Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah:
1 bardak sut 1 simit ceri domates ve suzme peynir
Ogle:
Bir kase tavuklu erişteli corba bir parca ev yapımı ekmek 8,9 tane çubuk kraker
Aksam : (oglen tam doymadigim icin erken yedim ve disardaydim)
Hamburger biraz patates ve sutlu tatli yedim
15.30 da yemegi biraktim hala acikmadim oglenleri yerken bir turlu doymak bilmiyorum artik allahtan aksamlari aclik hissetmiyorum

Kızlar ne olur bana yardım ersin son bat 20 aralık bugün beta hcg 14.3 çıkmış dr gösteremedim sizce gebelik ver mi çok.mi dusuk

Sabah: 2 kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek,kibrit kutusu süzme peynir,1 çay k bal,tereyağ
Akşam : 5 kaşık nohut yemeği,5 kaşık pilav,1 koca porsiyon beyin tava,7küçük kaşarlı fırın mantar
Ara: 1 soda
Akşam ne iğrenç bir menü oldu yarebbiim!mantar falan hiç sevmem,aileme nazım geçti hemen aldılar.bi güzel yedim.ama şuan hala fenalık geçiriyorum..yemesem 10kat daha huzurluydum.

Sabah 1 haşlanmış yumurta 16 ad zeytin ve kaşar peyniri - elma sirkeli su
Ara öğün ceyrek muz
Öğle 1 kase sulu köfte ve yoğurt
Ara öğün kuru kayısı
Akşam 2 porsiyon ıspanak yemeği çok az sulu köfte yoğurt kayısı kompostosu
Tarçınlı süt
Tatlı krizimi kuru kayısıyla kurtarmaya çalıştım cool_lime benide eklermisin canim

Dun ekledim zaten canim :)

Sabah kahvaltısı 2 dilim ıspanaklı börek
Kaşarlı omlet
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
İki dilim portakal. 1 dilim elma. 1 küçük muz

Ayy ne yemişim. Midem biraz daha iyi diye yüklenmiş olabilirim yaa

Kizlar bugunden itibaren leslie 3 mil yapayım diyorum dogum icin hemde cok yediğim icin faydasi olur mu sizce

Canım ben Leslie yaptığım zamanlar 5 mile kadar bazen çıkarıyordum. İlk 1 hafta vücudum ödem topluyordu kasların çalıştığı İçin kilo artışı görünüyordu tartıda. Sonraki hafta ödem gidiyordu önceki haftaki kiloma dönüyordum . Kilo alımım da yavaşlıyordu

Arkadaşlar dün aşırı yoğunluktan ve bulantmdan bildirimi bugün yapyrm
10. Hafta 85 kilo ne aldım ne verdim karnım kendim farkedecgm şekilde büyüdü. Goguslerimden dolayi hala uyuyamyrm bir çare bulamadm.

Yapabilirsen ne alâ leslie yerine yürüsen mi yürüyüş çok guzel oluyor şahsen benim halim yok yapamam yurumek bile zorluyor kasılmalar geliyor hemen
Ya disarda yurume imkanım var aslinda ama zor oluyo evde yorulunca yatabilirim hemen birde tesetturlu oldugum icin zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…