• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Gec yatiyorum aslinda acikmiyorum aksamdan sonra cok ama bugun uzum yedim bir avuc kadar lahmacun mideme agir geldi biraz o yuzden yedim yani yoksa idaremi koruyabiliyorum
Canım başka çocuğun varmı enerjini somuran maalesef ben çok katı olamıyorum bide çocuk emziriyorum mecburen yiyorum

Sizi yeni keşfettim arkadaşlar süpersiniz :KK54: Öncelikle hepimiz için sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim. Ben de bu süreci çok fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasında olmama rağmen 2 kilo aldım bile nasıl oldu anlamadım:KK43: sanırım hiç bulantı , koku hassasiyetim olmadığı için. Bundan sonra sizinle birlikte daha kontrollü olacağım inşallah.:KK6:

Sizi yeni keşfettim arkadaşlar süpersiniz :KK54: Öncelikle hepimiz için sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim. Ben de bu süreci çok fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasında olmama rağmen 2 kilo aldım bile nasıl oldu anlamadım:KK43: sanırım hiç bulantı , koku hassasiyetim olmadığı için. Bundan sonra sizinle birlikte daha kontrollü olacağım inşallah.:KK6:
Hosgeldin, hayırlı olsun :) ayda 1 kilo normal baslarda, sorunsuz gecirdigin icin cok sanslisin :))(

Hoşgeldinn sanırım aynı zamanda doğum yapacağız bende 2 kilo aldım hiç anlamadım umarım bundan sonra daha kontrollü alırız ilk hamileliğinmi

Hoşgeldinn sanırım aynı zamanda doğum yapacağız bende 2 kilo aldım hiç anlamadım umarım bundan sonra daha kontrollü alırız ilk hamileliğinmi
Teşekkür ederim :) 7 Mayıs görünüyor muhtemel doğum. İlk hamileliğim. Aşırı derecede karnım şişiyor afedersiniz kabızlık ve gaz problemim var.Onun dışında iyiyim şükür.

Hoşgeldin canm amin hepimiz sağ sağlim kavuşuruz inşallah sağlıklı kilolarla sağlıklı genişlere

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
2 ince dilim sucuk
Birkaç tane nesquik tanesi
¼ pide ekmek

Öğle
2 kırmızı biber 1 yumurtadan omlet
¼ pide ekmek
1 kk tahin helvası

Yarım armut
1 mandalina

1 fincan sade Nescafe
3 tane kuru pasta

Akşam
1 kepçe kuru fasulye
4 yk makarna
2 tane salatalık turşusu
3 kare bitter çikolata

Bugün böyle biter belki birazdan sade bir Türk kahvesi içerim
Afiyet olsun canm

Hoşgeldin canim bulantın falanda yokmuş ya malesf dikkat edilmezse geliyor kilo bundan sonra dikkatli gidersin insallah

Hosgeldin canim. Ben de aynen 3 kiloya yakin aldim. Bir de dusuk kilolular daha cabuk kilo aliyor galiba. Kac kiloyla hamile kaldin?

Hoşgeldin canim bulantın falanda yokmuş ya malesf dikkat edilmezse geliyor kilo bundan sonra dikkatli gidersin insallah
Hoşbulduk canım evet haklısın bulantı yok istediğimi yiyebiliyorum ondan dediğin gibi dikkat etmezsem gelecek kilolar :( limonlu suyu ne zaman içiyor sunuz ?

1 bardak süt
1.5 dilim chia tohumlu tost ekmegi(kizarmis)
Suzme peynir maydanoz salatalik 5 tane biberiye tursusu ( dolapta gorunce canim istedi :D )
1 tatli kasigi balparmak balli mix
Arada: bir parca simit bir ısırık kadar
Ogle aksam bir misafirlikteydim bayaga kacirdim :(((
1 kase yogurt corbasi, patatesli borek ıspanaklı krep 2 mercimek kofte pancar salatasi ve tatlilardan yedim :(( saat 5 te yemegi biraktim aksam leslie yapsam iyi olur:(

Back
X