- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Maşşş çok iyi canım.kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
Domates ,salatalık
5 adet yeşil siyah zeytin karışık
Açık 1 bardak çay
Ara1:
Muz
Ara2:
Moralim bozuktu
Ülker çikolatalı gofret yedim yanında da kahve
Akşam:
Salata
Yeşil mercimek çorbası
1 saat yürüyüş yapıldı
30 haftalık bir gebelik için 200gr almak takılacak bir durum olmasa gerek canım.hamilesin sen,diyette değilsin.boşuna canını sıkıyorsun,tadını çıkar.zaten menüne baktım hiçbir abartı yok.Ya kızlar Benin moralim çok bozuk . Tartıldım bugün ve 200 gr daha fazla geldi.Üstelik size yazdıklarımdan gram fazla bir şey yemedim.1 saatte hergün yürüyorum . Ama şöylede bi saçmalık var. Sizde durum nasıl ama ben kiloyu yağdan almış olsaydım bacaklarım kollarımda şişerdi di mi ama? Benim onlar ayni duruyor. Hatta artık alyansımı takamıyorum parmağımdan düşüyor .. Bana bi akıl verin
Canım bende de şöyle oluyodu kac aydir yasadiğim bi durum gunluk kilo mu kaydetmisim dir mesela 4 aydır gr gr ına bazen vucud 58 olmak istiyo ben yuruyusle diyet usulu beslenme artik.ne var sa elimden gelen yapmism ama en fazla 57. 8 oluyo o da cok cok.ac olunca 1 gun sonrasi 58 i geciyo hani ornek olarak verdim anladigim o siralarda ben degil bebek ya da suyu falan muhtemelen seninki oyle bi durum bebeģin kilo alma donemindeyiz zaten sende diyosun kolum.bacagim aynı şiş falan degil bence sevinmelisin 7. Ayini bitirdin ve 5 buçuk kilo aldin daha alsan alsan Hafta da en fazla 500 gr alirsin son 2 hafta zaten doguma hazirlik olarak vucud 1 kilo falan veriyomuş valla nete bi bak bizim haftalarda 10 12 kilo alan çoğunlukta p yüzden moralini bozma cokiyi gidiyosunYa kızlar Benin moralim çok bozuk . Tartıldım bugün ve 200 gr daha fazla geldi.Üstelik size yazdıklarımdan gram fazla bir şey yemedim.1 saatte hergün yürüyorum . Ama şöylede bi saçmalık var. Sizde durum nasıl ama ben kiloyu yağdan almış olsaydım bacaklarım kollarımda şişerdi di mi ama? Benim onlar ayni duruyor. Hatta artık alyansımı takamıyorum parmağımdan düşüyor .. Bana bi akıl verin
Kızlar yaa bu yeme beslenme işinden benim gibi sikilan var mı??Hadi gelin biraz sohbet edelim 15 haftadir dikkat ediyorum kaçamak yaparken bile mutsuzum bitsin artık bu herseyin kilo yapma kaygisi benim gibi olaniniz var mı??
Ya bilmiyorum ki oyle de mutsuzum boyle de kararinda kilo alıcaz diye şaştık yani boslayıp da20 kilo ile doguma girseydik de depresyonda olurduk eminm bundan valla hiç tadim yok eskisi gibi yemeklerimi yarin tartida gorecegim sonucdan kaygi duymadan yemek istiyorum bildigin yari ac geziyoruz yesek de mide agriları geliyo bi yandan offf netde 30. Hafta da anneler gebelikden sıkılır yazıyor acaba oylebi durum mu ?Ben ben ben bunalımdayımmmmmmmm2 hafta yedim tık yoktu. 3. Hafta hopp 1,5 kg geldi. Şimdide spor yapıyorum az yiyorum geldi 200 gr . Evin Altun’da pastane var. Gidip yaş pasta almamak İçin zor tutuyorum kendimi. Her türlü kilo geliyor zaten
