Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Evet baya az aldi kilo alimim. Ben de sezeryan olcam canim. Buyuk ihtimal nisan basina falan gun verirler. AMA onceden acilma falan olur ya da suyum gelirse erken olur tabiki. Beni gec asil senin cok az kaldi. Valla cok az kiloyla bitirdin hamileligi. Incecik cikarsin hastaneden :)

İlki genel anestezi olmuştu bu sefer bende o anı yaşamak istiyorum ama bazılarında uzun süre geçmeyen ağrıları oluyormuş kafam karisik

Inşallah canım sen sahitsin ne kadar stres yaptım taktım üzüldüm ağladım falan neyseki amacıma ulaştım darısı yeni başlayan lara diyelim bak dedigim gibi son haftalarda ciddi bir artış olmuyor once 1 catal tatli bile artı dönüyordu şimdi oyle olmuyor sanki vucut kilo almakdan cok doğuma hazırlanıyor yani yag depolama donemi bitti diyor e senin 6 hafta kaldi ki cabucak geciyor o 6 hafta da 500 gr alsan 3 daha alirsin yani sende cok iyi bi kilo ile bitiriyorsun sezeryan o kadsr cok ki normal doğum sayısı cidden az neyse hakkimzia hayirlisi olsun ne diyelim

İlki genel anestezi olmuştu bu sefer bende o anı yaşamak istiyorum ama bazılarında uzun süre geçmeyen ağrıları oluyormuş kafam karisik
Yok ya aksine spinalde oyle bi sey olmuyor ben bicok dr la konuştum kesinlikle spinal.diyorlar hatta anestezi dr u bana sakinlestirici isteyip istemedigimi sordu bende istiyorum deyip atladim zaten ameliyatin 5 ya da 10. Dk si tam hatirlamiyorum bebek çıkıyor arkasindan sakinlestirici vericez dedi ki digerinde verilmedi bulanti ve çarpıntı olmuştu ayy ben cok.heyecanlandim yine

İnsallah bu da sikintisiz geçer banada bı cesaret verdin spinalle ilgili hayırlısı artik

Sabah:
1 kizarmis tam bugday ekmegi
Sadece domates ile menemen
Cok az suzme peynir bikac kasik yoğurt birazda bal tahin
Ogle: (annemdeydimm)
Barbunya pilaki
2 kofte zeytinyagli lahana sarma 3 tane cok az yogurt veeee boll bol ispanakli arnavut böreği
Cayin yaninda bir parça trilece
Akşam yemekk yemem yiyecek yerimde kalmadi zaten

Arnavut böreği yenmezmi zaten

Sabah 2 krep ve omlet salatalık labne zeytin 1 bardak çay
Ara 4 ad kurabiye 1 fincan sade Nescafe
Akşam 2 tabağa yakın bulgur pilavı 1 parça tavuk ve 2 bardak ayran
Bundan sonra da ne olur bilemem yememeye calisicam

Sabah 2 krep ve omlet salatalık labne zeytin 1 bardak çay
Ara 4 ad kurabiye 1 fincan sade Nescafe
Akşam 2 tabağa yakın bulgur pilavı 1 parça tavuk ve 2 bardak ayran
Bundan sonra da ne olur bilemem yememeye calisicam
Gayet guzel canim yediklerin acikirsan süt ve meyve yersin var sa muz en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…