Ayy evet o bende de oluyor eksiyi gorsem tabi gayret ve caba sonucu sonraki hafta fazlasiyla geliyor gelen ama bebek haftada 200 ya da 250 gr aliyor e son haftalar normal.aslında hem gayret ve çaban niye boşa gitsin ki 36. Haftalara çok guzel bir kilo ile geldin artı ödem oldukdan sonra en başta vücudu ödem terkediyor kuzenimin yaninda idim dün bebeģi 2 aylik olmuş hani son ay 5 kilo aldı demiştim 14 kilo almiş toplamda doğum sonrası 10 kilosu gitmiş hemen son ay ödem toplamış vucuduKabizlik sorunum yok cok sukur..ins. dedigin gibi olur canim... bu hızda gidersem hersey bosa gider... birde gecen haftaki bildirimde eksiyi gormustum ne zaman almasam veya versem bi sonraki hafta cikiyo acisi
Ayy insAllahh odemlerimi hemen atarim bende.. sagol canim iyi moral oldun bana :)Ayy evet o bende de oluyor eksiyi gorsem tabi gayret ve caba sonucu sonraki hafta fazlasiyla geliyor gelen ama bebek haftada 200 ya da 250 gr aliyor e son haftalar normal.aslında hem gayret ve çaban niye boşa gitsin ki 36. Haftalara çok guzel bir kilo ile geldin artı ödem oldukdan sonra en başta vücudu ödem terkediyor kuzenimin yaninda idim dün bebeģi 2 aylik olmuş hani son ay 5 kilo aldı demiştim 14 kilo almiş toplamda doğum sonrası 10 kilosu gitmiş hemen son ay ödem toplamış vucudu
Biraz su içip wc ye cikinca 73 e dustu geri bi iki gundur 73 cikiyodu zaten 500 gr. 500 gr dir diyerek seviniyorum suan
Hafta 35
Baslangic 65
Gecen hafta 71.8
Guncel 73
Amin canimmm insAllahBence canım gayet iyisin.. inşallah aldığın kilonun yarısı bebeğindir.. yediklerimiz bebeklerimize can olsun et olsun
Haha yazisimi mi kastediyorsun?Şu sandwichlrrine bayılıyorum senin...
Bence şimdi bile yaptirsan olur ne zaman ne olacağı belli olmaz 2 haftaya yine yaptirirsinBirde normal dogum dusunen arkadaslarim kisisel temizliginizi ne zaman yapacaksınız kafayi buna taktim simdi kizimda ne zaman yapmistim tam cikaramiyorum...sizler ne yapicaksiniz
Kız bu ne 30. Hafta 59 kilo süper30. Hafta
Gecen hafta 59.3
Guncel 59.5
Temmuz annelerinden hatırladım seni :)
Aynen canım ikiz olunca tahmini dogumu doktorlar 15 temmuz gibi baz aliyor benim insallah o tarihleri görürümTemmuz annelerinden hatırladım seni :)
Yok canim niye bitsin devam edilir benceGünaydın kızlar bu hafta bende başlamak istiyorum başlangıç kg 56.8 güncel 56.5 16 haftalık hamileyim ama grup siz doğum yapınca biter sanırım dimi
Birde kacamak yapıyorum diyosun sen gayet güzel gidiyorsun ya maşallah sana30. Hafta
Gecen hafta 59.3
Guncel 59.5
Ay bitmesin ben daha yeni hamileyimGünaydın kızlar bu hafta bende başlamak istiyorum başlangıç kg 56.8 güncel 56.5 16 haftalık hamileyim ama grup siz doğum yapınca biter sanırım dimi
Ay o ekmekleri hiç deme ekmek poğaça börek 24 saat yiyebilirim ama malesefHaha yazisimi mi kastediyorsun?sa yazdigim anda sandwich cikiyor. Valla bugunlerde ekmek cok tatli geliyor bana. O yuzden oglenleri oyle yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?