Haha bogazima duskunum isteEvet canım başkasına devredilebiliyor topic.gönüllü biri alsın.bu arada SEnin sandwich yazmana değil sürekli kendine çeşit çeşit sandwich yapmana bayılıyorum
17.haftada eksilerdesin hala.umut vaat ediyorsun canım.Kızlar ilk sayfalarınızı okudum kaygılar aynı bu haftadaki kilo alımları yakın bakalım sizin gibi nefsime hakim olabilecekmiyim
Olursun canim neden olmasinkiKızlar ilk sayfalarınızı okudum kaygılar aynı bu haftadaki kilo alımları yakın bakalım sizin gibi nefsime hakim olabilecekmiyim
Evett hamilesin canim 1 haftaya iyice artar cok yeni daha ben ilk baktirdigimda 47 falandiKızlar ne olur bana yardım ersin son bat 20 aralık bugün beta hcg 14.3 çıkmış dr gösteremedim sizce gebelik ver mi çok.mi dusuk
Amin canım inşallah o kadar uzun zamandır bekliyordum kiEvett hamilesin canim 1 haftaya iyice artar cok yeni daha ben ilk baktirdigimda 47 falandi
Allah tamamina erdirsinnn insAllah doktorunla gorus ama gitmek icin biraz bekleki gittiginde kese olusmus olsun kalp atisinida dinleAmin canım inşallah o kadar uzun zamandır bekliyordum ki
Dun ekledim zaten canim :)Sabah 1 haşlanmış yumurta 16 ad zeytin ve kaşar peyniri - elma sirkeli su
Ara öğün ceyrek muz
Öğle 1 kase sulu köfte ve yoğurt
Ara öğün kuru kayısı
Akşam 2 porsiyon ıspanak yemeği çok az sulu köfte yoğurt kayısı kompostosu
Tarçınlı süt
Tatlı krizimi kuru kayısıyla kurtarmaya çalıştımcool_lime benide eklermisin canim
Yapabilirsen ne alâ leslie yerine yürüsen mi yürüyüş çok guzel oluyor şahsen benim halim yok yapamam yurumek bile zorluyor kasılmalar geliyor hemenKizlar bugunden itibaren leslie 3 mil yapayım diyorum dogum icin hemde cok yediğim icin faydasi olur mu sizce
Kizlar bugunden itibaren leslie 3 mil yapayım diyorum dogum icin hemde cok yediğim icin faydasi olur mu sizce
Ya disarda yurume imkanım var aslinda ama zor oluyo evde yorulunca yatabilirim hemen birde tesetturlu oldugum icin zor oluyorYapabilirsen ne alâ leslie yerine yürüsen mi yürüyüş çok guzel oluyor şahsen benim halim yok yapamam yurumek bile zorluyor kasılmalar geliyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?