Amin canm benim çok teşekkür ederim hepimixin insallah çok dusunmemeye çalışıyorum aslında heyecan korku birbirine giriyor eşim çok gergin oda etkiliyo birax 3.sezeryan olunca o çok korkuyo yansıtmamaya çalışıyo ama ister istemez belli ediyoAyy hadi hayirlisi olsun Rabbim kavustursunn,cok heyecanli. Herşey gonlunce olsun :)
Hadi inşallah canm ya tek korkum emzirince tatlıya çok düşermişim diğerlerinde nasıl oldu çok hatırlamıyorum kiloya çok dikkat etmeyince tatlıda kendimi firenlersem 3 çocuk 10 değil 15 te verdirir diye düşünüyorumAyy çok az kaldı heyecan dorukdadır şimdi şu 5 günde bence guzelce beslen dogum icin enerji topla kan kaybedeceksin sonuçta artik gerisini dogum sonrasi toparlarsin zaten hamile iken boyle azmetmiş bir dogum sonrası daha kolay basaricaktir
Daha azla bile tamamlarsınız bence çünkü ben 7 aydan sonra saldım baya yoksa 8 'le biterdi ama sıkıldım herhalde çocuğa odaklandım yinede en tehlikeli zamanlarda dikkat ettiğim için şanslıyım 4 5 6 baya zorladı beniBizde 10 kilo ile bitirir miyiz acaba ??
Canm bebek buyuyo ihtiyacı artıyo bende 30 haftada yemeyi artırmıştım doymuyordum kilo almaya başlıyo minnoş artikYaa bende ne var acaba kendimi ac hissediyorum hep
Hadi inşallah canmBizde 10 kilo ile bitirir miyiz acaba ??
Valla ben hiiiic sanmiyorum 10 ile bitireyimBizde 10 kilo ile bitirir miyiz acaba ??
Valla bilmiyorum ki 60 olmusum bile 5 kilo aldim yani dikkat ede edebildigin gibi degil bi lokantaya gidip yemek yemeyi ozledim bunca çabayaragmen 5 kilo cok geliyor ve son 2 haftada hizlandi artiş bilmiyorum kabizlikdan mi ?Daha azla bile tamamlarsınız bence çünkü ben 7 aydan sonra saldım baya yoksa 8 'le biterdi ama sıkıldım herhalde çocuğa odaklandım yinede en tehlikeli zamanlarda dikkat ettiğim için şanslıyım 4 5 6 baya zorladı beni
Canm bebek buyuyo ihtiyacı artıyo bende 30 haftada yemeyi artırmıştım doymuyordum kilo almaya başlıyo minnoş artik
Hadi inşallah canm
ama senin baslangic kilon cok düşük 15 de alsan normal hem.lohusayken hizli veriyorum dediydin de ben bu kadar cebellesmeme ragmen 10 un uzerine çıkarsam çok kötü olucammValla ben hiiiic sanmiyorum 10 ile bitireyimama sizler 10 kilolu bile bulmazsiniz.
Kızlar aksam kuru fasulye yersem yarin tartida fazla cikar miyim sizce
1 kilo farkla çikmazsin canim listen gayet iyiydibence bu tartılacağım gerginliği de bizi şişiriyor olabilir. salı günü tartıldım 100 gr fazlaydım. Yarın 1 kilo fazla çıkabilirim
Zaten buyuk bi ihtimal 15e yakin alicam gibime geliyor. Ben de istiyorum ki en az kiloyla bitireyim dogumdan sonrada Bol Bol vereyim :)) gene zapzayif olayimValla bilmiyorum ki 60 olmusum bile 5 kilo aldim yani dikkat ede edebildigin gibi degil bi lokantaya gidip yemek yemeyi ozledim bunca çabayaragmen 5 kilo cok geliyor ve son 2 haftada hizlandi artiş bilmiyorum kabizlikdan mi ?
ama senin baslangic kilon cok düşük 15 de alsan normal hem.lohusayken hizli veriyorum dediydin de ben bu kadar cebellesmeme ragmen 10 un uzerine çıkarsam çok kötü olucamm
Bak volveron dediydi dersin sen bu tempoyla git 15 bulmaz 12 13 le bitirirsin aslinda 12 çok ideal de biz 10 diye taktık sankiZaten buyuk bi ihtimal 15e yakin alicam gibime geliyor. Ben de istiyorum ki en az kiloyla bitireyim dogumdan sonrada Bol Bol vereyim :)) gene zapzayif olayimsurada kalmis 10-11 haftan. haftada 500 alsan bile 10 kg ediyor. Ama Ben sanmiyorum o kadar alacagini.
