Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ayy bende su icemezdim 5. Ay bitti oyle rahat rahat icmistim bir de az yiyosun ya ondan kabizlik olmuştr

Aynı devam ediyor canım hiç geçmiyor ya iyice tadım tuzum kalmadık artık

Evet canım bulantılardan dolayı böyle oluyor . Artık kilo filan umurumda değil . Canım cidden sıkılmaya başladı bu duruma
Yaa dr a sordun mu peki şubat anneleri olarak çoğumuzda oldu benimki 1 hafta sürdu hatta ama geçti şükür seninki neden gecmemişki acaba üşüttün mü kan ilacı aliyosun demi benim bulanti oldugunda kan ilacina baslamistim mahvetti beni birakinca toparladim biraz da dr dan heni bi ilac istiycem

Kızlar genel olarak baktım da sadece 5-6 kilo almayı nasıl basardiniz ya kafamda deli sorular
Gecmişe bakabilirsen bak canim neler neler yazdık bazen psikopata bagliyodum ben aslinda bu haftalara bu kiloyla gelme ümidim hiç yokdu valla ama nereden koparirsam kâr dedim dur bakalim daha bitirmedik son haftalar var önümüzde
k
Çok guzel ornek bir menü canim ben bu ara sagliksız yiyorum evde cocuklara ayak uydurmak zorunda kalıyorum

Saol canımcım,oluyor öyle arada napalım bize de ara lazım

27. Hafta kilo 58. Iki haftada 500gr almisim demek ki. Bi de disarida tok karnina tartildim kiyafetlerim falan ustumdeydi. Buyuk ihtimal daha dusuktur aslinda.

cool_lime canım benim yine sorunum var kabızım bugün şurup içmeye başladım
56 kilo çıkıyorum güncel kilom bir 55.400 çıkıyorum bir 56

cool_lime 3 hafta önce 66.9 dum
26. hafta
güncel 69
bu kabızlık hareketsizlik beni mahvetti...
içimden deli gibi yürümek geliyor.Artık bahara....
bende hareketsşzlikten delirdim artık öğle yemeğimi 15 dk da yiyip 2 derece havada 25-30 dk yürüyüş yapıp ofise dönüyorum :))))))))))) hastalıktan da yeni çıktım ama başka vaktim yok resmen sabah 6,30 da çıkıp akşam 7 de eve giriyorum :/ buarada cnm evdeysen leslie 2 yada 3 mile yapabilirsin oda yürüyüş sonuçta, zor hareket olursa yavaş yaparsın bir bak istersen.

Leslie yi yapmak zor oluyor ama hava sogukken çıkamadıgimdan yemek sonra sı koridoru yarim saat turluyorum kızlar çok iyi geliyor

Sabah herzamanki kahvaltım ama itiraf edeyim kaşar peynire yüklendim
Ara 1 cikolata bir kahve
Öğle yarım incecik lahmacun 1 kase yogurt
Ara 2 kurabiye 1 elma
Akşam 4 yemek kasigi nohutlu pirinc pilav
3 yemek kasigi kadar haslanmiş et bol salata
Bugun akşam yemeginde doydum insallah acıkmam daha bu ara gece cok acıkıyorum kizlar yaa bildiginiz gibi değil

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği,inçe dilim beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta
Ara : 1 mandalina
Öğle : 1 kase kısır,çeyrek simit,1 minnacık poğaça
Akşam :1 porsiyon istavrit kızartma,bol salata.
Meyve yiyebilirim ...

Kahvalti, Iki rafadan yumurta, peynir domates bir dilim kizarmis ekmek. Arada ceviz badem mandalina. Oglen, tavuklu, avocadolu sandwich ve ayran. Aksam, et sote ve patates puresi. Kahve yaninda bir dilim uzum lu kek yedim. Cok tokum birsey yiyecegimi sanmiyorum. Ama sonra bir fincan sicak cikolata icerim :)

Sabah:Yumurta,1 çatal peynir,3 zeytin,2dilim ananas,1 ince dilim tramisu
Ara:yarım ayva,1 avuçtan az çerez
Öğle:1 kase tavuklu pilav, 1 kase yoğurt,
1 dilim tramisu
Ara: hoşaf(şekersiz)
Akşam:1 kase sulu köfte, 2-3 kaşık pilav

Yarım baklava yedim.azcık leblebi geç yatarsam Süt içerim

cool_lime 64.2 canım. Bu hafta safram yuzunden deli gibi dikkat ettigim halde, 1.4 kg almayi başarmışım saka gibi.
Kizlar doktoruma geldim, saglikli beslenme konusunda baya bilgili.biridir. seker yüklemesi yapmiyorum 3 hafta sonra 2 kere tokluk sekerine bakicaz dedi. Biri kahvaltidan sonra biri aksam yemeğinden sonra. Yaptirmayan baska var mi kizlar ? Kafam karisti aslinda cok guveniyorum doktoruma ama, bilemedim.

Kahvalti bir yumurta peynir zeytin domates Iki dilim ekmek. Arada muz. Oglen ekmek arasi peynir domates yapip yedim. Aksam kucuk bir parca tavuk gogus ve sarimsakli yogurtlu makarna. Cok guzel kokuyorum Suan Daha sonra bir Nescafé yapip icicem yanina da ceviz badem falan yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…