sabah ilik limonlu su iciyorum gece de tarcinli su.
Yok canim geçmedi lifli gıdalar da alıyorum ama bunca şeye rağmen gecmemesi acaba az mı yiyorum bugun biraz yememi artirdim hoş artik çok acıkıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…