Ayy bende su icemezdim 5. Ay bitti oyle rahat rahat icmistim bir de az yiyosun ya ondan kabizlik olmuştrSu içemiyorum canım ya,hiç susamıyorum ve midemi bulandırıyor.ondan mu acaba ?ve kabızım feciii.
Ebru Şallıyla yarışacak kadar kilo almışsın.şaka mısın ya neyini kınayalım?ben de inş senin gibi olurum aynı haftalarda.maşşşş kızıma!
Aynı devam ediyor canım hiç geçmiyor yaiyice tadım tuzum kalmadık artık
Yaa dr a sordun mu peki şubat anneleri olarak çoğumuzda oldu benimki 1 hafta sürdu hatta ama geçti şükür seninki neden gecmemişki acaba üşüttün mü kan ilacı aliyosun demi benim bulanti oldugunda kan ilacina baslamistim mahvetti beni birakinca toparladim biraz da dr dan heni bi ilac istiycemEvet canım bulantılardan dolayı böyle oluyor . Artık kilo filan umurumda değil . Canım cidden sıkılmaya başladı bu duruma
Gecmişe bakabilirsen bak canim neler neler yazdık bazen psikopata bagliyodum ben aslinda bu haftalara bu kiloyla gelme ümidim hiç yokdu valla ama nereden koparirsam kâr dedim dur bakalim daha bitirmedik son haftalar var önümüzdeKızlar genel olarak baktım da sadece 5-6 kilo almayı nasıl basardiniz ya kafamda deli sorular
kdünkü menüm:
kahvaltı: çeyrek avokado, 1.5 dilim çavdar ekmeği, lor peyniri,domates
ara:1 yulaflı kurabiye (diyet, şekersiz)
öğlen: kabak,karnabahar yemeği, yoğurt,1 dilim ekmek
ara: elma,1 ceviz
akşam: 2 kaşık barbunya,2 kaşık bulgur pilavı,150 gr kadar hindi gögüs,salata
ara: 1 ufak bardak tarçınlı süt
Yok tatlım ilk hamillgm benim ağustostan beri diyet yapyrdm zaten.Ben anlayamadim ben dogum sonrasi nasil olur diyodum sen emzirirken mi diyet yapip hamilr kaldın kafam karişti
Saol canımcım,oluyor öyle arada napalım bize de ara lazımYaa dr a sordun mu peki şubat anneleri olarak çoğumuzda oldu benimki 1 hafta sürdu hatta ama geçti şükür seninki neden gecmemişki acaba üşüttün mü kan ilacı aliyosun demi benim bulanti oldugunda kan ilacina baslamistim mahvetti beni birakinca toparladim biraz da dr dan heni bi ilac istiycem
Gecmişe bakabilirsen bak canim neler neler yazdık bazen psikopata bagliyodum ben aslinda bu haftalara bu kiloyla gelme ümidim hiç yokdu valla ama nereden koparirsam kâr dedim dur bakalim daha bitirmedik son haftalar var önümüzde
k
Çok guzel ornek bir menü canim ben bu ara sagliksız yiyorum evde cocuklara ayak uydurmak zorunda kalıyorum
bende hareketsşzlikten delirdim artık öğle yemeğimi 15 dk da yiyip 2 derece havada 25-30 dk yürüyüş yapıp ofise dönüyorum :))))))))))) hastalıktan da yeni çıktım ama başka vaktim yok resmen sabah 6,30 da çıkıp akşam 7 de eve giriyorum :/ buarada cnm evdeysen leslie 2 yada 3 mile yapabilirsin oda yürüyüş sonuçta, zor hareket olursa yavaş yaparsın bir bak istersen.cool_lime 3 hafta önce 66.9 dum
26. hafta
güncel 69
bu kabızlık hareketsizlik beni mahvetti...
içimden deli gibi yürümek geliyor.Artık bahara....
Leslie yi yapmak zor oluyor ama hava sogukken çıkamadıgimdan yemek sonra sı koridoru yarim saat turluyorum kızlar çok iyi geliyorbende hareketsşzlikten delirdim artık öğle yemeğimi 15 dk da yiyip 2 derece havada 25-30 dk yürüyüş yapıp ofise dönüyorum :))))))))))) hastalıktan da yeni çıktım ama başka vaktim yok resmen sabah 6,30 da çıkıp akşam 7 de eve giriyorum :/ buarada cnm evdeysen leslie 2 yada 3 mile yapabilirsin oda yürüyüş sonuçta, zor hareket olursa yavaş yaparsın bir bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?