Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bu yemeylw geliyo mu her hafta bir kilo hadi yaa bende bi ara oyle diyodum da savaşa savaşa ayda 1 oluyodu sonuç yukselip dusuyodu surekli ac kaliyodum falan ama bu haftalarda eskisi gibi inatçi değil sadece istahim açık
Canım ödem desem ödem değil elimde falan şişliğim yok.Biraz kabızlık var ondan mı bilemedim. Hem limonlu içiyorum hem su. Hemde gerçekten sağlıklı yiyorum Tamam arada bir kek falan kaçıyor ama bu listelerle kilo almam çok saçma. Diyet forumlarına giriyorum benden çok yiyorlar. Böyle giderse bırakacağım hiç motive olamıyorum

Ben de aynen senin gibiydim canim. Son iki haftaya yakindir kilo almam yavasladi. Senin De yavaslar yakinda insallah. Aynen saglikli yemeye devam et sen.

Kizlar haftasonu olunca yazamadim. Dun sabah ve oglen cok guzel saglikli yedim. AMA aksam costum patates kizartmasi ketcaplar mayonezler falan... cips kek falan da yedim aksam. Pisman degilim valla

Canim cidden ayni seyleri yaşadık insanin elinde elle tutulur bisey olmayinca hevesi kırılıyor ama olsun burdaki arkadaslar da sagolsun bana cok destek vermislerdi 10 alicagina 5 alman bile kâr bu arada senin haftalar da hic unutmuyorum haftalarca tatli yemedim inat ettim ve esim dayanamadi yedirmisti 1 dilim kadar sabahina 1 kilo arti görmüştüm cok kötü bisey kabul ediyorum ama sonra o 1kilo icin gunkerce cabaladim di falan zor haftalar ama biraz daha sabret 26 yi bi gör bak simdi o haftalardaki gibi degil kilo artışım alıyorum ama ufacik yemeyle 1 kiko gelmiyo en azindan netde okumustum bu arada 10 ila 26 arası alinan kilo annede yağ deposu oluyomuş sonrası bebek suyu falan ve ödem

Haha o zaman Benim nurtopu gibi bes kilocuk yagim var

merhaba cnm bende 19. haftadayım, kalori sınırın nedir merka ettim ?

merhaba cnm, vitamin bende alerji yaptığı için sadece haftada 2 içiyorum. b vit bende döküntü ve kaşıntı yapıyor. ama demir ilacı çok öenmli dedi doktor. vitaminler opsiyonel ama demir çok önemli dedi ki ilaç yanlısı bir adam değil kendisi. doğumda kan kaybedicez. sonrasında saç dökülme sorunu,kansızlık şikayeti yaşayabilirsin. bence mutlaka kullan az kalmış zaten. gyno ferro sanol kullanıyorum.

Kızlar kabızlığım devam ettiği için doktorumu aradım ve duphalac şurup verdi bana bu akşam ona başlıycam 3 gün boyunca insallah rahatlarım
Şuanki kilom 55 aynı kilodayım ama bazen 56 ları gördüm birkaç gün

haftalık takibe bende katılabilir miyim ? cool_lime liste paylaşmak zorunlu mu ? 18+5 deyim. başlangıc kilo: 61.4 şimdiki kilo: 62.2
Tabiki katilabilirsin eve gidince eklerim suan disardayim, liste eklemek zorunlu degil sadece kendimize bi motivasyon olsun diye paylasiyoruz :)

Magnezyum kullanmayi denediniz mi doktor yazmis bana ne icin yazmis bilmiyorum ama ishal yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…