yürüyüşten hiçbir şey olmaz cnm eğer doktor yatak istirahati vermediyse. Ama yatman lazım ayağa kalkma dediyse başka.Hafif yürür tarzda yuruys yapiyrm esimle 30 40 dakika sonra pişman olyrm. 4+5 günlük daha. Egzersz olmadan da olmuyor. Önemli olan bebeğimin sağlığı diyrm ama kafam karışık.
15 dakika ile sınırlandrcm canım o zmaanCanim daha cok yenisin çok yürüme bence yavas yavaş yakin yerler olabilir hem ilk aylarda cok kilo olmuyo kararinda yemeyle halledersin
Daha ultrasna bile girmedim canim bisey demedi doktor ama şuan hiç bir belirtim yok belki de yeni diye ne göğüs ucu ne mide bulanmasi 4+5dyz. Nasıl heyecan dusunmemeye calisyrm hepyürüyüşten hiçbir şey olmaz cnm eğer doktor yatak istirahati vermediyse. Ama yatman lazım ayağa kalkma dediyse başka.
Ama cok.güzeller günler yaa arkadaşim seviyorum pasta börek çörek
Ben dikkat etmemiştim ilk 3 ay 1 bučkkilo almiştim
Süt artirici bilgilerin cok işe yarayacak aklimda olsun benimde hatirladigim.balik yeşillik su bulgur ve hoşaf ozellikle siyah erik kurusu dut kurusu incir sut yapiyor hele balik yeyince coşardi mübarek ama ogrendigim kadarıyla stressiz olmak ve dinlenmek lazim ben bu kez oluruna birakicam Allah rızka kefildir yavrumun rızkını vercektir diye stres yapmamaya calisicam bir de en buyuk hata bizim makina ile sağipda aa sütüm az demekmiş dogru elle sagimla makinadan daha cok süt cikiyomuş tabi bebeğin çekiş gucu hicbimakinaya benzemiyomuş ayyu heyecan yaptım az kaldı bana da 8 hafta neki cabuk geçiyor kilo olayıda eskisi gibi kati olamoyorum bebeğin guclendigini buyudugunu hissediyorum cok az yersem hakkina girerim gibi geliyor eskisi kadar az yemiyorum ozellikle kahvaltımi ama tartıda bi an da fazlalik gorunce stres oluyorum hala
Canim bebeģin büyüdü artık tam tahılli ekmek de yemelisin eskisi gibi az yeme hakkatten bebeğinde hakkı var
ben hamile kaldığım ay bilmeden aşırı spor yapmıştım, deliler gibi ağırlık çalışıyordum, kendime göre tabi :))) 15-20 kg ile squat yapıyordum. bende 4+3 de falan öğrendim ama bende aşırı göğüs ağrısı vardı. evet ben kan tahlili çıkana kdr 1 saati zor etmiştim eşimle :)))))))Daha ultrasna bile girmedim canim bisey demedi doktor ama şuan hiç bir belirtim yok belki de yeni diye ne göğüs ucu ne mide bulanmasi 4+5dyz. Nasıl heyecan dusunmemeye calisyrm hep
Nst ye bagladıdr enfeksiyondan şüphelendi sonucu bilmiyorum daha da kilosu sevindirdi beni 1 hafta onde çıktı 1600 gr çıkti cok şükür ama ben son haftalarda kahvaltiya sarmistim kızlar bilmiyorum o mu etkilediCanım tam yazacaktım dünkü listemi sonra vazgeçtim. Yarıda kalmış. Silmeyi unutmuşum . Arkadaşa cevap verirken o da arada kaynayıp çıkmışBu arada doktora gidecektin bugün. Noldu gittin mi? Doktor ne dedi? Bebek ne kadar olmuş ?
