Dolly zaten soruyordu listeyi devredecek biri var mı diye valla kızlar bırakmayın burayi diyetisyene gidiyormuş gibi oluyor
Ay bitmesin ben daha yeni hamileyimcool_lime
Bırakmayacaksın değil mi Cuma liste yapmayı felan bırakacaksan biz başka grup kuralım yada sen yöneticiliğe başbakanını mı atarsın
Canım 3.5 kilo vermiştim 2-3 haftada heosini aldım geri hızlı oldu birazYok canim niye bitsin devam edilir bence
Birde kacamak yapıyorum diyosun sen gayet güzel gidiyorsun ya maşallah sana
Aynen öyle çok hizli geliyor kilolar dikkat et canimCanım 3.5 kilo vermiştim 2-3 haftada heosini aldım geri hızlı oldu biraz
Valla Ben az kilo gelince korkuyorumYok canim niye bitsin devam edilir bence
Birde kacamak yapıyorum diyosun sen gayet güzel gidiyorsun ya maşallah sana
Baslangiç kilonda bizden düşük ama o da etkiliyorValla Ben az kilo gelince korkuyorumBir hafta slmiyorum sonraki hafta 200 300gr geliyor. AMA sonra ki hafta birden 1 kilodan fazla artiyor. Toplam 9 kilo almis oldum. SIzlerle karsilastirinca cok fazla
Bucuguda varKız bu ne 30. Hafta 59 kilo süper
Evet birinin devam etmesi lazim. AMA yapilabilir mi konu sahibi disinda?Dolly zaten soruyordu listeyi devredecek biri var mı diye valla kızlar bırakmayın burayi diyetisyene gidiyormuş gibi oluyor
Kac gr çıktı kilosu ohh masallah bebeğin kilo almasıda iyi bak demekki senin aldigin kadar bebek de almışKizlar merak etmeyin elimden geldigince listeye devam edicem ins.
Suan nst den yaziyorumbebegin kilosu iyiymis cok sukur sancida yok gibi gözukuyor :)
Evet canım başkasına devredilebiliyor topic.gönüllü biri alsın.bu arada SEnin sandwich yazmana değil sürekli kendine çeşit çeşit sandwich yapmana bayılıyorumEvet birinin devam etmesi lazim. AMA yapilabilir mi konu sahibi disinda?
Annemde kalıyorum tartı bozuk zaar :) 16.hafta 49.7 geldim.rüyalar gerçek olsaaaa...evde kesin 1kilo fazla çıkarım.Kizlar merak etmeyin elimden geldigince listeye devam edicem ins.
Suan nst den yaziyorumbebegin kilosu iyiymis cok sukur sancida yok gibi gözukuyor :)
2460 küsur dedi yani bi ara geri kaldi diye endiselendik haftasini yakalamis dedi :)Kac gr çıktı kilosu ohh masallah bebeğin kilo almasıda iyi bak demekki senin aldigin kadar bebek de almış
Hahaha ayy güldürdün beniAnnemde kalıyorum tartı bozuk zaar :) 16.hafta 49.7 geldim.rüyalar gerçek olsaaaa...evde kesin 1kilo fazla çıkarım.
Canım sen bunu yaz da biraz mutlu olayım :)
Tamam canim
E hadi masallah canim bebişler iyinolsun sonra vicdan yapmayalim2460 küsur dedi yani bi ara geri kaldi diye endiselendik haftasini yakalamis dedi :)
Valla bu hafta oglenleri hep sandwich yedim. Annem geliyor martta. Bi gelsin yapar bana borekler corekler. Ben de cok severim ama elinden gelmiyor hic hamur isleri. Yani hic denemedim bile.Ay o ekmekleri hiç deme ekmek poğaça börek 24 saat yiyebilirim ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?