Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Seni anlayabiliyorum ya nasıl biranda insanın morali bozuluyor inşallah bebekler de kilo almıştır . Pazartesi doktora gidicem bakalım

cnm ama günden güne değişebilir, yarın sabah farklı çıkabilirsin hemen kg diye düşünme. turşu çok su tutuyor özellikle gebelikte. bende yarın öbürgün sabah bir daha tartıl daha net anlarsın.

Arkadaşlar diyetisynme gittim bugün.
3 öğün konusunda kendisine danstm şimdilik sabah kahvalti 2 ara öğün ve aksam 4.30 5 gibi yemek verdi böyle bir yapalım eğer olmazsa haftaya gel dedi. Ekmegi 2dilime çıkar dedi ama bana şuan yetiyor acıkırsam yerim dedim 1 kg yağdan vermişim kilom aynı ama 85

Valla hamilelik karatay falan dinlemiyomuş arkadaşim normal bunye de olur belki ama hamileyken nasil.geliyor artılar bilmiyorum hep.derim yeminle su 4 aydir beselnedigimi normalde beslensem en az 8 kilo verdiydim hadi olmadi 5 yani eminim ona ragmen 5 kilo ustu almayi.başardim neyse belki normaldir ama.sabahki.terazi sonrasi canim canı sıkkın

Seni anlayabiliyorum ya nasıl biranda insanın morali bozuluyor inşallah bebekler de kilo almıştır . Pazartesi doktora gidicem bakalım
Bende yarın gidicem inşallah bakalim bebek.kac kilo oldu en az 1500 bekliyorum valla

cnm ama günden güne değişebilir, yarın sabah farklı çıkabilirsin hemen kg diye düşünme. turşu çok su tutuyor özellikle gebelikte. bende yarın öbürgün sabah bir daha tartıl daha net anlarsın.
Valla ben bu işi anlamadim arkadaşim hayirlısiyla bitirseydik
Canim.diyetisyene giderek cok iyi etmiş sin ben hep hamile.olursam diuetisyene giderim diyodum eşim izin vermedi sanki.boylesi daha iyi diyetisyene gitsem kontrollerde yag dan mi sudan mi.aldım anlardim psikolojik olarak cok iyi gelecekti ama.nasib olmadi dogum sonrasi kilo vermezsem.izin vericek da ona gerek kalmiycak inşallah

o zaman yürüyüş yapsan günde yarim saat olur mi ki?

Ben burda genelde paylasyrm menülerimi aslında çok da degsk degl. Bu arada ağustostan bu yana gidyrm diyetysne 97 kg idim işin sırrı bedeni tanımak sanrm

o zaman yürüyüş yapsan günde yarim saat olur mi ki?
Bu hafta ya kadar duzenli yurudum en az yarim saat en fazla 1 saat fln ve 7. Ayimi 500 gr la kapattım şu 2haftadir sancim var pek.yuruyemiyorum ama.evde hareketliyim hoş cocuklari okula goturup getirmek de sayilir mi bilmem bi de o var işte

Sayılır tabi ki biz de şimdi geldik eşimle yuruysten 40 dakika ama çok iyi geliyor henüz 4+4 de her şey kolay gibi sonrası nasl olacak bakacgz. Sağlık versin rabbim hepimize

2kayısı,1 ceviz
Kahvaltı: 2dilim tam buğday ekmeğine çeyrek avokadolu labneli sandviç,2 çeri,4 siyah zeytin
Öğle : 1kase tarhana çorbası,1 tabak zeytinyağlı pırasa
Ara : 2 Elmalı kurabiye
Akşam : 2 kaşık zeytinyağlı pırasa
Ara : 1 mandalina
Kilom 50.5 olmuş da sinirim tepemde

Niye ki artmiş mi.kilon

Kızlar ben bugun cok sacma yedim misafirim vardı liste paylasamiycam kendimi suçlu hissediyorum yarindan itibaren daha saglikli yiycem midem bulaniyor baya bu arada yarin dr kontrolum var bakalim heyecan dorukda

Merhabalar son bikac gundur kosturmam var cok bakamadim, kayinvalidemde kaliyodum ve habire yedim malesef misafiride vardi yazmaya kalksam roman olur... aksam yemek yemedim ama frambuazlı kek yapmistim 1 dilim ondan yedim ne yazikki oda bol tereyağli. Ve sonuc hosgeldin tartima +1.300 ne kadari gider bilmem son haftalarda costum iyice dikkat edemiyorum cunku surekli bir yerlere gidiyorum off off umarim bianda kilo artisi yasamamm..

Kilo alma haftası ilan etmiştik zaten biz de.frambuazlı kek tarifini ver de tam olsun bare...

Hadi bakalim darisi basimiza insAllah :)

Kilo alma haftası ilan etmiştik zaten biz de.frambuazlı kek tarifini ver de tam olsun bare...
Valla bugun herkes tarif istedi ekliyim buraya yapmak isteyen olur belki :)
3 adet yumurta
1, 5 su bardağı şeker
200g tereyağı (eritilmiş)
1 su bardağı yoğurt
2, 5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
250-300g Frambuaz (vişne ya da böğürtlen de kullanabilirsiniz)
Yumurta ve şeker derince bir kaba alınarak karışım köpük köpük oluncaya kadar güzelce çırpılır.
Daha sonra yoğurt, tereyağı eklenerek karıştırılır.
Kuru malzemeler ilave edilir yani kabartma tozu, vanilya ve un eklenerek çırpmaya devam edilir.
Kek hamuru yağlanmış fırın kabına dökülür. Ben 28cm boyunda olan kare borcam kullandım kekin kalınlığı da oldukça iyi oldu, bu boyutlarda ya da yakın ölçekte bir kap tercih edebilirsiniz.
Kek hamuru bekledikçe koyulaşacaktır içerisinde tereyağı olduğu için bu nedenle hamuru kalıba döküp üzerini düzeltin. Meyveleri kekin üzerine yerleştirerek çok derine olmayacak şekilde, hafifçe meyveler hamura batacak şekilde üzerlerine bastırılır. 180C fırında 35-40dakika kekimiz pişene kadar pişirilir. Kürdan ile test ettikten sonra frambuazlı kek fırından alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…