Aynen kilo gelecek ama ayda 1 kilo deniyor malesef gunde 1 kilo arti bizde de oldu oluyo bazen ama çok takılma 1 kilo fazlaligi gorunce limonlu su az yeme bol.hareketle geri gidiyorCanım ilk aydan beri aldım o kadar mide bulantısına bastırsın diye ekmeğe karbonhidrata yöneldim maalesef şimdi de hamile egzersizi yapıyorum her gün 20 dk havalar çok soğumadan da 1 saat yürüyordum
Canım kilo gelir illaki de hadi ay sonu gelsin ya da orantılı 1 günde 1 kilo oynuyor nasıl iş ben anlamadım
Değilmi canim gelen 3 buçuk kilo yağda dogumdan sonra gidiyomuş bizimki o 3bucugun uzerine cıkmamak
canim çok gecmiş olsun şimdi nasil.siniz yaa hamile halinle korkup yorulmuşsundurcool_lime canım ben kilomu sabaha bildirecegim eminim sizin kadar güzel sonuçlarım olmaz bugün bende hastanelerde koşturdum büyük oğlum kolunu kırdı rabbim tüm çocuklarımızı korusun
Cok gecmis olsun,Allah yardımcınız olsun ayni zamanda...cool_lime canım ben kilomu sabaha bildirecegim eminim sizin kadar güzel sonuçlarım olmaz bugün bende hastanelerde koşturdum büyük oğlum kolunu kırdı rabbim tüm çocuklarımızı korusun
canim çok gecmiş olsun şimdi nasil.siniz yaa hamile halinle korkup yorulmuşsundur
Sağolun kızlar aslında korkmadim ufak bir incinme diye düşünmüştüm çarşamba akşamı düştü şişlik falan olmayınca Perşembe okula götürdüm ağrıyor diyordu cuma günü belki merhem falan verir diye götürdüm kırık olduğunu duyunca çok üzüldüm vicdan azabı oldu keşke Perşembe götürseydim simdş alçılı ama sıkıntıdan patlıyor babası şimdi sinemaya götürdü belki sıkıntısı giderCok gecmis olsun,Allah yardımcınız olsun ayni zamanda...
Daha beterinden korusun Rabbim bunla savmış olun tekrar geçmis olsunSağolun kızlar aslında korkmadim ufak bir incinme diye düşünmüştüm çarşamba akşamı düştü şişlik falan olmayınca Perşembe okula götürdüm ağrıyor diyordu cuma günü belki merhem falan verir diye götürdüm kırık olduğunu duyunca çok üzüldüm vicdan azabı oldu keşke Perşembe götürseydim simdş alçılı ama sıkıntıdan patlıyor babası şimdi sinemaya götürdü belki sıkıntısı gider
Amin canm hepimiz insallahBir avazda doğur tatlım Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip kısmet etsin inşallah
Sağolun kızlar aslında korkmadim ufak bir incinme diye düşünmüştüm çarşamba akşamı düştü şişlik falan olmayınca Perşembe okula götürdüm ağrıyor diyordu cuma günü belki merhem falan verir diye götürdüm kırık olduğunu duyunca çok üzüldüm vicdan azabı oldu keşke Perşembe götürseydim simdş alçılı ama sıkıntıdan patlıyor babası şimdi sinemaya götürdü belki sıkıntısı gider
Cok gecmis olsun canim.cool_lime canım ben kilomu sabaha bildirecegim eminim sizin kadar güzel sonuçlarım olmaz bugün bende hastanelerde koşturdum büyük oğlum kolunu kırdı rabbim tüm çocuklarımızı korusun
Geçmiş olsun.Başlangıç 75
Geçen hafta 81
Güncel 81,2
Hafta 19
Geçmiş olsun canim neden bulantın oldu kiKizlar bugun cok kotu bir mide bulantisiyla uyandim. Kahvalti falan edemedim. Neyse ki kendime geldim biraz.oglen bir kase mercimek corbasi ictim. Aksam Iki kucuk top ekmekle peynirli, domatesli sandwich yaptim yedim, bir bardakta kola ictim.
Sagol canim. Bence aksam yedigim tavuk dokundu. Butun Sabah kustum. Allahtan gecti simdi. AMA midem hala kotu. Nane limon iciyorum arada.Geçmiş olsun canim neden bulantın oldu ki
Merhaba canim. Kac haftalik hamilesin. Biz hergun yediklerimizi yazmaya calisiyoruz buraya. Cuma gunleri de tartilma gunumuz. Baslangic kilon ve guncel kilon nedir? ListemiziMerhabalar. Ben de size katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?