Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

günaydınnn dünkü listemi paylaşayım

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

ARA:4 kuru kayısı,2 hurma

ÖĞLE:1 küçük puaça, peynir,kavrulmuş kıyma

ARA:2 kurabiye, fındık,ayran

AKŞAM:1 tabak etli nohut,turşu
yarım armut, birazcık cips

Pis boğazlığın cezasını çekeceğim mecburen.
Aslında şöyle yapilablrdi 1 durum istedgnzde lavasi yarim sarılsın diyeblrsnz ve diğer durumun etini de tabağa isteyip 1.den kalan lavasi yiyeblrdnz. O zaman lavasi sorun olmazdi. Benim canım iskender çekince eşim kepekli ekmek alıyor 1 dilim garsona veriyor altına bunu koyun diyordu beraber yemiş oluyordk ( ki o zaman diyettydm şimdi hamile olunca dışarda hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum, ızgara hamsi hariç )

Dışarda yemedim zaten evde kendim hazırladım.ama 2 olmamalıydı o.neyse geçti artık.sağol canım

Menü süper dengeli olmuş.aman azıcık cipsten ne olacak.ben cola içiyorum az az.buz gibi olunca mide bulantısına da çok iyi geliyor.

dünkü menü: beyaz peynirli tam buğday sandviç
ara : mini intense
öğlen: kuru fasulye kocaman salata,1 dilim ekmek
ara: 1 elma,1 ceviz
akşam: hamsi buğulama,koca salata,1 dilim ekmek
ara: 15 gr kabak çekirdeği

Dun aksam cok kotu yedim kizlar ya. Kizarmis tavuklar baharatli patates kizartmasi, soslar ve ustune kocaman bir tatli Sabah bi kalktim elim yuzum sis. Resmen su toplamisim. Neyse artik bugun telafi etmeye calisicam.

Dun aksam cok kotu yedim kizlar ya. Kizarmis tavuklar baharatli patates kizartmasi, soslar ve ustune kocaman bir tatli Sabah bi kalktim elim yuzum sis. Resmen su toplamisim. Neyse artik bugun telafi etmeye calisicam.
çok garip ya ben iradeli biriyimdir, insan kendini tutamıyor ya. yemeye başlayınca içimdeki açlık durmuyor sanki :)))))))))))

Ya kızlar Benin moralim çok bozuk . Tartıldım bugün ve 200 gr daha fazla geldi.Üstelik size yazdıklarımdan gram fazla bir şey yemedim.1 saatte hergün yürüyorum . Ama şöylede bi saçmalık var. Sizde durum nasıl ama ben kiloyu yağdan almış olsaydım bacaklarım kollarımda şişerdi di mi ama? Benim onlar ayni duruyor. Hatta artık alyansımı takamıyorum parmağımdan düşüyor .. Bana bi akıl verin

cnm haftana göre baktım da kilon gayet iyi sıkıntı yapma vücut yağ depolamaya çalışıyor emzirme için. çok ideal kg alımın var, harika gitmişsin zaten. bazen sıvı farkı olur 200 gr hiçbişi cnm. üzülme sakın.

sabah: 1 cevizli, 1/2 cennet hurmalı kakaolu yulaf lapası
ara: 1 adet lavi çikolata
öğlen: bol karnabahar, brokoli,yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği
ara: 1/2 elma,1 ceviz
akşam: portakallı kereviz,mercimekli bulgur pilavı (3 kaşık kdr)ve yoğurt yemeği planlıyorum
ara: çekirdek yiyesim var azcık :))))))

kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
Domates ,salatalık
5 adet yeşil siyah zeytin karışık
Açık 1 bardak çay

Ara1:
Muz

Ara2:
Moralim bozuktu
Ülker çikolatalı gofret yedim yanında da kahve

Akşam:
Salata
Yeşil mercimek çorbası

1 saat yürüyüş yapıldı

Kahvaltı :ılık su 2 kayısı
Çeyrek şade gözleme arasına tulum peynir
Öğlen: yarım kase mercimek çorbası,1 tabak pilav üstü döner,ayran
Ara: 1 albeni çikolata
Akşam : çeyrek kase mercimek çorbası,yarım Adana,4 kaşık pilav.
Belki meyve yerim.aslında karnım çok tok ama aklım meyvede.bu arada 3gündür wc ye gidemiyorum.göbeğim çıktı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…