Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Valla daha eksidesin canim çok kasma bence 20 26 arasi sıkı tut ama
14ten sonra dikkat et demişti arkadaşlar burda.20 ise iyidir ya.bakalım bana hangi hafta denk gelecek?

Eline sağlık canım,hamarat hanımın hali başka!!

En cok zorlandigim hafta 24. Haftaydi bitese gecse diye bekledim :))
Bekle beni 24!!!ben geliyoreee.yemicimmm içmicimmm

Sayılır tabi ki biz de şimdi geldik eşimle yuruysten 40 dakika ama çok iyi geliyor henüz 4+4 de her şey kolay gibi sonrası nasl olacak bakacgz. Sağlık versin rabbim hepimize
Canım seninki daha çok yeni bende çok yorma kendini bebeğin bi yerine alışsın.

Kızlar ben bugun cok sacma yedim misafirim vardı liste paylasamiycam kendimi suçlu hissediyorum yarindan itibaren daha saglikli yiycem midem bulaniyor baya bu arada yarin dr kontrolum var bakalim heyecan dorukda
Al benden de o kadar akşam yemeğine kadar iyiydim sonra kattım karıştırdım

Ah şu misafirler ve hamur işleri olmasa evde dikkat etmeye ne var. Bende olmazsa yemiyorum ama önüme tabak gelince dayanamıyorum

bende tam o haldeyim cool_lime bitince geçecek mi?

Günaydınnnn canım yürür adımlarla hızlı değil yuruysm haftada 2 3 yapsam ruhuma bile iyi geliyor

Evet Canim. Sen onceden de soylemistin 24 de cok zorlandim diye. Ben de oyleyim. istahim acayip acik. Oyle az yemeklede doymuyorum. Yemekleri bildigin kitliktan cikmis gibi gozum donerek yiyorum resmen. Valla Benim kilolar gumbur gumbur geliyor bu hafta

dun yazamadim kizlar. Kahvalti sucuklu yumurta yarim dilim kizarmis ekmek. Oglen, bir tabak pilav yogurt ve biraz tursu. Aksam, tarhana corbasi Iki dilim ekmek ve cok az tursu. Kahve ile bir sutlu cikolata. Hic ara ogun yapamadim dun. Disaridaydim gene. Ve o yuzden Aksam yemeginide baya bi gec yedim.

Aynen Ben de canim. Hergun farkli cikiyor. Hangisi gercek anlamiyorum Ben de artik

Aynen Ben de canim. Hergun farkli cikiyor. Hangisi gercek anlamiyorum Ben de artik
Sabah yine 50.5 geldim.ne çabuk geldi bu 600gr 2 günde anlamıyorum.gıcık oldum.üstelik bugün gün var.yemeden durabilsem iyidir.offf offf.günlerden nefret ediyorum

Günaydınlar arkdaslar ilk 3 ay kilo aldnz mi nasıl geçti diyetsynm ilk 3 ay kilo almanı beklemiyorum dedi ben de dedim.

Teşekkür ederim canm benim son zamanlar bende kasmadım yedim ama bi hamile gibi yemedim o yüzden aşırı kilo artışı olmadı ilk başlarda dikkat ettiğim gibi etsem 7 kiloyla bitirirdim herşeyden yedim son haftalar bebekte 3 kilo doğdu eğer zayıf doğsa kendimi suçlardım herhalde bilmiyorum.abur cubur dışında diğer yediklerinizden çok kısmayın derim canm ben doymayınca artırmıştım miktarları bide akşam 6 dan sonra birşey yemedim büyük ihtimal o dengeledi.bebisim huysuz biraz gazimiz var ve sürekli emmek istiyo anca öyle sakinlesiyo gaz yapar diyede sebze meyve süt ürünleri bakliyat yiyemiyorum malesef sabah yumurta zeytin ara kuru meyve et sebze yemekleri ve çorba içiyorum bir dilim ekmek bide sadece biraz zor oluyor salata yoğurt meyve olmayınca ama sütümü az yemek.sut yapan şeylere gelince kızlar çok araştırdım net ve aktardan incir ısırgan otu çayı rezene ıhlamur kimyon ve karışım var(zencefil tarçın karanfil zerdeçal kusburnu) gün boyunca bunları içiyorum normalde iki kızımı da malesef emzirememistim sütüm olmamıştı bunlar çok ise yaradı inşallah böyle devam eder tabi boş vakit buldukça uyumakta süt oluşumunda çok onemli

