Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hafif yürür tarzda yuruys yapiyrm esimle 30 40 dakika sonra pişman olyrm. 4+5 günlük daha. Egzersz olmadan da olmuyor. Önemli olan bebeğimin sağlığı diyrm ama kafam karışık.
yürüyüşten hiçbir şey olmaz cnm eğer doktor yatak istirahati vermediyse. Ama yatman lazım ayağa kalkma dediyse başka.

yürüyüşten hiçbir şey olmaz cnm eğer doktor yatak istirahati vermediyse. Ama yatman lazım ayağa kalkma dediyse başka.
Daha ultrasna bile girmedim canim bisey demedi doktor ama şuan hiç bir belirtim yok belki de yeni diye ne göğüs ucu ne mide bulanmasi 4+5dyz. Nasıl heyecan dusunmemeye calisyrm hep

Canım tam yazacaktım dünkü listemi sonra vazgeçtim. Yarıda kalmış. Silmeyi unutmuşum . Arkadaşa cevap verirken o da arada kaynayıp çıkmışBu arada doktora gidecektin bugün. Noldu gittin mi? Doktor ne dedi? Bebek ne kadar olmuş ?

Daha ultrasna bile girmedim canim bisey demedi doktor ama şuan hiç bir belirtim yok belki de yeni diye ne göğüs ucu ne mide bulanmasi 4+5dyz. Nasıl heyecan dusunmemeye calisyrm hep
ben hamile kaldığım ay bilmeden aşırı spor yapmıştım, deliler gibi ağırlık çalışıyordum, kendime göre tabi :))) 15-20 kg ile squat yapıyordum. bende 4+3 de falan öğrendim ama bende aşırı göğüs ağrısı vardı. evet ben kan tahlili çıkana kdr 1 saati zor etmiştim eşimle :)))))))

Nst ye bagladıdr enfeksiyondan şüphelendi sonucu bilmiyorum daha da kilosu sevindirdi beni 1 hafta onde çıktı 1600 gr çıkti cok şükür ama ben son haftalarda kahvaltiya sarmistim kızlar bilmiyorum o mu etkiledi

Ben daha batıma 5 gün varken öğrendim o yüzden 10 gündür temknlym aslnda. Hep böyle güzel heyecanlarmz olsun insallah

Nst ye bagladıdr enfeksiyondan şüphelendi sonucu bilmiyorum daha da kilosu sevindirdi beni 1 hafta onde çıktı 1600 gr çıkti cok şükür ama ben son haftalarda kahvaltiya sarmistim kızlar bilmiyorum o mu etkiledi

Vitaminlerde etkili olmuş alabilir aslında :) bende öyle olmuştu . Bakalkm pazartesiyi merak ediyorum ne dicek doktor diye

Galiba kotlarımı 4. Ayda birakmiştim ama pantalonlarimi giydim tam.anlamiyla 6. ayda hamiel pantalonuna gectim ama sevemedim eski pantolonlarimi fermuari acik.bi sekilde giyiyorum halen
Ben daha baslamadim hamile pantolonlari giymeye. Beli likrali Bol olan kotlarim vardi onlar tam oluyor. Ama beli Tam olan kotlarimin dugmesini falan kapatamiyorum tabiki de. Onlari giydigimde de sac lastigi takiyorum ve hamile bandi giyiyorum. Oyle olunca kayip belim falan acilmiyor. Sadece Iki tane hamile bluzum var. disari ciktigimda uniforma gibi ikisinden birini giyiyorum evde esimin veya oglumun thsirtleri ile takiliyorum

Masallah minnosa. Sana da aferin canim iyi beslemissin bebisi

Bak ne güzel işte zayifmissin gelmişsin 25. Haftaya hamilelik pantolonu giymedim diyosun

Masallah minnosa. Sana da aferin canim iyi beslemissin bebisi
Tesekkurler kizlar Saģlikla zamaninda gelsinlerde hepimiz icin duam.bu canım idrar yolu enfeksiyonum cok yuksek cikmis ayrica 3 gundr sancım cokdu baya cektiriyor erken dogum tehdidi dedi dr baya ilac verdi antibiyotik fitil falan o tedirgin etti beni

Aa cok gecmis olsun canim yaa. Ilaclarini aksatmadan al. Bol Bol dinlen. Bol su icmeyi de ihmal etme sakin

Merhaba kızlar ben gebeliğimi öğrendiğimde 76.6 gibi bişeydim suan 75.6 gibi hemen hemen iştahlı biriyim çok yememeye çalışıyorım ama daha ilk ayda böyle olunca korkuyorum. En fazla 85 le doğuma gtmek istiyorum.

Aynn canm stres yorgunluk varsa ne yaparsan yap boş balığı şimdi duydum deneyecem inşallah bulgur süt yapıyor canm da geçen bulgur plavi salata yedim sabahı zor ettik gazdan belki 40 i çıktıktan sonra büyüyünce biraz daha rahat olur çok çabuk geçiyor zaman ben 9 ay nasıl geçti anlamadım 8 hafta göz açıp kapayıncaya geçer bol bol dinlen tadını çıkar şimdi gözümden uyku akıyor valla

Ondan tırsmiyor degilim bide lohusayken insan nasil da uyumak istiyor sut hormonları saģolsun uykuyla süt geliyomuş ya Rabbim yardimcimiz olsun ama balıği dene bi bak süt fışkırtiyor mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…