• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah yarım sıkma 1 sucuklu yumurta 2 dilim.peynir 4 zeytin
Oğlen 1 yumurta buyukluunde haslanmis et yarım.kase yogurt domates salatalik
Ikindi 1 kremsantili dilim kek 2 kaşık kısir (misafirlikteydim geç olunca kıstım biraz )
Akşam yjne 1 ymurta buyuklugunde haslama et 3 kaşk yağsız bulgur pilavı salata biraz once de dayanamadım 1 ceviz yedim bugün karışik oldu ama iyiyim sanki sizce abarttiğim yerler olmuşmu

1 bardak süt
1.5 dilim chia tohumlu tost ekmegi(kizarmis)
Suzme peynir maydanoz salatalik 5 tane biberiye tursusu ( dolapta gorunce canim istedi :KK70: )
1 tatli kasigi balparmak balli mix
Arada: bir parca simit bir ısırık kadar
Ogle aksam bir misafirlikteydim bayaga kacirdim :KK43:((
1 kase yogurt corbasi, patatesli borek ıspanaklı krep 2 mercimek kofte pancar salatasi ve tatlilardan yedim :KK43:( saat 5 te yemegi biraktim aksam leslie yapsam iyi olur:KK43:
Oyy bende yarın misafirlige gidicem inşallah tutarim kendimi ama pasta lara dayanamiyorum ben :rolleyes:

Kızlar dikkat ediyo musunuzbiz hamileyiz ama hamile olmayanlardan daha az yiyoruz sanki sizce de oyle mi yoksa ideal beslenme bu mu ben bunu.hamile olmadan once uygulasydım haftada en az 1 kilo verirdim :KK70:
al benden de o kadar yinede alıyorum ve bu benim moralimi bozmaya basladim gram gram geliyor hergun :D

Ikindi 1 kremsantili dilim kek 2 kaşık kısir (misafirlikteydim geç olunca kıstım biraz )
Akşam yjne 1 ymurta buyuklugunde haslama et 3 kaşk yağsız bulgur pilavı salata biraz once de dayanamadım 1 ceviz yedim bugün karışik oldu ama iyiyim sanki sizce abarttiğim yerler olmuşmu
Bence gayet iyi gozukuyor liste

Yoo hic abartmamissin bence. Keki cikartsan diyet listesi gibi :))

Kahvalti da peynirli, domatesli tost. OGlen bulgur pilavi+ yogurt. Aksam tarhana corbasi+salata. Arada Iki tane muz ve pirinc lapasi yapip yedim. Canim acayip tatli seyler yemek istiyor. Sonra cayla biskuvi falan yicem. Caya bana bana :)

Valla bende 60’la hamile kalmıştım. Şuan 11. haftadayım ama 3 kilo verdim. Ne bir göbeğim var nede yanaklarım. İyice süzüldüm iştahımda artmadı. Annemler de söylenip duruyor yemek ye gayret et diye. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kilo alamayınca bende bebeğim gelişemez diye korkuyorumm

Kahvaltı(8.30): domates, salatalık,peynir, zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği.
Öğle(12.00): balık ekmek, şalgam.
Akşam(17.00): mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği,bol salata, brokoli.
Ayva yedim bide az önce deli gibi ayva yiyesim geliyor :KK48:
Gece yatmadan önce de süt içerim iki de ceviz yerim diye düşünüyorum(inşallah yanii:)

Valla bende 60’la hamile kalmıştım. Şuan 11. haftadayım ama 3 kilo verdim. Ne bir göbeğim var nede yanaklarım. İyice süzüldüm iştahımda artmadı. Annemler de söylenip duruyor yemek ye gayret et diye. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kilo alamayınca bende bebeğim gelişemez diye korkuyorumm
Çok sıkıntı etme bence zaten 16 dan sonra düzelir istahinds açılır zaten cok yemeyle bebegin kilosunun alakası yok genelde de zayıf hamilelerin bebekleri nin kilosu normal oluyor

Kahvaltı(8.30): domates, salatalık,peynir, zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği.
Öğle(12.00): balık ekmek, şalgam.
Akşam(17.00): mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği,bol salata, brokoli.
Ayva yedim bide az önce deli gibi ayva yiyesim geliyor :KK48:
Gece yatmadan önce de süt içerim iki de ceviz yerim diye düşünüyorum(inşallah yanii:)
Ay benimde canim ayva istedi simdi bende limonlayip yemeği severim :)

Kızlar ayvayı yerken bal ve limonu karıştırıp ayvayı o sosa batırıp yiyin acaip güzel oluyor bende az önce yedim :)) bebişlerimize yarasın

Maşallah çok iyisin canm

Kızlar dikkat ediyo musunuzbiz hamileyiz ama hamile olmayanlardan daha az yiyoruz sanki sizce de oyle mi yoksa ideal beslenme bu mu ben bunu.hamile olmadan once uygulasydım haftada en az 1 kilo verirdim :KK70:
Aynn canm onu bende düşünüyorum biryere gittiğimde dikkat ediyorum özellikle başkalarının normal yediğini ben hamileyken yesem en az 10 kilo almıştım simdiden

1 bardak süt
1.5 dilim chia tohumlu tost ekmegi(kizarmis)
Suzme peynir maydanoz salatalik 5 tane biberiye tursusu ( dolapta gorunce canim istedi :KK70: )
1 tatli kasigi balparmak balli mix
Arada: bir parca simit bir ısırık kadar
Ogle aksam bir misafirlikteydim bayaga kacirdim :KK43:((
1 kase yogurt corbasi, patatesli borek ıspanaklı krep 2 mercimek kofte pancar salatasi ve tatlilardan yedim :KK43:( saat 5 te yemegi biraktim aksam leslie yapsam iyi olur:KK43:
Bende bu akşam cok kaçırdım sporu bıraktım kilonunda önüne geçmek zorlaştı bende yarın tekrar Leslie yapacağım

Ilk üç ay kilo almamak yada vermek normal canm azda olsa birşey yiyebiliyorsan sıkma canini.ucuncu aydan sonra dikkatli dengeli beslenirsen sende bebiste sağlıklı ilerlersiniz insallah

Back
X