Merhaba. Ben 11+4 hamileyim hamile olduğumu 4 haftalikken öğrendim 63 kiloydum. Bir ay sonrasında yani 8 haftalikken 61 kiloya düştüm. Suanda 62 kiloyum

Kızlar siz ne zaman yeni kıyafet giymeye başladınız?ben kilo almadım ama göbeğim çıktı biraz.kotlar oturunca hafif sıkıyor.sizde kaçıncı hafta oldu bu?

cnm ben 4. aya kdr hiç almadım,1.5 kg vermiştim hatta. ama bir arkadaşım 5 kg aldı ilk 3 ayında.
Hafif yürür tarzda yuruys yapiyrm esimle 30 40 dakika sonra pişman olyrm. 4+5 günlük daha. Egzersz olmadan da olmuyor. Önemli olan bebeğimin sağlığı diyrm ama kafam karışık.

Sabah yine 50.5 geldim.ne çabuk geldi bu 600gr 2 günde anlamıyorum.gıcık oldum.üstelik bugün gün var.yemeden durabilsem iyidir.offf offf.günlerden nefret ediyorum
Ama cok.güzeller günler yaa arkadaşim seviyorum pasta börek çörek
Günaydınlar arkdaslar ilk 3 ay kilo aldnz mi nasıl geçti diyetsynm ilk 3 ay kilo almanı beklemiyorum dedi ben de dedim.
Ben dikkat etmemiştim ilk 3 ay 1 bučkkilo almiştim
Süt artirici bilgilerin cok işe yarayacak aklimda olsun benimde hatirladigim.balik yeşillik su bulgur ve hoşaf ozellikle siyah erik kurusu dut kurusu incir sut yapiyor hele balik yeyince coşardi mübarek ama ogrendigim kadarıyla stressiz olmak ve dinlenmek lazim ben bu kez oluruna birakicam Allah rızka kefildir yavrumun rızkını vercektir diye stres yapmamaya calisicam bir de en buyuk hata bizim makina ile sağipda aa sütüm az demekmiş dogru elle sagimla makinadan daha cok süt cikiyomuş tabi bebeğin çekiş gucu hicbimakinaya benzemiyomuş ayyu heyecan yaptım az kaldı bana da 8 hafta neki cabuk geçiyor kilo olayıda eskisi gibi kati olamoyorum bebeğin guclendigini buyudugunu hissediyorum cok az yersem hakkina girerim gibi geliyor eskisi kadar az yemiyorum ozellikle kahvaltımi ama tartıda bi an da fazlalik gorunce stres oluyorum hala
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri 5 adet zeytin

17. Haftadan sonra kilo almaya başladım canım ben
Canim bebeģin büyüdü artık tam tahılli ekmek de yemelisin eskisi gibi az yeme hakkatten bebeğinde hakkı var

Hafif yürür tarzda yuruys yapiyrm esimle 30 40 dakika sonra pişman olyrm. 4+5 günlük daha. Egzersz olmadan da olmuyor. Önemli olan bebeğimin sağlığı diyrm ama kafam karışık.
Canim daha cok yenisin çok yürüme bence yavas yavaş yakin yerler olabilir hem ilk aylarda cok kilo olmuyo kararinda yemeyle halledersin

Kızlar siz ne zaman yeni kıyafet giymeye başladınız?ben kilo almadım ama göbeğim çıktı biraz.kotlar oturunca hafif sıkıyor.sizde kaçıncı hafta oldu bu?
Galiba kotlarımı 4. Ayda birakmiştim ama pantalonlarimi giydim tam.anlamiyla 6. ayda hamiel pantalonuna gectim ama sevemedim eski pantolonlarimi fermuari acik.bi sekilde giyiyorum halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…