- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
Harika canim ya. Cok az kaldi bebisi ne kavusmaya :)) masallah kilosu cok iyi bence. Az falan degil. Bir aydan az sure kalmis. Cok heyecanlisindir sen simdi. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. Aferin bak cok az kiloyla da bitiriyorsun gebeligini masallah.Gittim canim sezeryan icin konustuk anestezi dr u muayenesi istedi dr imza falan doguma hazırlık kontrolu oldu bidaha gitmeme gerek.yokmuş dr a 18.ine gidip sezeryan olucam inşallah bebek 2525 gr dedi 3300 doğar dedi bakalim dr a göre 2600 olmali hafif minyon dedi ama bana gore gayet iyi geldi kilo da 6 bucuk çıktı dr cok memnun kaldı nst ceken hemşire ve anestezi dr u bile dedi nasil.zayif kalmayı basardın diye zayif olduğun için sezeryanda sıkıntı yasamayiz dedi anestezi dr u
Allah razı olsun canımHarika canim ya. Cok az kaldi bebisi ne kavusmaya :)) masallah kilosu cok iyi bence. Az falan degil. Bir aydan az sure kalmis. Cok heyecanlisindir sen simdi. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. Aferin bak cok az kiloyla da bitiriyorsun gebeligini masallah.
Bence de mucizevi bu kiloda kalabilmek :)Gittim canim sezeryan icin konustuk anestezi dr u muayenesi istedi dr imza falan doguma hazırlık kontrolu oldu bidaha gitmeme gerek.yokmuş dr a 18.ine gidip sezeryan olucam inşallah bebek 2525 gr dedi 3300 doğar dedi bakalim dr a göre 2600 olmali hafif minyon dedi ama bana gore gayet iyi geldi kilo da 6 bucuk çıktı dr cok memnun kaldı nst ceken hemşire ve anestezi dr u bile dedi nasil.zayif kalmayı basardın diye zayif olduğun için sezeryanda sıkıntı yasamayiz dedi anestezi dr u
Yok canim ya hic kilo almadim yada 4 kilo 5 kilo aldim diyenler var gerci onlarin ki metabolizmaya baglidir benimki az yemeyle alakalı daha 3 haftam var 2 kilo daha kesin alirim gibi 9 la bitiririm diye tahmin ediyorumBence de mucizevi bu kiloda kalabilmek :)
En guzel en tatli telaslar bunlar :) saglicakla gelsin ins bebis.Allah razı olsun canımçok tesekkurederim Aynen de oýle ne heyecan ne heyecan o işlemler hastane odası ayarlama falan guzel telaş ya
Yok canim yaa senin 9 kiloyu bulmaz. Masallah iradelisin. Ben yiyorum valla. Kilo da aliyorum. Tek tesellim saglikli yiyorum abur cubur az biraz. Hamur isi sifir.Yok canim ya hic kilo almadim yada 4 kilo 5 kilo aldim diyenler var gerci onlarin ki metabolizmaya baglidir benimki az yemeyle alakalı daha 3 haftam var 2 kilo daha kesin alirim gibi 9 la bitiririm diye tahmin ediyorum
Hayırlı olsun canım.yalnız daha 3hafta var.neden tekrar gitmiyorsun Kİ?son haftalar her hafta gidilir normalde.Gittim canim sezeryan icin konustuk anestezi dr u muayenesi istedi dr imza falan doguma hazırlık kontrolu oldu bidaha gitmeme gerek.yokmuş dr a 18.ine gidip sezeryan olucam inşallah bebek 2525 gr dedi 3300 doğar dedi bakalim dr a göre 2600 olmali hafif minyon dedi ama bana gore gayet iyi geldi kilo da 6 bucuk çıktı dr cok memnun kaldı nst ceken hemşire ve anestezi dr u bile dedi nasil.zayif kalmayı basardın diye zayif olduğun için sezeryanda sıkıntı yasamayiz dedi anestezi dr u
O da kilo degildir abur cubur ve hamur işi yag bence protein agirlikli besleniyorsun ki senin baslangıc kilon baya düşük o yuzden alim hızin yuksek olmasi normal ona ragmen gayet iyisin bak.30 lara geldin inan 30 sonrası su gibi geçiyor bebek hizla büyüyor yag depolama haftalarini gectin artik bebek alicak insallahYok canim yaa senin 9 kiloyu bulmaz. Masallah iradelisin. Ben yiyorum valla. Kilo da aliyorum. Tek tesellim saglikli yiyorum abur cubur az biraz. Hamur isi sifir.
