Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Dogrudur demir kabizlik yapar bende de baslarda yapmisti fakat simdi magnezyumda yazdi doktor onuda kullanıca degil kabiz olmak afedersiniz ishal bile oluyorum bide hergun corba icmeminde etkisi var bağırsakları yumusattigina inaniyorum

Ilk haftalar da halsizlik istahsizlik falan oluyo ama 16 dan sonra toparlanıyor istah da arttiği icin kilo artşi baya artabiliyor

Demir hapı kabızlık yapıyor tatlım aynı şekilde yememe rağmen 55.900 gösterdi tartı dediğim gibi tuvalete çıkamamakta var bence bundan dolayı kilo geliyor
Kilo degil o kabızlik demir hapına baslamakdan bu sebeble daha cok korkuyorum zaten sıkıntılıyım sali gidip kan idrar testi falan vericem kan sayimi yapicak saglik ocaği düşmediyse degerlerim icmiycem zaten kocaman bisey icemedim midem kalkti

hosgeldin canım inşallah saglikli vr kararınds kilo alımın olur

O normal bence bende de oluyor bazen az bazen cok çıkabiliyor
Teşekkür ederim, inşallah. Burada beslenme konusunda hem bebeğimize hem birbirimize karşı sorumlu olacağımızdan gereksiz yiyecek tüketimini minimumda tutabileceğimize inanıyorum. Zaten sağlıklı beslenerek alınan her kilonun da doğumdan sonra en geç bir kaç ay içinde verildiğine etrafımda şahit oldum. İnşallah bizim için de bu geçerli olur...

Hayirli olsun cok guzel bi zamanda yakaladin bizi umarim saglikli bi sekilde hedeflediğin kiloda bitirirsin :)
İnşallah :) Vücudum kilo almaya, bense abur cubur yemeye çok müsaitim. İnşallah bu saydığım faktörler olmaz da +10'la bu gebeliği bitirebilirim :)

Aynen. Bugün benim de hiç bişey yiyesim yoktu ama bi noktada açlık bastırınca bişeyler hazırlayana kadar, hazırda ne varsa onları yedim

Aynen öyle canım buranim faydasi oldu bize haftalik takip yapmamiz da çok işe yaradı

Kızlar bildiginiz gibi değil ben cok iştahlı olmaya basladim bu hafta ya anlamadım kendimi zor tutuyorum
Hadi ya :)) ben normal durumdayim suan ama ne olucam bilemiyorum tabi bol bol yuruyus yapmam lazim doguma kadar aslinda en sevdiğim havalar ben kısı seviyorum hemde kapali olduğum icin serinlikte yurumek daha iyi geliyor yuruyus icin imkanlarimda var ama kizimi ayarlayip cikmak zor geliyo cogu zaman. En azindan haftada 3 gun yuruyebilsem doguma kadar faydali olacagini dusunuyorum bide en azindan yemege dikkat etmediğim zamanlarda toparlar belki beni :)

Ayy bana noluyor ki neyse yarin limonlu suya baslarim bu arada kesinlikle yürüyüş çok guzel bisey ya ben cocuklar icin mecbur çıkıyorum biraz erken cikip en az yarim saat yürürum bedensel etkisi güzel ama.psikolojik olarak da çok güzel rahatlatıyor dediğin gibi bu havalarsa yagmur altinda bende cok severim

Aynen ruhsal olarak cok faydali zaten aslinda en basit en masrafsiz en ulasilabilir spor ama ahh su usengeclik olmasa :)

Bugün hava çok güzeldi bizde yürüyüş yapalım diye çıktık ama çok yavaş yürüdük artık ağrılarım var eve geldik ama belim tutmuyordu

Kizlar bi uyandim yuzum şişmiş 800 gr. Gelmis harika odem toplamisim, cumaya kadar kontrolu ele alma vakti geldi! Bol su iciyodum ne guzel onuda ihmal etmeye baslamistim kesin o yuzden oldu dahada abur cubur ve tatli yemem artik bu hafta..

Neden almak istiyosun ki nasil olsa hamilelikde istemesende geliyor malesef normalde olsa bu yemeyle baya kilo vermiştik

Aynen öyle canım bu listelerle kalori takibi yapıyordum günlük ihtiyacımdan eksik kalıyordu. Şimdi ise her hafta 1 kilo geliyor. Çok bozuluyorum bu işe

Aynen öyle canım bu listelerle kalori takibi yapıyordum günlük ihtiyacımdan eksik kalıyordu. Şimdi ise her hafta 1 kilo geliyor. Çok bozuluyorum bu işe
Bu yemeylw geliyo mu her hafta bir kilo hadi yaa bende bi ara oyle diyodum da savaşa savaşa ayda 1 oluyodu sonuç yukselip dusuyodu surekli ac kaliyodum falan ama bu haftalarda eskisi gibi inatçi değil sadece istahim açık

Kizlar bi uyandim yuzum şişmiş 800 gr. Gelmis harika odem toplamisim, cumaya kadar kontrolu ele alma vakti geldi! Bol su iciyodum ne guzel onuda ihmal etmeye baslamistim kesin o yuzden oldu dahada abur cubur ve tatli yemem artik bu hafta..
Odemi ben en cok elimden anlıyorum elim sisiyor tartıya da yansiyo da odem sorun degil limonlu su indiriyor Allah dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…