Sen yinede yaş pasta yeme canim son gunlerde yaptigin ortada dedigim gibi bebek almiştir hem.sen almiş olsan bile takma ya fazladan 1 kilo da oluversin 30. Hafta da 5 bucuk kilo cook cok ideal emin olBen ben ben bunalımdayımmmmmmmm2 hafta yedim tık yoktu. 3. Hafta hopp 1,5 kg geldi. Şimdide spor yapıyorum az yiyorum geldi 200 gr . Evin Altun’da pastane var. Gidip yaş pasta almamak İçin zor tutuyorum kendimi. Her türlü kilo geliyor zaten
Kızlar nasılsınız giremiyorum koşturmadan fırsat bulup gecede minik huysuz gündüz diğerleri doğumdan beri allak bullagim genel bilgi vereyim dedim doğum yapalı 6 gün oldu sezeryan narkoz serum derken aşırı bi odemim vardı hiç doğum yapmamış gibi çıktım yani kilo olarak bugün biraz azaldı ödem hala olsada 74 'le hamile kalmıştım şimdi 77.5 kilom 3.5 kilo kaldı ve doğumdan beri her gelen tatlıyida yedim dikkat etmefim çok olmasada sütüm var emziriyorum onunda faydasi olur insallah bu haf5adan sonra tatlı hamur işi kesip sağlıklı beslenmeye geçiyorum hedef kırkım çıktığında 74 den aşağı inmek sizlerede kolay gelsin az kalmış doğuma rabbim sağlıklı sihatli kavustursun
Tesekkur ederim canm benim benimde çok bunaldigim dayanamadigim ye gitsin dediğin anlar oldu ama şimdi eski kıyafetlerime girebiliyorum ve göbeğim çok buyumedigi için eski haline cabuk döndü bunda az kilo almanın çok etkisi var diye düşünüyorum .şimdide iyiki o zaman sabretmişim diyorum bi 10 kilo fazlalık la uğraşmak vardı şimdi arada kaçamak yapın ama tamamen salmayın derimYaaa 6 kg gitti demek.. ki hala şişliğim var diyosun. Bayıldımm.. işte moralimi düzelten mesaj.. bi sürü öpücük sana da bebeğine de
harika bir motivasyon mesajı olmuş, teşekkür ederiz valla. 3.5 kg nedir ki oda 40 çıkmadan gitmiş olur , tebrikler cnm, bebeğinle ailenle mutlu sağlıklı günlerin olsun inş.Kızlar nasılsınız giremiyorum koşturmadan fırsat bulup gecede minik huysuz gündüz diğerleri doğumdan beri allak bullagim genel bilgi vereyim dedim doğum yapalı 6 gün oldu sezeryan narkoz serum derken aşırı bi odemim vardı hiç doğum yapmamış gibi çıktım yani kilo olarak bugün biraz azaldı ödem hala olsada 74 'le hamile kalmıştım şimdi 77.5 kilom 3.5 kilo kaldı ve doğumdan beri her gelen tatlıyida yedim dikkat etmefim çok olmasada sütüm var emziriyorum onunda faydasi olur insallah bu haf5adan sonra tatlı hamur işi kesip sağlıklı beslenmeye geçiyorum hedef kırkım çıktığında 74 den aşağı inmek sizlerede kolay gelsin az kalmış doğuma rabbim sağlıklı sihatli kavustursun
Yediğimde de mutlu olamıyorum;çünkü yemekten en fazla 1 saat sonra hazımsızlık belirtileri mide bulantısı başlıyor.hasta gibi oluyorum.daha da beter oluyor.ama aklım niye yemekte onu anlamıyorum.sinir bozucu.dünYa bilmiyorum ki oyle de mutsuzum boyle de kararinda kilo alıcaz diye şaştık yani boslayıp da20 kilo ile doguma girseydik de depresyonda olurduk eminm bundan valla hiç tadim yok eskisi gibi yemeklerimi yarin tartida gorecegim sonucdan kaygi duymadan yemek istiyorum bildigin yari ac geziyoruz yesek de mide agriları geliyo bi yandan offf netde 30. Hafta da anneler gebelikden sıkılır yazıyor acaba oylebi durum mu ?
Teşekkür ederim canm inşallah sizde sağ sağlim kavuşup fıstık gibi olun gelsin bebisler gitsin kilolarharika bir motivasyon mesajı olmuş, teşekkür ederiz valla. 3.5 kg nedir ki oda 40 çıkmadan gitmiş olur , tebrikler cnm, bebeğinle ailenle mutlu sağlıklı günlerin olsun inş.
