Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

hahahah
farkettim kuzum farkettim
sabah kahvaltı düzgündü o yüzden içim rahattı ben de akşamı vicdan azabını yazdım
mesela pazar pazar işteyim ne yiyeceğim düşün dur şimdi

Herkes emzirme ile gideceğini söylüyor yaa.. inşallah hedefim 10 kg olarak tamamlarım. 40ım çıkana kadar da 10 kg gitmiş olur. Fit bir anne olurum ihih
40ın çıkana kadar 10kilo vermek de kasar biraz.zaten kilo gitse de göbek kalıyor bir süre.ben 48 kiloya düşmeme rağmen 2yıl sonra göbeğim düzleşti.ama herkeste farklı tabi.

hahahah
farkettim kuzum farkettim
sabah kahvaltı düzgündü o yüzden içim rahattı ben de akşamı vicdan azabını yazdım
mesela pazar pazar işteyim ne yiyeceğim düşün dur şimdi
Ne yiyeceksin?1kase çorba,2lahmacun,salata.yani benim canım onları çekti.sen de onları ye.

Off su haftasonlari cok fena ya kizlar ton baligi yiyen varmi ya ? Kahve dunyasi ton balikli sandvicine bayiliyorum ya ben kahveyle yesem nolurki simdiye kdr 1 kere yedim gebelikte:/
Ton balık asla tavsiye edilmiyor konserve balıklar konusunda diyetsynlern bir-çok videosnu izledim. Mevsiminde balık ızgara yada firin yenmeli.

sabah 2 açma ile güne başladım öğlen ve akşama Allah kerim.
çalışırken çok zor.

Yumurta haslasnz 2 tane sabah zaman olmazsa akşamdan haslasnz yeseniz hem protein hem kolin var bebekler için harika bir öğün olur annesi.

Öğlenci olduğum günler ve izin günümde mutlaka yumurta haşlıyorum zaten.
sadece sabah işe geldiğim günler böyle oluyor.
yine de iyi idare ettim bu zamana kadar.
zaten 4 haftam kaldı yasal iznime sonra evde olacağım.

Off su haftasonlari cok fena ya kizlar ton baligi yiyen varmi ya ? Kahve dunyasi ton balikli sandvicine bayiliyorum ya ben kahveyle yesem nolurki simdiye kdr 1 kere yedim gebelikte:/
Git ye tabiki canın çekiyorsa.biz burda fazlasıyla abartıyoruz zaten.millet neler neler yiyor?kimse takmıyor,çocukları sağlıksız mı doğuyor?hayır!eee çok da kasma,tadını çıkar.

Valla sonra veroyomuşsun kendini niye kasıyorsun ki saglikli beslen hani abartma ama keşke bende doğum yapinca hizlica kilo versem bilmiyorum nasıl olucamm

Haftasonu cok kotu yaa. Dun yediklerimi yazmadim. Yazmaya kalksam sayfalar yetmez bugun de butun gun disarida olacsgim. Daha saglikli ve duzgun yemeye calisacagim. Umarim becerebilirim.
Yaa gönül rahatligiyla yemek istiyorum artık ben de fena durumdayim mide alışık olmadiindan tum gece agridi düşün bir de canim haftalardan sonra rahat sekilde wc ye çıktım meger aclikdan kabizmışim ya ben

Yaa gönül rahatligiyla yemek istiyorum artık ben de fena durumdayim mide alışık olmadiindan tum gece agridi düşün bir de canim haftalardan sonra rahat sekilde wc ye çıktım meger aclikdan kabizmışim ya ben
Haha valla Dun Ben de oyleydim. Heralde az yiyoruz. Ben de dun cok yedim ve rahat bi sekilde tuvalete ciktim.

Ay ilahi volvoren. Sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün

Ay ilahi volvoren. Sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün
Haha valla Dun Ben de oyleydim. Heralde az yiyoruz. Ben de dun cok yedim ve rahat bi sekilde tuvalete ciktim.
Hep beraber gülelim inşallah ya kızlar dogru ama ben diyet yaparken de wc ye zor cikardim ki.herkesde oyledir napicaz bilmiyorum yesek bi türlü yemesek bi türlü

Hep beraber gülelim inşallah ya kızlar dogru ama ben diyet yaparken de wc ye zor cikardim ki.herkesde oyledir napicaz bilmiyorum yesek bi türlü yemesek bi türlü

Ay o konuda ben de şaşırdım ya. Yesem mi yemesem mi diye :) malum biliyorsun 2-3 hafta deli gibi yedim insan evladı gibi değildim sonra ne oldu? İlk 2 hafta kilo almadım 3. Hafta hopp geldi 1,5 kg yani fazla rahatlıkta iyi değilmiş. Şurda eğer normal Doğum gerçekleşirse kaldı 10-11 hafta dişimi sıkayım diyorum ama sık sık da nasıl olacak bilmiyorum

Bu arada forumda okudum da buraya da yazayım. Bebeğin son 2 ay kilo alması İçin diğer hamişler 8. Ayda günde yarım litre 9. Ayda günde 1 litre süt içip 3,5-4kg tombiş tombiş bebişler doğurmuşlar. Aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…