Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ayy hadi hayirlisi olsun Rabbim kavustursunn,cok heyecanli. Herşey gonlunce olsun :)
Amin canm benim çok teşekkür ederim hepimixin insallah çok dusunmemeye çalışıyorum aslında heyecan korku birbirine giriyor eşim çok gergin oda etkiliyo birax 3.sezeryan olunca o çok korkuyo yansıtmamaya çalışıyo ama ister istemez belli ediyo

Hadi inşallah canm ya tek korkum emzirince tatlıya çok düşermişim diğerlerinde nasıl oldu çok hatırlamıyorum kiloya çok dikkat etmeyince tatlıda kendimi firenlersem 3 çocuk 10 değil 15 te verdirir diye düşünüyorum

Valla bilmiyorum ki 60 olmusum bile 5 kilo aldim yani dikkat ede edebildigin gibi degil bi lokantaya gidip yemek yemeyi ozledim bunca çabayaragmen 5 kilo cok geliyor ve son 2 haftada hizlandi artiş bilmiyorum kabizlikdan mi ?
Canm bebek buyuyo ihtiyacı artıyo bende 30 haftada yemeyi artırmıştım doymuyordum kilo almaya başlıyo minnoş artik

Hadi inşallah canm

Valla ben hiiiic sanmiyorum 10 ile bitireyim ama sizler 10 kilolu bile bulmazsiniz.
ama senin baslangic kilon cok düşük 15 de alsan normal hem.lohusayken hizli veriyorum dediydin de ben bu kadar cebellesmeme ragmen 10 un uzerine çıkarsam çok kötü olucamm

Kızlar aksam kuru fasulye yersem yarin tartida fazla cikar miyim sizce

Zaten buyuk bi ihtimal 15e yakin alicam gibime geliyor. Ben de istiyorum ki en az kiloyla bitireyim dogumdan sonrada Bol Bol vereyim :)) gene zapzayif olayim surada kalmis 10-11 haftan. haftada 500 alsan bile 10 kg ediyor. Ama Ben sanmiyorum o kadar alacagini.

Bak volveron dediydi dersin sen bu tempoyla git 15 bulmaz 12 13 le bitirirsin aslinda 12 çok ideal de biz 10 diye taktık sanki

Bak volveron dediydi dersin sen bu tempoyla git 15 bulmaz 12 13 le bitirirsin aslinda 12 çok ideal de biz 10 diye taktık sanki
Insallah canim yaa. Dogumdan sonra yememize dikkat edersen cok guzel gidiyor kilolar. Emziriyorsun. Vucut devamli uretim halinde. Emzirme donemini cok iyi degerlendirmek lazim. Bol Bol yesillik, Bol Bol su, sivi gida. Sut yapan seyler bunlar. Benim sansima cocuklar ocakta okula basliyor. Hergun onlari goturup getircem. Kafadan yarim saat yuruyus hergun. Bak bu hafta cok cok dikkat ettim yediklerime. Kilom ayni allaha sukur. Artis yok. Insallah o asiri kilo artislarim olmaz. En azindan birkac hafta daha. Oyle olursa dedigin gibi 12-13 ile bitiririm.

SABAH:
2 kuru kayisi
KAHVALTI :
1 portakal suyu yarim tost ve patates kızartması "biraz ketcap mayonez ile"
ARA: (farkli zamanlarda)
-1 kuru kayisi 4,5 fıstık
-1 kucuk elma 1 mandalina
Ogle:
1 ayran patates kizartmasi doner dürüm
Bugun butun gun hastanedeydim babam anjio oldu ona refakat ettim o yuzden sagliksiz bir liste oldu aksam ablama gidecektik yemege ama artik aksam bisey yemem kuru kayisi veya incir ve sut icerim belki

Bir avazda doğur tatlım Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip kısmet etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canim baban nasıl ya iyidir insallah

cok gecmis olsun canim. Butun gun kosturmussundur hastanede Sen simdi. En azindan bir kase corba ic bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…