Insallah canim yaa. Dogumdan sonra yememize dikkat edersen cok guzel gidiyor kilolar. Emziriyorsun. Vucut devamli uretim halinde. Emzirme donemini cok iyi degerlendirmek lazim. Bol Bol yesillik, Bol Bol su, sivi gida. Sut yapan seyler bunlar. Benim sansima cocuklar ocakta okula basliyor. Hergun onlari goturup getircem. Kafadan yarim saat yuruyus hergun. Bak bu hafta cok cok dikkat ettim yediklerime. Kilom ayni allaha sukur. Artis yok. Insallah o asiri kilo artislarim olmaz. En azindan birkac hafta daha. Oyle olursa dedigin gibi 12-13 ile bitiririm.Bak volveron dediydi dersin sen bu tempoyla git 15 bulmaz 12 13 le bitirirsin aslinda 12 çok ideal de biz 10 diye taktık sanki
38. Hafta 83.5 5 gün sonra doğum inşallah 9.5 -10 kilo arası inşallah çıktığımda 3 4 kilo fazlalık kalır dün doğum günümdü akşam akşam bir sürpriz üzerine koca bir dilim pasta yuvarladimama su gündem itibaren doğum sonrası kolay olsun diye sağlıklı yaşam moduna geçiyorum zaten ben doğumdan sonra hemen toparlayamıyorum yeme işini bir hafta çorba ağırlıklı besleniyorum inşallah o ardada eski halime cabuk kavuşurum size kilo bildirimi yaparım kızlar çok dua edin bize rabbim hepimizi sağ sağlim kavustursun Çok şey paylaştık çok destek olduk birbirimize iyiki varsiniz
Çok geçmiş olsun canim baban nasıl ya iyidir insallahSABAH:
2 kuru kayisi
KAHVALTI :
1 portakal suyu yarim tost ve patates kızartması "biraz ketcap mayonez ile"
ARA: (farkli zamanlarda)
-1 kuru kayisi 4,5 fıstık
-1 kucuk elma 1 mandalina
Ogle:
1 ayran patates kizartmasi doner dürüm
Bugun butun gun hastanedeydim babam anjio oldu ona refakat ettim o yuzden sagliksiz bir liste oldu aksam ablama gidecektik yemege ama artik aksam bisey yemem kuru kayisi veya incir ve sut icerim belki
cok gecmis olsun canim. Butun gun kosturmussundur hastanede Sen simdi. En azindan bir kase corba ic bence.SABAH:
2 kuru kayisi
KAHVALTI :
1 portakal suyu yarim tost ve patates kızartması "biraz ketcap mayonez ile"
ARA: (farkli zamanlarda)
-1 kuru kayisi 4,5 fıstık
-1 kucuk elma 1 mandalina
Ogle:
1 ayran patates kizartmasi doner dürüm
Bugun butun gun hastanedeydim babam anjio oldu ona refakat ettim o yuzden sagliksiz bir liste oldu aksam ablama gidecektik yemege ama artik aksam bisey yemem kuru kayisi veya incir ve sut icerim belki
Teşekkür ederim cok sagol canim aynen sabah erken kalktik bide mescitte uyumusum biraz iyi geldi ordan oraya geciyor hastanelerde...cok gecmis olsun canim. Butun gun kosturmussundur hastanede Sen simdi. En azindan bir kase corba ic bence.
Teşekkür ederim iyi elhamdülillah daha once baypass olmustu seneler once onla ilgili bi sknti ama suan iyi cok şukur..Çok geçmiş olsun canim baban nasıl ya iyidir insallah
Allah başimizdan eksik etmesin buyuklerimiziTeşekkür ederim iyi elhamdülillah daha once baypass olmustu seneler once onla ilgili bi sknti ama suan iyi cok şukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?