Allah gonlune gore versin canimAy insallah benim de saglikli bir Kizim olur hairlisiyla. Uc tane oglum var. Ben de Iki hafta sonra ogrenicem cinsiyetini. Gerci kizim olsun yerine saglikli hayirli bir evladim olsun diye dua ediyorum hep.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gonlune gore versin canimAy insallah benim de saglikli bir Kizim olur hairlisiyla. Uc tane oglum var. Ben de Iki hafta sonra ogrenicem cinsiyetini. Gerci kizim olsun yerine saglikli hayirli bir evladim olsun diye dua ediyorum hep.
Hoşgeldinn.. hayirli olsun öncelikle yani asagi yukari ne yedik ne yaptik yaziyoruz buraya yazicam diye surekli kendimi kontrol altinda tutuyorumMerhaba arkadaşlar
Topiğinizi yeni gördüm çok inceleme zamanım olmadı ama aranıza katılmak daha kontrollü bir hamilelik geçirmek istiyorum bende Nisan annesi olacağım inşallah. 2 oğlum var 3.hamileligimi yaşıyorum daha öncekilerde 28-30 kilo aldım bu defa aynı problemi yaşamak istemiyorum
Her akşam menümü paylaşıyoruz sizler şimdiye kadar kaç kilo aldınız yarın baştan incelerim inşallah topiği
Hoşbuldumm ne 21.haftada sadece 1 kilo mu maşallah ben şimdiden 2 kilo aldım ama durmalıyım hamilelige kaç kilo ile başlamıştınHoşgeldinn.. hayirli olsun öncelikle yani asagi yukari ne yedik ne yaptik yaziyoruz buraya yazicam diye surekli kendimi kontrol altinda tutuyorumben 21.haftadayim 1 kilo aldim (bastan 2 kilo vermistim onlarida aldim)
Merhaba canim hoşgeldin bende kendimi kontrol altında tutabilmek icin buraya yazanlardanim bende senin haftalarda iken 2 civarı almıştım ama bilimcli bi sekilde aldim hata ettim sonra duzelteyim dedim yaklaşik 10 haftadir dikkat ediyorum 1 kilo civari da ben aldımMerhaba arkadaşlar
Topiğinizi yeni gördüm çok inceleme zamanım olmadı ama aranıza katılmak daha kontrollü bir hamilelik geçirmek istiyorum bende Nisan annesi olacağım inşallah. 2 oğlum var 3.hamileligimi yaşıyorum daha öncekilerde 28-30 kilo aldım bu defa aynı problemi yaşamak istemiyorum
Her akşam menümü paylaşıyoruz sizler şimdiye kadar kaç kilo aldınız yarın baştan incelerim inşallah topiği
Ne güzel siz böyle 1 kilo aldım deyince çok özendim ne yapıyorsun mide vulbulant falan varmıydı o yuyüzd mi kilo almadınMerhaba canim hoşgeldin bende kendimi kontrol altında tutabilmek icin buraya yazanlardanim bende senin haftalarda iken 2 civarı almıştım ama bilimcli bi sekilde aldim hata ettim sonra duzelteyim dedim yaklaşik 10 haftadir dikkat ediyorum 1 kilo civari da ben aldım
Hoşgeldim canımMerhaba arkadaşlar
Yok du canım şükür ler olsun ama inan surekli cebellesiyorum resmen diyet yapiyor gibiyiz normalde olsa kilo verilir di inan ama serbest birakirsak da istah ful açık zaten ben kendim adima 5 kiloyu devirmistimNe güzel siz böyle 1 kilo aldım deyince çok özendim ne yapıyorsun mide vulbulant falan varmıydı o yuyüzd mi kilo almadın
Hosgeldin canim.Merhaba arkadaşlar
Korkma tartil canim :) ona gore onlem alirsin.Korkumdan tartılamıyorum kızlar. Surekli açım. Ama acı gerçekleri öğrenmem lazım di mi![]()
HoşbuldummHoşgeldim canım
Aynen bende öyle ama yine de senin kadar dikkat edemiyorum umarım bundan sonra hep beraber yemeyiz iştahım çok varYok du canım şükür ler olsun ama inan surekli cebellesiyorum resmen diyet yapiyor gibiyiz normalde olsa kilo verilir di inan ama serbest birakirsak da istah ful açık zaten ben kendim adima 5 kiloyu devirmistim
hoşbuldummHosgeldin canim.
Ne güzel işte bende bir öncekinden az çıksam mutlu olurdumYa kizlar Ben gecen pazartesi tartildigimda 53.7 idim. Simdi son Iki uc gundur 53.3 cikiyorum. Ya kilo verdim ya da vucut su tutmustu onu attim.
Bana uyar. Hangi gun yapalim?Kızlar napiyosunuz iştahlar nasıl ben diyorum gerci gecen de konusulmustu yazdik hatta haftada bir gun kilo bildirim gunu yapalım ne dersiniz
Olur hangi gün olsun :)Kızlar napiyosunuz iştahlar nasıl ben diyorum gerci gecen de konusulmustu yazdik hatta haftada bir gun kilo bildirim gunu yapalım ne dersiniz