5. haftama girdim. Daha çok yeniyiz. Başlangıç kilom 57.3-Güncel kilom 56.6Merhaba canim. Kac haftalik hamilesin. Biz hergun yediklerimizi yazmaya calisiyoruz buraya. Cuma gunleri de tartilma gunumuz. Baslangic kilon ve guncel kilon nedir? Listemizicool_lime duzenliyor her cuma sagolsun.
hosgeldin canım inşallah saglikli vr kararınds kilo alımın olur
O normal bence bende de oluyor bazen az bazen cok çıkabiliyorKızlar 23 haftalığına sabah ac karşınına 65.00 çıktım gunlik değişiyor kilom anlamadım gitti bazen az bazen çok çıkıyorum anlamadım gitti
Bi hafta cok kilo almayinca bir sonraki hafta rahatlik geliyor sanirimHafta sonunuz nasil geciyor kizlar.? Ben yine salma haftamdayim galiba aslinda canim cok biseyler yemek istemiyor ama usengecligimden hazir atistirmalik seylere cok gidiyorum, cok yiyorum diyemem ama yediğim abur cuburlar beni bu hafta mahvedicek(
Hayirli olsun cok guzel bi zamanda yakaladin bizi umarim saglikli bi sekilde hedeflediğin kiloda bitirirsin :)
hosgeldin canım inşallah saglikli vr kararınds kilo alımın olur
O normal bence bende de oluyor bazen az bazen cok çıkabiliyor
Hafta sonunuz nasil geciyor kizlar.? Ben yine salma haftamdayim galiba aslinda canim cok biseyler yemek istemiyor ama usengecligimden hazir atistirmalik seylere cok gidiyorum, cok yiyorum diyemem ama yediğim abur cuburlar beni bu hafta mahvedicek(
Tabii hayirli olsun sizinde yeni bebeginiz :) kac kilosunuz acaba :)Bende size katilmak istiyorum
Valla haftasonu olunca haftaiçi gibi değil haftaici telafi ederiz insallahHafta sonunuz nasil geciyor kizlar.? Ben yine salma haftamdayim galiba aslinda canim cok biseyler yemek istemiyor ama usengecligimden hazir atistirmalik seylere cok gidiyorum, cok yiyorum diyemem ama yediğim abur cuburlar beni bu hafta mahvedicek(
bosver hic sinirini bozma bu haftaya kadar cok iyi geldin bence. istahin arttigi haftalarda bile cok az aldin bu zamanda gecer ins. Odem sislik kabizlik bunlar oluyor yapicak bisey yok, yag olarak gelmesinde :)Birkaç gündür tuvalete çıkamadım tatlım oda tartıda kilo olarak gösteriyor bana fena halde sinirlerim bozuldu
Ya o çok sinir bozucu benim resmen 10 günü buluyor kilo artış var ama.kabizlik mi az yemeden mi kestiremiyorumBirkaç gündür tuvalete çıkamadım tatlım oda tartıda kilo olarak gösteriyor bana fena halde sinirlerim bozuldu
Valla çözemedim tahiminim sişkinlik ödem olabilir aylardir oyleyim bazen oturup ağladığımı bilirim ama dikkatli gidersen geri gidiyo valla ben de son 2 den korkuyorum da gectigimiz 2 ay çok sıkıntı liydı ondan eminim su icsen 1 kilo yansıyoduAcaba neden oluyor ki?? Gecen hi tartildi 66 görünüyordu bu sabah 65.0 cikti...son aylarda kac kilo aliriz ki benim son 4 ay
58 kilo ciktim hafta ici doktorun tartisinda ama ayakkabılı ve kiyafetli olarakTabii hayirli olsun sizinde yeni bebeginiz :) kac kilosunuz acaba :)
Acaba neden geliyo bu kilolar sanki hep ayni yiyorum gibiYa o çok sinir bozucu benim resmen 10 günü buluyor kilo artış var ama.kabizlik mi az yemeden mi kestiremiyorum
Valla çözemedim tahiminim sişkinlik ödem olabilir aylardir oyleyim bazen oturup ağladığımı bilirim ama dikkatli gidersen geri gidiyo valla ben de son 2 den korkuyorum da gectigimiz 2 ay çok sıkıntı liydı ondan eminim su icsen 1 kilo yansıyodu
Ahh ah ben almak istiyorum sizler almamak mi?Acaba neden geliyo bu kilolar sanki hep ayni yiyorum gibi
Neden almak istiyosun ki nasil olsa hamilelikde istemesende geliyor malesef normalde olsa bu yemeyle baya kilo vermiştikAhh ah ben almak istiyorum sizler almamak mi?
Öylemi cunku bende hicbirsey yiyemiyorum normalde cok zayifim calisiyorumda beslenemeyip birde üstüne kusunca dermanim kalmamasindan korkuyorum calisamamaktan korkuyorum çünkü ben o kuruma söz verdim bana güvendiler basladim üzerine gebe kaldim simdi yarim birakip gidememNeden almak istiyosun ki nasil olsa hamilelikde istemesende geliyor malesef normalde olsa bu yemeyle baya kilo vermiştik
Ya o çok sinir bozucu benim resmen 10 günü buluyor kilo artış var ama.kabizlik mi az yemeden mi kestiremiyorum
Valla çözemedim tahiminim sişkinlik ödem olabilir aylardir oyleyim bazen oturup ağladığımı bilirim ama dikkatli gidersen geri gidiyo valla ben de son 2 den korkuyorum da gectigimiz 2 ay çok sıkıntı liydı ondan eminim su icsen 1 kilo yansıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?