70.3 ciktim oda biseySimdi tartildim 70.7 ciktim bikac gundur boyle cikiyorumbir umit kahvaltidan once yine tartilicam eger dusmez ise bir haftada 1.300 gram alarak rekor kirmis olucam onumuzdeki hafta dikkat etmeliyim bu hafta hic etmedim ay sonuna kadar artik kilo almamam lazim.kendime koydugum hedefte bu ayki kilo alma hakkim coktan doldu.
Aynen canim dikkat ediyorum bakalımAman dikkat et canım limonlusuyu biraz çoğaltabilirsin iyi gelir
Çok iyi ya ben bu hafta çok acıktım hep
Aferin kiz Sana 200 gr gelmis sadece :) darisi basima insAynen canim dikkat ediyorum bakalım
aynn canm ben tam yatıyorum biri anne diye kosuyo:) mutlaka denicem canm sagolasinOndan tırsmiyor degilim bide lohusayken insan nasil da uyumak istiyor sut hormonları saģolsun uykuyla süt geliyomuş ya Rabbim yardimcimiz olsun ama balıği dene bi bak süt fışkırtiyor mübarek
Bence alim hızi yavaşladı bi de bu ara aksam yemekleri yemiyorum onun etkisi galibaAferin kiz Sana 200 gr gelmis sadece :) darisi basima ins
Uzun boyun avantaji iste. Kiloyu gostermiyor. Valla ben de 7 kilo aldim toplam. AMA 7 kg almisim gibi durmuyor. oyle uzun boyluda degilim. AMA yavaslamam lazim. Bi 12 ile bitirsem harika olur Benim icin. Senin boyun kac canim?ben yarın 29+0 oluyorum.
çarşamba kontrolde 70 kilo çıktım.
62 ile başlamıştım zaten.
ama hala iyiyim çünkü boyum uzun
cool_lime
Uzun boyun avantaji iste. Kiloyu gostermiyor. Valla ben de 7 kilo aldim toplam. AMA 7 kg almisim gibi durmuyor. oyle uzun boyluda degilim. AMA yavaslamam lazim. Bi 12 ile bitirsem harika olur Benim icin. Senin boyun kac canim?
Hey masallah :) uzun boyluyum diyince 1.70 falan diyeceksin sandimbende 12 kilo ile finishi görmeyi diliyorum.
benim boyum 1.80 canım.
herkes şu an olduğum kilonun normalde olmam gereken kilo olduğunu söylüyor.
böyle daha çok yakışmışmış.
hoş bende şu anlık kendimden şikayetçi değilim.
ama abartmazsam süper olur.
Hey masallah :) uzun boyluyum diyince 1.70 falan diyeceksin sandimSenin9 haftan kalmis. 12 ile bitirirsin sen
Senin kilo nasil bu hafta canim? Tartildin mi?Kahvaltı: 1 yumurta,2 çeri domates, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek,1 çubuk,zeytin
Ara:yarım mandalina
Öğle: 1 kase bezelye,1 dilim börek,1 dilim kek
Ara:elma
Akşam:ızgara tavuk patates,ayran,salata,turşu
Bir minik kase sütlaç yedim.
Artık birşey yemem midem yanıyor
Annemdeyim tartılamadım. Hem şu bağırsak sorunlarından kurtulamadım. Tartılasım da gelmiyor yine almışımdır. Ama sevindirici olan dün kontrole gittim bebek 1 hafta önden gidiyor dediSenin kilo nasil bu hafta canim? Tartildin mi?
Valla Bende de kabizlik devam yaa. Oy masallah minnosaAnnemdeyim tartılamadım. Hem şu bağırsak sorunlarından kurtulamadım. Tartılasım da gelmiyor yine almışımdır. Ama sevindirici olan dün kontrole gittim bebek 1 hafta önden gidiyor dedi
Güzel yemissin bugün afiyet olsn sana da bebisine deKahvaltı: 1 yumurta,2 çeri domates, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek,1 çubuk,zeytin
Ara:yarım mandalina
Öğle: 1 kase bezelye,1 dilim börek,1 dilim kek
Ara:elma
Akşam:ızgara tavuk patates,ayran,salata,turşu
Bir minik kase sütlaç yedim.
Artık birşey yemem midem yanıyor
Kizlar kabızlık bende de devam yaa alıştım artik az yemeyle ve gebelikle alakalı galiba dogum yapinca gecicek diye umid ediyorumValla Bende de kabizlik devam yaa. Oy masallah minnosakilosunu falan soyledi mi doktor? Benim ultrason taa 28. Haftada. Daha kilosunu hic olcmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?