Ay ne guzel bende yapabildigim kadar yapayim o zaman :)Canım ben Leslie yaptığım zamanlar 5 mile kadar bazen çıkarıyordum. İlk 1 hafta vücudum ödem topluyordu kasların çalıştığı İçin kilo artışı görünüyordu tartıda. Sonraki hafta ödem gidiyordu önceki haftaki kiloma dönüyordum . Kilo alımım da yavaşlıyordu
Ben muz diye biliyorumKızlar bende şunu sorayım. Elma mı bebeğe daha çok kilo aldırıyor muz mu? Biliyor musunuz
Ben muz diye biliyorum
Korkma canim ya bol sut icebilirsin diger yerlerde okumustum cok sut iciyolarmis bebek beslensin diye. Mesela bal ve tahin karıştır sabahlari hatta muza dök yeAy ben son 3 gündür deli gibi yemek yiyiyorum. Ye çıkar ye çıkar öldüm artık... Ay bu çocuk nasıl kilo alacak şaştım kaldım yaaa... ödüm kopuyor iskelet gibi doğacak diye
Korkma canim ya bol sut icebilirsin diger yerlerde okumustum cok sut iciyolarmis bebek beslensin diye. Mesela bal ve tahin karıştır sabahlari hatta muza dök yebide cig findik cig badem al kuruyemiste cok kilo aldiriyomus ama kavrulmuslardan yeme onlar 1 ay kalmis yemek gibi oluyomus birde annem bana dediki bana bugun portakal sıkıp ic bebege iyi gelir dedi ve aklima gelen son sey ve en onemlisi balik ye bol salatayla
canım beni listeden çıkarabilirsin.. doğumum yakın zaten benimde.. çok yoğunum malesef takip edemiyorum kilomu.. teşekkür ederim haber verdiğin için .N nnnadal H Htc3509askbahcem kizlar cuma gunu kilo bildirimi oluyor biliyorsunuz ve bende doğuma yaklastim ayni zamanda bu hafta siz yazmadiginiz icin sizi etiketledim ama aslinda herkese genel bir bilgilendirme (bu arada haber verenleri tenzih ediyorum. )
Cuma günü icinde bildirim gelmez ise listeden cikarmak durumundayim bu arada daha once çıkardığım arkadaslar tekrar katilmak isterse eklerim tabi ki burasi ciddi ve katı bir muessese degil
Canım amın inşallah dün 14.3 bugün 24 olmuş normal mi hamileliğin dr göstermedim dahaEvett hamilesin canim 1 haftaya iyice artar cok yeni daha ben ilk baktirdigimda 47 falandi
Kızlar dün hgc 14.3 cikmisti bigün 24 sizce ben hamileliğin en s9n bat 20 aralık
Amin canım hepimiz bu güzel duyguyu yaşayalım inşallahARtış olduğuna göre hamilesin canım. Tebrik ederim. Sağlıcakla al kucağına
Hayirli olsunAmin canım hepimiz bu güzel duyguyu yaşayalım inşallah
Ya gerçekten kaç kez bilmiyorum ama bebeğe yazık ediyorsunuz.Kahvalti:
Tam bugdayli ekmege domatesli tost
Biraz suzme peynir sut
Ufak bi kaseye yogurt yulaf k.kayisi ceviz tarcin
Ogle: 3 kasik kuru fasulye 4 ince kofte biraz yogurt ve soslu pide ile salata ve bi parça tursu 1 bardak ayran
Oglen 14.30 gibi yedim ama nedense hala acikmadim bu saatten sonrada yemem
Sadece buyuk bir bardak sut iciyorum simdi
Yoo acikinca gayet yiyorum aclik hissetmiyorum sadece aksamlari yemiyorum aralikli oruc diyeti degil onceden de aksamlari yemezdim bunyenin alisik oldugu durumdan dolayi sanirim, bebegim icin faydali ne olsa yemeyede calisiyorum ayrica taktir edersiniz ki bebegimin hakkini benden daha cok dusunemezsiniz :) doktorumda gelisiminde bir sıkınti gorse o zaman kendimi zorlarim ama neden açılmadığım halde zorla yemek yiyeyim ki?Ya gerçekten kaç kez bilmiyorum ama bebeğe yazık ediyorsunuz.
Aralıklı oruç diyeti mi yapıyorsunuz .
Bu kadar kiloyu takmayın bebeğin hakkına giriyorsunuz.
Bebeğin hakkina falan girdigimiz yok şükür bir beslenme uzmani görse listeyi emin ol onalylar ki dr umuz da öyle onaylıyor 30 kilo alıp 2 bucuk kilo doğuranlar bebeğin hakkini cok mu guzel veriyor rica ediyorum gereksiz yeme dışında bebeğe yarayan gidalr olduğu icin aksine vicdanen çook rahatızYa gerçekten kaç kez bilmiyorum ama bebeğe yazık ediyorsunuz.
Aralıklı oruç diyeti mi yapıyorsunuz .
Bu kadar kiloyu takmayın bebeğin hakkına giriyorsunuz.
Sağol canimHayirli olsun
MuzzzKızlar bende şunu sorayım. Elma mı bebeğe daha çok kilo aldırıyor muz mu? Biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?