- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Kız sen hamile kaldığın kiloya 40 'ın cikmadan inersin zaten e bir de universte okuyor mussun o kosturmayla zaten gidecek e maşallah burdaki kızlar olarak kontrolsuz beslenmiyoruz fit kadinlar olucaz hep beraber
Aynen canim insAllah hergun hergun aktif olmasa bile en azindan 1 gun kilo bildirimi yapalim.iyiki acmisim diyorum bu konuyu yoksa kaac kere birakirdim ipin ucunu...
Günaydın kızlar
Hafta 18+2
Baslangic 56.8
Guncel 56.9
Sayenizde hem koruma hemde 100 Gr gitti hatta haftaici 57.4 falandim
Sen zaten ilk hedefine otomatik olarak ulasiyosun canım ben doğumdan sonra 3 kg aldım ama doğumdan sonra ilk kilosuna gelip sonra üzerine 10 kg alan arkadaşımda var
erkek canımSana serbest artık bundan sonra kaç kg daha alınabilir ki ohh ye gitsin canım bebise yarasin kızlar bu arada bebeklerinizin cinsiyeti ne
Bence ilk hafta hiç kiloları düşünme vucudun bi toparlasın kendiniKızlar listeleriniz çok güzel arada hepimiz kaçamak yaptik yapiıcaz zaten bence iyo gidiyorsunuz tam tamina zayiflama diyeti de uygulayamayiz ki hamileyiz ve extra 300 kaloriye ihtiyac var bence en az 2 lt su 1 lt si limonlu olmalı birde hareketli olmak gerekiyor bu arada doğum sonrası devam ederiz ben ilk hafta yatarim ve annemle k. Valide bana neler neler yedirir tahmim edemezsiniznapıcam bilmiyorum ama itiraf edeyim süt umun gelmesi benim kilo olayimida yememide icmemide etkileyecek insallah bol sütümüz olur
Emzirme dönemi hamilelikten iyi canım ya en azından eksiye doğru giden bir eğri oluyor. Emzirebilmek çok önemliKesinlikle katılıyorum :) ayrıca emzirme konusunda bilinç de bu grupla beraber oluştu bende. Ben nasılsa çocuğu hoppp diye doğurcam sonra yemek yicem sanıyordum. Meğer emzirme dönemi daha riskliymiş. Şimdi sayenizde ona da bilinçli girmiş olcam
Başlangıç kilomuzda olmak teselli ediyor beni benim olayımda sadece tatlı dayanamıyorum.18.hafta 51,7.iştahım inanılmaz açıldı.kuzu kesseler yerim yani o derece yemekler gözümün önünde.yandımmmm yani.
Kötü hissediyorum kendimi.iştahımı kesmem lazım.hep yiyesim var.hedefim 30.haftaya en çoook 5 kilo ile girmek.yalan olacak gibi.canım sıkıldı valla.tatlı aramıyorum ama kalan her şey benimdir!Başlangıç kilomuzda olmak teselli ediyor beni benim olayımda sadece tatlı dayanamıyorum.
Kesinlikle emzirme dönemi bundan iyidir.yeterki süt gelsin.geçen sefer ben yemeden asla süt olmamıştı.öyle su içmek ben de hiç süt yapmadı.tek isteğim süt sorunu olmasın,bebek emsin vazgeçmesin.erkek canım
Bence ilk hafta hiç kiloları düşünme vucudun bi toparlasın kendini
Emzirme dönemi hamilelikten iyi canım ya en azından eksiye doğru giden bir eğri oluyor. Emzirebilmek çok önemli
Gruptan 4-5 arkadaş basarmis bizde başarabiliriz belki bazen öyle olur gün gün değişir ama insanın yedikce yiyesi geliyor o da bı gerçek ben bugün limonlu suyla başladım gecenghaftaya göre verdigim 100 gr motive ettiKötü hissediyorum kendimi.iştahımı kesmem lazım.hep yiyesim var.hedefim 30.haftaya en çoook 5 kilo ile girmek.yalan olacak gibi.canım sıkıldı valla.tatlı aramıyorum ama kalan her şey benimdir!
Darısı bize canım :) bebeğin nasılGeçen hafta 74
Bu hafta 73
Hamile kalinn kilosunun 1 kilo alti doğum yapalı 58 gün oldu
Yarım limonu sikiyorum üstüne sıcak su 2-3 damla sirke damlatiyorumKızlar bu limonlu suyu nasıl hazırlıyorsunuz?yani sıcak suya mı kaç damla ya da ne kadar limon koyacağız?
Nerdeyse susuz yaşıyorum ben.belki bana da yarar.
Doğru diyorsun zorla yedirmezler ama kadınız işte iki tarfda ilgilenecek ya hoşuma gitmiyor da degil hani yoksa biraz fazla yeyince cikaririm ben onun farkındalar birde oglumda sütüm 20 günde geldi kafayi yemiştim o malt icecekleri yok mu sute maya katıp içmiştim ama stresden gec geldi benimki cok stres yapmıştım bunda hicbiseyi takmiycam diyorum bakalım insallah basaririrm geleni gideni de takmiycam evi napiyorlarsa yapsinlar mutfak da evin temizligide onlarda ben dinlenmeye bebegime ve cocuklarima odaklanicam eski lerden tecrübeyle konuşuyorum ayy ne uzun yazdim kusura bakmayin
Çok iyisin canımGünaydın kızlar
Hafta 18+2
Baslangic 56.8
Guncel 56.9
Sayenizde hem koruma hemde 100 Gr gitti hatta haftaici 57.4 falandim
Aynen oyle bakalım süt üretimi yapmam lazımerkek canım
Bence ilk hafta hiç kiloları düşünme vucudun bi toparlasın kendini
Emzirme dönemi hamilelikten iyi canım ya en azından eksiye doğru giden bir eğri oluyor. Emzirebilmek çok önemli
Canım cok cok iyi gidiyorsun listelerin öyle hoşuma gidiyor ki ben 21. Haftaya 3 kilo ile girmistim ama o haftalardan sonrs senin listeler gibi beslendim sen bana göre baya iyisinKötü hissediyorum kendimi.iştahımı kesmem lazım.hep yiyesim var.hedefim 30.haftaya en çoook 5 kilo ile girmek.yalan olacak gibi.canım sıkıldı valla.tatlı aramıyorum ama kalan her şey benimdir!
Grubun ilk mezunu diyebiliriz canım tüm alkislar sanaGeçen hafta 74
Bu hafta 73
Hamile kalinn kilosunun 1 kilo alti doğum yapalı 58 gün oldu
Sıcak su mideni yakar ılık su olucakbirde suyu çok içmelisin az su iyi degilKızlar bu limonlu suyu nasıl hazırlıyorsunuz?yani sıcak suya mı kaç damla ya da ne kadar limon koyacağız?
Nerdeyse susuz yaşıyorum ben.belki bana da yarar.
Hedefim oyleAynen bence de kendine stres yapma zaten ilk Doğumun degil daha tecrübelisin al bebisini yanına kapat kapını uyucaz rahatsız etmeyin diye. Yemeğini temizliğini evde kim varsa halletsin sonuçta yardıma geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?