Ben daha batıma 5 gün varken öğrendimben hamile kaldığım ay bilmeden aşırı spor yapmıştım, deliler gibi ağırlık çalışıyordum, kendime göre tabi :))) 15-20 kg ile squat yapıyordum. bende 4+3 de falan öğrendim ama bende aşırı göğüs ağrısı vardı. evet ben kan tahlili çıkana kdr 1 saati zor etmiştim eşimle :)))))))
inş canımmm :)Ben daha batıma 5 gün varken öğrendimo yüzden 10 gündür temknlym aslnda. Hep böyle güzel heyecanlarmz olsun insallah
Nst ye bagladıdr enfeksiyondan şüphelendi sonucu bilmiyorum daha da kilosu sevindirdi beni 1 hafta onde çıktı 1600 gr çıkti cok şükür ama ben son haftalarda kahvaltiya sarmistim kızlar bilmiyorum o mu etkiledi
Ben daha baslamadim hamile pantolonlari giymeye. Beli likrali Bol olan kotlarim vardi onlar tam oluyor. Ama beli Tam olan kotlarimin dugmesini falan kapatamiyorum tabiki de. Onlari giydigimde de sac lastigi takiyorum ve hamile bandi giyiyorum. Oyle olunca kayip belim falan acilmiyor. Sadece Iki tane hamile bluzum var. disari ciktigimda uniforma gibi ikisinden birini giyiyorumGaliba kotlarımı 4. Ayda birakmiştim ama pantalonlarimi giydim tam.anlamiyla 6. ayda hamiel pantalonuna gectim ama sevemedim eski pantolonlarimi fermuari acik.bi sekilde giyiyorum halen
Masallah minnosa. Sana da aferin canim iyi beslemissin bebisiNst ye bagladıdr enfeksiyondan şüphelendi sonucu bilmiyorum daha da kilosu sevindirdi beni 1 hafta onde çıktı 1600 gr çıkti cok şükür ama ben son haftalarda kahvaltiya sarmistim kızlar bilmiyorum o mu etkiledi
maşallah onaNst ye bagladıdr enfeksiyondan şüphelendi sonucu bilmiyorum daha da kilosu sevindirdi beni 1 hafta onde çıktı 1600 gr çıkti cok şükür ama ben son haftalarda kahvaltiya sarmistim kızlar bilmiyorum o mu etkiledi
Bak ne güzel işte zayifmissin gelmişsin 25. Haftaya hamilelik pantolonu giymedim diyosunBen daha baslamadim hamile pantolonlari giymeye. Beli likrali Bol olan kotlarim vardi onlar tam oluyor. Ama beli Tam olan kotlarimin dugmesini falan kapatamiyorum tabiki de. Onlari giydigimde de sac lastigi takiyorum ve hamile bandi giyiyorum. Oyle olunca kayip belim falan acilmiyor. Sadece Iki tane hamile bluzum var. disari ciktigimda uniforma gibi ikisinden birini giyiyorumevde esimin veya oglumun thsirtleri ile takiliyorum
maşallah ona
Tesekkurler kizlarMasallah minnosa. Sana da aferin canim iyi beslemissin bebisi
Aa cok gecmis olsun canim yaa. Ilaclarini aksatmadan al. Bol Bol dinlen. Bol su icmeyi de ihmal etme sakinTesekkurler kizlarSaģlikla zamaninda gelsinlerde hepimiz icin duam.bu canım idrar yolu enfeksiyonum cok yuksek cikmis ayrica 3 gundr sancım cokdu baya cektiriyor erken dogum tehdidi dedi dr baya ilac verdi antibiyotik fitil falan o tedirgin etti beni
Aynen canim dikkat edicem mecbur erken dogum kelimesi bile stres olmama yettiAa cok gecmis olsun canim yaa. Ilaclarini aksatmadan al. Bol Bol dinlen. Bol su icmeyi de ihmal etme sakin
Aynn canm stres yorgunluk varsa ne yaparsan yap boş balığı şimdi duydum deneyecem inşallah bulgur süt yapıyor canm da geçen bulgur plavi salata yedim sabahı zor ettik gazdan belki 40 i çıktıktan sonra büyüyünce biraz daha rahat olur çok çabuk geçiyor zaman ben 9 ay nasıl geçti anlamadım 8 hafta göz açıp kapayıncaya geçer bol bol dinlen tadını çıkar şimdi gözümden uyku akıyor vallaAma cok.güzeller günler yaa arkadaşim seviyorum pasta börek çörek
Ben dikkat etmemiştim ilk 3 ay 1 bučkkilo almiştim
Süt artirici bilgilerin cok işe yarayacak aklimda olsun benimde hatirladigim.balik yeşillik su bulgur ve hoşaf ozellikle siyah erik kurusu dut kurusu incir sut yapiyor hele balik yeyince coşardi mübarek ama ogrendigim kadarıyla stressiz olmak ve dinlenmek lazim ben bu kez oluruna birakicam Allah rızka kefildir yavrumun rızkını vercektir diye stres yapmamaya calisicam bir de en buyuk hata bizim makina ile sağipda aa sütüm az demekmiş dogru elle sagimla makinadan daha cok süt cikiyomuş tabi bebeğin çekiş gucu hicbimakinaya benzemiyomuş ayyu heyecan yaptım az kaldı bana da 8 hafta neki cabuk geçiyor kilo olayıda eskisi gibi kati olamoyorum bebeğin guclendigini buyudugunu hissediyorum cok az yersem hakkina girerim gibi geliyor eskisi kadar az yemiyorum ozellikle kahvaltımi ama tartıda bi an da fazlalik gorunce stres oluyorum hala
Canim bebeģin büyüdü artık tam tahılli ekmek de yemelisin eskisi gibi az yeme hakkatten bebeğinde hakkı var
Ondan tırsmiyor degilim bide lohusayken insan nasil da uyumak istiyor sut hormonları saģolsun uykuyla süt geliyomuş ya Rabbim yardimcimiz olsun ama balıği dene bi bak süt fışkırtiyor mübarekAynn canm stres yorgunluk varsa ne yaparsan yap boş balığı şimdi duydum deneyecem inşallah bulgur süt yapıyor canm da geçen bulgur plavi salata yedim sabahı zor ettik gazdan belki 40 i çıktıktan sonra büyüyünce biraz daha rahat olur çok çabuk geçiyor zaman ben 9 ay nasıl geçti anlamadım 8 hafta göz açıp kapayıncaya geçer bol bol dinlen tadını çıkar şimdi gözümden uyku akıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?