Amin canimAllah başimizdan eksik etmesin buyuklerimizi
26 yı bitirmene 3 hafta kalmiş rmys demişti yan liş hatirlamiyosam 4 5 6 . Aylar zorlamişti beni diye cidden bende oyle oldum o aylarda bebegin gr i belli gelen kilo anneye yağ olarak geliyo yani son aylar belli zaten bebek aliyo da o yuzden bu aylari gecir gerisi gelicek zatenInsallah canim yaa. Dogumdan sonra yememize dikkat edersen cok guzel gidiyor kilolar. Emziriyorsun. Vucut devamli uretim halinde. Emzirme donemini cok iyi degerlendirmek lazim. Bol Bol yesillik, Bol Bol su, sivi gida. Sut yapan seyler bunlar. Benim sansima cocuklar ocakta okula basliyor. Hergun onlari goturup getircem. Kafadan yarim saat yuruyus hergun. Bak bu hafta cok cok dikkat ettim yediklerime. Kilom ayni allaha sukur. Artis yok. Insallah o asiri kilo artislarim olmaz. En azindan birkac hafta daha. Oyle olursa dedigin gibi 12-13 ile bitiririm.
Insallah canim. Az kaldi Benim de o zaman.26 yı bitirmene 3 hafta kalmiş rmys demişti yan liş hatirlamiyosam 4 5 6 . Aylar zorlamişti beni diye cidden bende oyle oldum o aylarda bebegin gr i belli gelen kilo anneye yağ olarak geliyo yani son aylar belli zaten bebek aliyo da o yuzden bu aylari gecir gerisi gelicek zaten
Ben liste yazdigim icin o haftalarda iyi biliyorum ki en zor haftam 24. Haftaydi. O hafta zor idare ettim ama su sıra cok normal istahim hic hamile oburlugunda degilim cok sukur. Ama tabi illa ki aliniyor. Bu hafta tuhaf bi hafta son tartilmads 69.1 iken dundu sanirim 67.9 gordum ama iyi biliyorum ki yarin 70 bile çıkabilirim26 yı bitirmene 3 hafta kalmiş rmys demişti yan liş hatirlamiyosam 4 5 6 . Aylar zorlamişti beni diye cidden bende oyle oldum o aylarda bebegin gr i belli gelen kilo anneye yağ olarak geliyo yani son aylar belli zaten bebek aliyo da o yuzden bu aylari gecir gerisi gelicek zaten
Çok ilginç haftamiz itibariyle oldugunu düşünüyorum senin ki kadar eksi farki görmüyorum ben tamam.bazen 1 kilo artış oluyo ama 1 kilo eksi olmadi en fazla 300 500 gr dır ki inan benim ciddi kacamaklarım da olmadı o yüzden soruyorjm ben sana napıyosun ds boyle baya eksilebiliyosun limonlu tarcinli su bende içiyorjm yuruyuş falan ok metabolizma meselesine giriyor galiba artıkBen liste yazdigim icin o haftalarda iyi biliyorum ki en zor haftam 24. Haftaydi. O hafta zor idare ettim ama su sıra cok normal istahim hic hamile oburlugunda degilim cok sukur. Ama tabi illa ki aliniyor. Bu hafta tuhaf bi hafta son tartilmads 69.1 iken dundu sanirim 67.9 gordum ama iyi biliyorum ki yarin 70 bile çıkabilirimbugun portakal suyu icmistim ya sabah sanirim ondan dolayi mahvoldum bugün bir ara dogurucam sandim sancidan cok fena gaz ve siskinlik yapti umarim gecer yarina kadar... benim olmayan kiloyu tabloya yazmak istemiyorum
Bu ara hic bisey yapmıyorum askinda limonlu suya bile vaktim olmadi belkide koşturmaktan oldu..Çok ilginç haftamiz itibariyle oldugunu düşünüyorum senin ki kadar eksi farki görmüyorum ben tamam.bazen 1 kilo artış oluyo ama 1 kilo eksi olmadi en fazla 300 500 gr dır ki inan benim ciddi kacamaklarım da olmadı o yüzden soruyorjm ben sana napıyosun ds boyle baya eksilebiliyosun limonlu tarcinli su bende içiyorjm yuruyuş falan ok metabolizma meselesine giriyor galiba artıkbu arada benim iştah o tehlikeli haftalarda ki gibi açık kendimi zor tuuyorum dun gece yemek yememek icin delirdim resmen sende yarın fazla çikicani biliyosan az ciktigin kiloyla yrinkini ortalamasini yaz ya da cumartesi yaz aslinda 500 gr falansa çok da beklemeye degmiyor o 500 gr eksik sonraki gunlerde geri çikıyor tartıda
Yaşasinn :) kilo almama mutluluğuGecen hafta 59.5
Guncel 59.5
2 haftada 500 gr almışım kabizliğa rağmen bu hızla gidersem süper olur
mavibahar100 listeyi takip et canım unuturum falan hatırlatırsun
cool_lime tatlım güncel kilom 55 aynı kilodayım
Gecen hafta 59.5
Guncel 59.5
2 haftada 500 gr almışım kabizliğa rağmen bu hızla gidersem süper olur
Geçen hafta 62.3
Güncel 62.5 canım :)
Yaşasinn :) kilo almama mutluluğu
Geçen hafta 62.3
Güncel 62.5 canım :)
Hafta 23. Gecen hafta 56.1 guncel 56.2.
Maşallah kızlar sonuçlar çok güzel yahu sonuc pozitif olunca bu forumun artısi olarak görüyorum hepimiz istikrarla devam.ederiz insallahGecen hafta 69.1
Bu hafta 68.9
Hafta 28
Ben 60 bekliyodum aslinda 28. Hafta hedefim 60 dı olsun haftaya da 60 gelse sorun değil sen de gecen haftadan beri kilo almadın demi maşallah kimse almamışYaşasinn :) kilo almama mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?