Valla bilmiyorum ki dr istersen sezeryandan onceki hafta gel yoksa direk 18 ine seseryan icin gel dedi bakarim artik evet liste paylasmak çok pis frenlemeyi sağlıyor bakaym da benim düzenim yok ornek menu olmaz yaniHayırlı olsun canım.yalnız daha 3hafta var.neden tekrar gitmiyorsun Kİ?son haftalar her hafta gidilir normalde.
Ayrıca bence Doğuma kadar 2kilo almazsın sen.menü paylaş,az yersin.
Valla önce ki paylasimlarda var canim liste paylaştik hep gebelik sekeri varmiş gibi beslendik bol limonlu su herkese dediğim gibi liste paylaşmak ve haftalık kilo bildirimi irade kontrolu olması açısından çok işe yaradı istersen liste paylaşımı yapabilirsinGerçekten takdir ettim sizi. Daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama neler yediniz kısaca yazmanız mümkün mü? Ben de 5 haftalık hamileyim. Kilo ile daha önce sıkıntı yaşamış biri olarak hamilelikte ipin ucunu kaçırmak istemiyorum . Aynı zamanda çocuk aç kalsın da istemiyorum
Valla gayet güzel besleniyosun canım masallah bebeğe yariycak şeyler sonuçdaHadi ben de menu paylasayim. Bayadir yazmaya useniyordum
Kahvalti, 2 rafadan yumurta, beyaz peynir, bir tane ucgen peynir bir kac cherry domates bir dilim kizarmis ekmek.
Oglen, peynirli hindi etli sandwich
Aksam, kiymali makarna(kiymasi Bol:)
Arada bir bardak muzlu sut, bir portakal.
Bir de kahve yaninda minik bir parca sutlu cikolata yedim.
Valla bebek icin Bol Bol protein yiyorum. Insallah bu sefer dusuk kilolu olmaz bebisim.O da kilo degildir abur cubur ve hamur işi yag bence protein agirlikli besleniyorsun ki senin baslangıc kilon baya düşük o yuzden alim hızin yuksek olmasi normal ona ragmen gayet iyisin bak.30 lara geldin inan 30 sonrası su gibi geçiyor bebek hizla büyüyor yag depolama haftalarini gectin artik bebek alicak insallah
Valla bilmiyorum ki dr istersen sezeryandan onceki hafta gel yoksa direk 18 ine seseryan icin gel dedi bakarim artik evet liste paylasmak çok pis frenlemeyi sağlıyor bakaym da benim düzenim yok ornek menu olmaz yani
Hamurisi, kizartma abur cubur yememeye calis canim. Bol su ic. Saglikli beslenmeye calis.Gerçekten takdir ettim sizi. Daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama neler yediniz kısaca yazmanız mümkün mü? Ben de 5 haftalık hamileyim. Kilo ile daha önce sıkıntı yaşamış biri olarak hamilelikte ipin ucunu kaçırmak istemiyorum . Aynı zamanda çocuk aç kalsın da istemiyorum
Ben ictiğim balik yağ li multivitaminin faydasini çok gördüm onceleri çok karşıydim ama şimdi dogum sonrasi bile düşünüyorum denedim duzenli icmedigim 3 hafta icinde kilo.alimi baya azaldi düzenli icince arttı hem yorgunluk halsizlik falan da yok demek ki işe yariyor muşValla bebek icin Bol Bol protein yiyorum. Insallah bu sefer dusuk kilolu olmaz bebisim.
Şu sandwichlrrine bayılıyorum senin...Hadi ben de menu paylasayim. Bayadir yazmaya useniyordum
Kahvalti, 2 rafadan yumurta, beyaz peynir, bir tane ucgen peynir bir kac cherry domates bir dilim kizarmis ekmek.
Oglen, peynirli hindi etli sandwich
Aksam, kiymali makarna(kiymasi Bol:)
Arada bir bardak muzlu sut, bir portakal.
Bir de kahve yaninda minik bir parca sutlu cikolata yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?