aminnnn cnm inşallahTeşekkür ederim canm inşallah sizde sağ sağlim kavuşup fıstık gibi olun gelsin bebisler gitsin kilolar
Canim sen 200 gr diyodun ya benim dun ki yememle.fazlasi yok.sadece bikac turşu yedim sabah 800 gr fark gördüm icimden geçenleri tahmin bile edemezsin dedim ya vucud almak.istiyosa naparsak.yapalim geliyo bazen haflardır 59 bucuk da kaldı kaldı bu hafta 60 olsam.yeter derken 60.5 oldu şaka gibi yaaBen ben ben bunalımdayımmmmmmmm2 hafta yedim tık yoktu. 3. Hafta hopp 1,5 kg geldi. Şimdide spor yapıyorum az yiyorum geldi 200 gr . Evin Altun’da pastane var. Gidip yaş pasta almamak İçin zor tutuyorum kendimi. Her türlü kilo geliyor zaten
Bende seni merak ediyodum grubumuzun ilk ve pozitif olan orneği arkadaşim tebrik ediyorumKızlar nasılsınız giremiyorum koşturmadan fırsat bulup gecede minik huysuz gündüz diğerleri doğumdan beri allak bullagim genel bilgi vereyim dedim doğum yapalı 6 gün oldu sezeryan narkoz serum derken aşırı bi odemim vardı hiç doğum yapmamış gibi çıktım yani kilo olarak bugün biraz azaldı ödem hala olsada 74 'le hamile kalmıştım şimdi 77.5 kilom 3.5 kilo kaldı ve doğumdan beri her gelen tatlıyida yedim dikkat etmefim çok olmasada sütüm var emziriyorum onunda faydasi olur insallah bu haf5adan sonra tatlı hamur işi kesip sağlıklı beslenmeye geçiyorum hedef kırkım çıktığında 74 den aşağı inmek sizlerede kolay gelsin az kalmış doğuma rabbim sağlıklı sihatli kavustursun
Aslinda o cok guzel bisey hayal ettigim hep oydu cunku oglumdq dogum sonrasi aynanin karsisina gecip aglamistim 1 tane bile kiyafetim olmamişti 48 beden kıyafetler almak zorunda kalmistm simdilik hala gebelik oncesi kiyafetlerimi giyebiliyorum vucudumda yag yok eminim yuzuklerim aksine bollaşti aslinda o bile moral banaTesekkur ederim canm benim benimde çok bunaldigim dayanamadigim ye gitsin dediğin anlar oldu ama şimdi eski kıyafetlerime girebiliyorum ve göbeğim çok buyumedigi için eski haline cabuk döndü bunda az kilo almanın çok etkisi var diye düşünüyorum .şimdide iyiki o zaman sabretmişim diyorum bi 10 kilo fazlalık la uğraşmak vardı şimdi arada kaçamak yapın ama tamamen salmayın derim
Tam da benim yasadiklsrimi yazmişsin az yedigimiz icin aklimda hep biyemek fikri şunu yesem bunu yesem nefsim aç resmen misal once donercinin önunden gecerken bakmazdım bile şimdi ic cekiyorum yasak olan tatli mı geliyo bilemiyorum canım insallah emeklerimizin karsiligini alicaz yaYediğimde de mutlu olamıyorum;çünkü yemekten en fazla 1 saat sonra hazımsızlık belirtileri mide bulantısı başlıyor.hasta gibi oluyorum.daha da beter oluyor.ama aklım niye yemekte onu anlamıyorum.sinir bozucu.dün
yemekhanede çıkan yemekleri yedim,resmen hastalandım akşama.sebze dışında yemekhanede yemiycem diyorum.bu seferde sabahtan akşam 19.00 a kadar ekmek arası,tostla durmakta olmuyor.amannnnn.
Turşu kilo yapar mı ki acaba? tamam tuzlu ama biraz fazla su içsek atamaz mıyızCanim sen 200 gr diyodun ya benim dun ki yememle.fazlasi yok.sadece bikac turşu yedim sabah 800 gr fark gördüm icimden geçenleri tahmin bile edemezsin dedim ya vucud almak.istiyosa naparsak.yapalim geliyo bazen haflardır 59 bucuk da kaldı kaldı bu hafta 60 olsam.yeter derken 60.5 oldu şaka gibi yaa
Canım etine güvendgn bir yerse eğer tabak içine etini kesilmiş bir kaç parça lavaş koydur yanina bol salata yoğurt harika bir menü olur. Ben dün iskender yedim bulgur pilavı üstüne koyun eti dedim yanina bol yoğurt oldu mis gibi yemekBende seni merak ediyodum grubumuzun ilk ve pozitif olan orneği arkadaşim tebrik ediyorumseni valla senin bu halin moral oluyo insallah bizde dogum yaptikdsn sonra senin gibi oluruz bebekle nasılsin ? Benim korkularimdan biri de süt.olsun diye yemek yedirilmsi insallah onla da başedeceģiz bu aralar benim de canim cok sıkkın tam bebegin kilo alacagi donem.ama tartida gormek.istemedigm rakamlari gorunce moral.alt ust oluyo sanki aylardir verdigim emegi cope atacakmisim gibi ....... bi de daha once de yazdik ya sıkıldım herkes incecik istedigini yiyor iciyo hemen artmiyor biz diyabet hastasi gibi besleniyoruz yarı ac yesek de mutsuzum yemesek de son 8 haftam Allah yardimcimiz olsn ne diym
Aslinda o cok guzel bisey hayal ettigim hep oydu cunku oglumdq dogum sonrasi aynanin karsisina gecip aglamistim 1 tane bile kiyafetim olmamişti 48 beden kıyafetler almak zorunda kalmistm simdilik hala gebelik oncesi kiyafetlerimi giyebiliyorum vucudumda yag yok eminim yuzuklerim aksine bollaşti aslinda o bile moral bana
Tam da benim yasadiklsrimi yazmişsin az yedigimiz icin aklimda hep biyemek fikri şunu yesem bunu yesem nefsim aç resmen misal once donercinin önunden gecerken bakmazdım bile şimdi ic cekiyorum yasak olan tatli mı geliyo bilemiyorum canım insallah emeklerimizin karsiligini alicaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?