- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Mağazaya müdür olacağına gidip manken olsaysın.1.80lik karışı var,senin eşine de ne desem bilemedim.maşşş kızıma.bende 12 kilo ile finishi görmeyi diliyorum.
benim boyum 1.80 canım.
herkes şu an olduğum kilonun normalde olmam gereken kilo olduğunu söylüyor.
böyle daha çok yakışmışmış.
hoş bende şu anlık kendimden şikayetçi değilim.
ama abartmazsam süper olur.
Kırmızı ete dayan.2hafta çok sağlam kırmızı et tüket,bebek şaşaırtıcı şekilde öne geçecektirDogru kuzum, insan istahli oluyor cok. Birde perinataloga gittim bugun 4 gun gerideymiş bebek onceden demedi doktorum birsey . onemli degil dedi adam ama kafama takildi
Tamam cnm deniycemmmmMağazaya müdür olacağına gidip manken olsaysın.1.80lik karışı var,senin eşine de ne desem bilemedim.maşşş kızıma.
Kırmızı ete dayan.2hafta çok sağlam kırmızı et tüket,bebek şaşaırtıcı şekilde öne geçecektir
20+3 haftadayım buarada.cool_lime eger guncellemediysen beni 62.8 olarak girebilir misin ? 200 gr daha az ciktim bugun:))))))))
Mağazaya müdür olacağına gidip manken olsaysın.1.80lik karışı var,senin eşine de ne desem bilemedim.maşşş kızıma.
Kırmızı ete dayan.2hafta çok sağlam kırmızı et tüket,bebek şaşaırtıcı şekilde öne geçecektir
Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz bu yazılarlaEşim de 1.96 benim de manken gibi kocam var
çok sağ ol canım benim Rabbim senin bebişi de manken gibi yapsın inşallah sağlıkla
Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz bu yazılarlaokudukça gülüyorum valla
Alıntıla yaptım canım yazımın üstünde varAllah gülmekten ayırmasın da neye gülüyorsun acaba canım hangi konu şaka gibi geldi?
Alıntıla yaptım canım yazımın üstünde var
Her satırıonu görebiliyorum canım bunun neresi komik geldi onu soruyorum.
Demir için damla kullanyrm ben sabah aç karnına ekmek üzerine tereyağ sürüp 10 damla kullnyrm. Aguststa 6ydi şimdi 26 olmustu iyi gelmiş demek ki canımKizlar demir hapini nezaman içiyorsunuz? Bem bulanti falan yapıyor diye aksam yatarken aliyorum ama arkadasim aksam da içeceksen ac olman lazım dedi de ben aksam ara ogun yiyorum yemekten sonra cekirdek yada meyveo benim icin bir zevk :) siz ac mi içiyorsunuz
Mağazaya müdür olacağına gidip manken olsaysın.1.80lik karışı var,senin eşine de ne desem bilemedim.maşşş kızıma.
Eşim de 1.96 benim de manken gibi kocam var
çok sağ ol canım benim Rabbim senin bebişi de manken gibi yapsın inşallah sağlıkla
bir de böyle oku istersen canım.
Allah gülmekten ayırmasın.
ne hoş gülümseme sebebiyiz çok şükür.
ah biz de olmasak..
Burası ciddi bir plartform zaar.kilodan başkası cıssss!ateşe geri mi dönsek?onu görebiliyorum canım bunun neresi komik geldi onu soruyorum.
Kızlar bebişim bugün hiç kıpırdamadı normalde şimdiye kadar neler neler yapması gerekirdi korktum ya bisey olabilir mi
Canım ne yaptın bebek nasıl?Kızlar bebişim bugün hiç kıpırdamadı normalde şimdiye kadar neler neler yapması gerekirdi korktum ya bisey olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?