- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Pis boğazlığın cezasını çekeceğim mecburen.Acaba yanlış mı okudum dedim bian 2 döner cok fazla canim yaa sonrasi icin Allah kolaylik versin
Aslında şöyle yapilablrdi 1 durum istedgnzde lavasi yarim sarılsın diyeblrsnz ve diğer durumun etini de tabağa isteyip 1.den kalan lavasi yiyeblrdnz. O zaman lavasi sorun olmazdi. Benim canım iskender çekince eşim kepekli ekmek alıyor 1 dilim garsona veriyor altına bunu koyun diyordu beraber yemiş oluyordk ( ki o zaman diyettydm şimdi hamile olunca dışarda hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum, ızgara hamsi hariçPis boğazlığın cezasını çekeceğim mecburen.
Dışarda yemedim zaten evde kendim hazırladım.ama 2 olmamalıydı o.neyse geçti artık.sağol canımAslında şöyle yapilablrdi 1 durum istedgnzde lavasi yarim sarılsın diyeblrsnz ve diğer durumun etini de tabağa isteyip 1.den kalan lavasi yiyeblrdnz. O zaman lavasi sorun olmazdi. Benim canım iskender çekince eşim kepekli ekmek alıyor 1 dilim garsona veriyor altına bunu koyun diyordu beraber yemiş oluyordk ( ki o zaman diyettydm şimdi hamile olunca dışarda hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum, ızgara hamsi hariç)
Menü süper dengeli olmuş.aman azıcık cipsten ne olacak.ben cola içiyorum az az.buz gibi olunca mide bulantısına da çok iyi geliyor.günaydınnn dünkü listemi paylaşayım
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
ARA:4 kuru kayısı,2 hurma
ÖĞLE:1 küçük puaça, peynir,kavrulmuş kıyma
ARA:2 kurabiye, fındık,ayran
AKŞAM:1 tabak etli nohut,turşu
yarım armut, birazcık cips
Hamarat annelerde var tabiiiDışarda yemedim zaten evde kendim hazırladım.ama 2 olmamalıydı o.neyse geçti artık.sağol canım
çok garip ya ben iradeli biriyimdir, insan kendini tutamıyor ya. yemeye başlayınca içimdeki açlık durmuyor sanki :)))))))))))Dun aksam cok kotu yedim kizlar ya. Kizarmis tavuklar baharatli patates kizartmasi, soslar ve ustune kocaman bir tatliSabah bi kalktim elim yuzum sis. Resmen su toplamisim. Neyse artik bugun telafi etmeye calisicam.
Aynen. Yedikce yiyesim geldiçok garip ya ben iradeli biriyimdir, insan kendini tutamıyor ya. yemeye başlayınca içimdeki açlık durmuyor sanki :)))))))))))
Haha afiyet olsun canim.ohoo ben dün gece 23:00de menemen ve üstüne profiterol yedim.
ahaha :)) şifa olsun inşAynen. Yedikce yiyesim geldibi de zaten o kadar yedim, Tatliyi da yiyeyim tam olsun dedim. Batti balik yan gider :)
Dun aksam cok kotu yedim kizlar ya. Kizarmis tavuklar baharatli patates kizartmasi, soslar ve ustune kocaman bir tatliSabah bi kalktim elim yuzum sis. Resmen su toplamisim. Neyse artik bugun telafi etmeye calisicam.
cnm haftana göre baktım da kilon gayet iyi sıkıntı yapma vücut yağ depolamaya çalışıyor emzirme için. çok ideal kg alımın var, harika gitmişsin zaten. bazen sıvı farkı olur 200 gr hiçbişi cnm. üzülme sakın.Ya kızlar Benin moralim çok bozuk . Tartıldım bugün ve 200 gr daha fazla geldi.Üstelik size yazdıklarımdan gram fazla bir şey yemedim.1 saatte hergün yürüyorum . Ama şöylede bi saçmalık var. Sizde durum nasıl ama ben kiloyu yağdan almış olsaydım bacaklarım kollarımda şişerdi di mi ama? Benim onlar ayni duruyor. Hatta artık alyansımı takamıyorum parmağımdan düşüyor .. Bana bi akıl verin
cnm haftana göre baktım da kilon gayet iyi sıkıntı yapma vücut yağ depolamaya çalışıyor emzirme için. çok ideal kg alımın var, harika gitmişsin zaten. bazen sıvı farkı olur 200 gr hiçbişi cnm. üzülme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?