Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ay ben çok soru sordum ama aklımı kurcalıyor bu soru. Yeni doğan İçin siz hangi şampuanı ,pişik kremini, bebe yağını ve sabun tozunu aldınız kızlar

Canım çok fazla yememeye çalış. Oradaki doktorlar ne diyo bilmiyorım ama ben telefondan arayıp tekrar sorduğumda şeker yüklemesinden 10-12 saat önce yemeği ve içmeyi bırak. Daha net sonuçlar görelim demişti

Aynen bende hissediyorum kolunu elini falan yeri daraldı o kesin bişey zaten biçok sayfada son haftalarda hareketleri azalir yazıyor gunde 10 kere hareketini hissediyosan normalmiş zaten

Yemedim zaten canim. Sandwich yapip yicektim ama usendim valla. Bir tane kucuk armut yedim saat 8.30 da. Artik baska birsey yemeyecegim. Sabah 9.10 da randevu.

Aynen bende hissediyorum kolunu elini falan yeri daraldı o kesin bişey zaten biçok sayfada son haftalarda hareketleri azalir yazıyor gunde 10 kere hareketini hissediyosan normalmiş zaten

10dan fazla oluyor canım. Eskiden bildiğin at koşturduğu İçin her dakika şimdi ciddi düşüş olunca şaşırtıyor beni

Yemedim zaten canim. Sandwich yapip yicektim ama usendim valla. Bir tane kucuk armut yedim saat 8.30 da. Artik baska birsey yemeyecegim. Sabah 9.10 da randevu.

Di mi yaa insan bu haftalardan sonra iyice üşenmeye başlıyor :)) geçen gece 2-3 gibi uyandım. Canım acayip tost çekmişti. Eşimde benimle birlikte uyandı. Kalkıp ben yaparım yiyeceksen eğer filan dedi. Bende Ayy boşver şimdi sen onu yapcan da getircen de ben onu çiğneyecem de yutucam da sonra bir de midem bulanacak aman aman boşver uyuyalım dedim.. üşengeçlikte son nokta

Ay ben çok soru sordum ama aklımı kurcalıyor bu soru. Yeni doğan İçin siz hangi şampuanı ,pişik kremini, bebe yağını ve sabun tozunu aldınız kızlar
Canım oğlumda;bübchen şampuan ,sudocream pişik için.ama bi ara bepantholde kullandım çok iyi geldi,ariel bebe sıvı deterjan kullanıcam.bebe yağı doğal zeytinyağ mı kullansam Johnsons baby mi bilemiyorum

Sabah :2kayısı,2 dilim küçük tam buğday ekmeğine peynir ve çeri domates koyup yedim
Öğle : 1 tabaktan az yoğurtlu ıspanak yemeği
İkindi : öğrencilerim getirmişti dayanamadım ve 1tabak dolusu kısır ve 1,5 açmayı ve 1 patatesli böreği gömdüm
Akşam :bol marul ve roka içine 4 etsiz çiğköfte dürüm yaptım.eşim sürekli alıyor,almasa yemeyeceğim...
Menümden hiç memnun değilim.hamurişine dayandım.bugün telafi etmem lazım,çünkü yarın hem gün hem de doğum günü partisi var

Ben kızımda mustela nın şampuanını kullanmıştım şimdi büyüdü unibaby nın kokusuz parabensiz boyasız yazan şampuanını kullanıyorum. Cildine zeytnyağı ya da Hindistan cevizi yağı hariç bişi sürmedim. Sudocream fln kötü yapmıştı. Her altını aldığımda zeytinyağı pısstlattım(şişeye koymuştum spreyli) hiç pişik sorunu yaşamadım. Bu bebeğimde de öyle yapıcam. Bebek yağları katkılı kızlar kendinize bile kullanmayın. Bir de sebamed in ürünlernden bebek için olanlardan yani kaçının. Ben hemşireyim de hastaneye egzama için gelen bebeklern çoğu sebamed kullanıyordu bırakınca düzeldiler. Sevgiler

Kizlar gecen haftalardaki ani kilo artisimdan dolayi bu hafta kilo almamaya çalışıyorum yani soyle istediklerimden yiyorum sonra yemegi kesiyorum anca uyku vakti acıkıyorum ondada uyuyunca hemen geçiyo :) bol su iciyorum tabii sizce dikkat etsem az alir miyim bu ay aldim cunku daha almak istemiyorum ama son aylar oldugu icinde her halukarda alir miyim bilemedim.. suana kadar cok almadim 34 hft 7.2 kilo ama birakinca nasil almaya basladigimi gördüm

Zeytinyagi iyi fikirmis spreyde canim bende yapayim herseyin dogali guzel tabi bende kizima kantaron yagi suruyodum

Bu arada benim kızımın cildi cok hassas oldugu icin ve cok kuru doktor la roche sampuan kullanın demisti aslinda hala onu kullanmam lazim sanirim ama en son uni baby aldim yenidogan icinde uni nin kopuk sampuani var hastaneden hediye vermislerdi yine verirler saniyorum onu kullanirim

Kendine bak gece çok yemedikden gündüz abartmadikdan sonra ciddi bir kilo artışin olucağini sanmiyorum en fazla 3 kilo daha alirsin tahminime göre bir de bu haftadan sonra kan hacmimiz artacakmıs vücut yağ depolamaz artık odem bebek ağırliği ve su artışi olucak

~Elma sirkeli su`yarim bardak`
Kahvalti:
1 buyuk dilim pirasali kek yogurt bir kase,suzme peynir, ceri domates süt 1 tane kurabiye (kuru meyveli elmali)
Ara
Sade kahve fistikli çikolata
Ogle aksam bir (15:30)
1 kase tavuk yahni esmer ekmek bol salata yogurt 1 tabak nohutlu bugdayli pazi yemegi
"Ustune yine fistikli cikolata yedim "
Daha yemek yemem heralde acikirsam sut ve muz yerim

Cayin yaninda 1 galeta 2 biscotti yedim muz sut iptal

menu: uyanınca 1 bardak cevizli su ve 1 ceviz :)
kahvaltı 2 dilim çavdarlı tost ekmeği ve eski kaşarlı rokalı sandviç
ara: yulaflı diyet kurabiye
öğlen: 1 kase ezogelin çorba, light ton balıklı salata azıcık pide
ara: 2 yemek kaşığı aşure,1 ceviz
akşam: 1.5 lahmacun,1 bardak ayran, bol yeşillik planlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…