- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Canim sen 200 gr diyodun ya benim dun ki yememle.fazlasi yok.sadece bikac turşu yedim sabah 800 gr fark gördüm icimden geçenleri tahmin bile edemezsin dedim ya vucud almak.istiyosa naparsak.yapalim geliyo bazen haflardır 59 bucuk da kaldı kaldı bu hafta 60 olsam.yeter derken 60.5 oldu şaka gibi yaa
cnm ama günden güne değişebilir, yarın sabah farklı çıkabilirsin hemen kg diye düşünme. turşu çok su tutuyor özellikle gebelikte. bende yarın öbürgün sabah bir daha tartıl daha net anlarsın.Canim sen 200 gr diyodun ya benim dun ki yememle.fazlasi yok.sadece bikac turşu yedim sabah 800 gr fark gördüm icimden geçenleri tahmin bile edemezsin dedim ya vucud almak.istiyosa naparsak.yapalim geliyo bazen haflardır 59 bucuk da kaldı kaldı bu hafta 60 olsam.yeter derken 60.5 oldu şaka gibi yaa
Valla bilmiyorum ki bu kadsr fark.niye ki hep anlamadimTurşu kilo yapar mı ki acaba? tamam tuzlu ama biraz fazla su içsek atamaz mıyız
Valla hamilelik karatay falan dinlemiyomuş arkadaşim normal bunye de olur belki ama hamileyken nasil.geliyor artılar bilmiyorum hep.derim yeminle su 4 aydir beselnedigimi normalde beslensem en az 8 kilo verdiydim hadi olmadi 5 yani eminim ona ragmen 5 kilo ustu almayi.başardim neyse belki normaldir ama.sabahki.terazi sonrasi canim canı sıkkınCanım etine güvendgn bir yerse eğer tabak içine etini kesilmiş bir kaç parça lavaş koydur yanina bol salata yoğurt harika bir menü olur. Ben dün iskender yedim bulgur pilavı üstüne koyun eti dedim yanina bol yoğurt oldu mis gibi yemekben karatay tipi beslndgmde ilk kez ac kalmadn kilo verdm. Şimdi onu bebegime göre uyarlyrm
Bende yarın gidicem inşallah bakalim bebek.kac kilo oldu en az 1500 bekliyorum vallaSeni anlayabiliyorum ya nasıl biranda insanın morali bozuluyorinşallah bebekler de kilo almıştır . Pazartesi doktora gidicem bakalım
Valla ben bu işi anlamadim arkadaşim hayirlısiyla bitirseydikcnm ama günden güne değişebilir, yarın sabah farklı çıkabilirsin hemen kg diye düşünme. turşu çok su tutuyor özellikle gebelikte. bende yarın öbürgün sabah bir daha tartıl daha net anlarsın.
Canim.diyetisyene giderek cok iyi etmiş sin ben hep hamile.olursam diuetisyene giderim diyodum eşim izin vermedi sanki.boylesi daha iyi diyetisyene gitsem kontrollerde yag dan mi sudan mi.aldım anlardim psikolojik olarak cok iyi gelecekti ama.nasib olmadi dogum sonrasi kilo vermezsem.izin vericek da ona gerek kalmiycak inşallahArkadaşlar diyetisynme gittim bugün.
3 öğün konusunda kendisine danstm şimdilik sabah kahvalti 2 ara öğün ve aksam 4.30 5 gibi yemek verdi böyle bir yapalım eğer olmazsa haftaya gel dedi. Ekmegi 2dilime çıkar dedi ama bana şuan yetiyor acıkırsam yerim dedim 1 kg yağdan vermişim kilom aynı ama85
o zaman yürüyüş yapsan günde yarim saat olur mi ki?Valla hamilelik karatay falan dinlemiyomuş arkadaşim normal bunye de olur belki ama hamileyken nasil.geliyor artılar bilmiyorum hep.derim yeminle su 4 aydir beselnedigimi normalde beslensem en az 8 kilo verdiydim hadi olmadi 5 yani eminim ona ragmen 5 kilo ustu almayi.başardim neyse belki normaldir ama.sabahki.terazi sonrasi canim canı sıkkın
Ben burda genelde paylasyrm menülerimi aslında çok da degsk degl. Bu arada ağustostan bu yana gidyrm diyetysne 97 kg idim işin sırrı bedeni tanımak sanrmBende yarın gidicem inşallah bakalim bebek.kac kilo oldu en az 1500 bekliyorum valla
Valla ben bu işi anlamadim arkadaşim hayirlısiyla bitirseydik
Canim.diyetisyene giderek cok iyi etmiş sin ben hep hamile.olursam diuetisyene giderim diyodum eşim izin vermedi sanki.boylesi daha iyi diyetisyene gitsem kontrollerde yag dan mi sudan mi.aldım anlardim psikolojik olarak cok iyi gelecekti ama.nasib olmadi dogum sonrasi kilo vermezsem.izin vericek da ona gerek kalmiycak inşallah
Bu hafta ya kadar duzenli yurudum en az yarim saat en fazla 1 saat fln ve 7. Ayimi 500 gr la kapattımo zaman yürüyüş yapsan günde yarim saat olur mi ki?
Sayılır tabi ki biz de şimdi geldik eşimle yuruysten 40 dakika ama çok iyi geliyor henüz 4+4 de her şey kolay gibi sonrası nasl olacak bakacgz. Sağlık versin rabbim hepimizeBu hafta ya kadar duzenli yurudum en az yarim saat en fazla 1 saat fln ve 7. Ayimi 500 gr la kapattımşu 2haftadir sancim var pek.yuruyemiyorum ama.evde hareketliyim hoş cocuklari okula goturup getirmek de sayilir mi bilmem bi de o var işte
Niye ki artmiş mi.kilon2kayısı,1 ceviz
Kahvaltı: 2dilim tam buğday ekmeğine çeyrek avokadolu labneli sandviç,2 çeri,4 siyah zeytin
Öğle : 1kase tarhana çorbası,1 tabak zeytinyağlı pırasa
Ara : 2 Elmalı kurabiye
Akşam : 2 kaşık zeytinyağlı pırasa
Ara : 1 mandalina
Kilom 50.5 olmuş da sinirim tepemde
Wc problemi ve iki gündür camış gibi yiyorum.hak ettim sanki.2 lavaş dürümmmmm hatırlasana.ertesi gün pilav üstü dönerler,adanalar ve hazır şeyler bunlar.Niye ki artmiş mi.kilon
Kilo alma haftası ilan etmiştik zaten biz de.frambuazlı kek tarifini ver de tam olsun bare...Merhabalar son bikac gundur kosturmam var cok bakamadim, kayinvalidemde kaliyodum ve habire yedim malesef misafiride vardi yazmaya kalksam roman olur...aksam yemek yemedim ama frambuazlı kek yapmistim 1 dilim ondan yedim ne yazikki oda bol tereyağli. Ve sonuc hosgeldin tartima +1.300 ne kadari gider bilmem son haftalarda costum iyice dikkat edemiyorum cunku surekli bir yerlere gidiyorum off off umarim bianda kilo artisi yasamamm..
Hadi bakalim darisi basimiza insAllah :)[tr][tr][td][td][tr]
ÜYE ADI gebelik haftasi başlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo dogum sonrasi ilk kilo bildirimi Khaleesi21 11 51.4 49.8 -600 S _sushico_ 19 61.4 62.7 1.3 @Cemre Yaman 28 62 67 5 @complex 6 58 ~ ~ @dtcf 5 57.3 56.6 - 700 gr. @suspushanimcim 19 60 61.8 1.8 cool_lime 29 65 69.4 4.4 kg @nnnadal 19 75 81.5 6.5 kg. @Htc3509 20 56.5 61 4.5 @charla 24 50.5 56.4 5.9 @mavibahar100 23 60 66.9 6.9 kg. Neseliyimmm 29 58.5 64 5.5 @rmys4203 38 74 83.5 9.5 kg 77.5 V volveron 30 55 59.8 4.8 kg. @Province 23 58 65 7
[tr]
[td] @askbahcem [/td]
[td] 26 [/td]
[td] 79 [/td]
[td] 91.8 [/td]
[td] 12.8 [/td]
[/tr]
[td] @selennn [/td]
[td] 31 [/td]
[td] 51 [/td]
[td] 55[/td]
[td] 4 kg. [/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡[/tr][/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][/tr][/tr]
Valla daha eksidesin canim çok kasma bence 20 26 arasi sıkı tut amaWc problemi ve iki gündür camış gibi yiyorum.hak ettim sanki.2 lavaş dürümmmmm hatırlasana.ertesi gün pilav üstü dönerler,adanalar ve hazır şeyler bunlar.
Valla bugun herkes tarif istedi ekliyim buraya yapmak isteyen olur belki :)Kilo alma haftası ilan etmiştik zaten biz de.frambuazlı kek tarifini ver de tam olsun bare...
En cok zorlandigim hafta 24. Haftaydi bitese gecse diye bekledim :))Valla daha eksidesin canim çok kasma bence 20 26 arasi sıkı tut ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?