Aynen ya kızların doğumu yaklaştı gitmesinler yoksa grup sessizlesir :)Kızlar doğum sonrası da kesin devam edelim kilo takibine yaa. Emzirirken daha tehlikeli oluyor bu açlık olayları. İçinden canavar çıkıyor insanın resmen
Evet bak ne guzel bitirdin gebeligi. O stres li gunler geride kaldi. Darisi bizlerin basina. Valla tatli dedin de su son gunlerde canim cok tatli istiyor. Iki uc biskuvi kucuk bir cikolata ile gecistirmeye calisiyorum. Kendimi biraksam dunyalari yerim :)Inşallah canım sen sahitsin ne kadar stres yaptım taktım üzüldüm ağladım falan neyseki amacıma ulaştım darısı yeni başlayan lara diyelim bak dedigim gibi son haftalarda ciddi bir artış olmuyor once 1 catal tatli bile artı dönüyordu şimdi oyle olmuyor sanki vucut kilo almakdan cok doğuma hazırlanıyor yani yag depolama donemi bitti diyore senin 6 hafta kaldi ki cabucak geciyor o 6 hafta da 500 gr alsan 3 daha alirsin yani sende cok iyi bi kilo ile bitiriyorsun sezeryan o kadsr cok ki normal doğum sayısı cidden az neyse hakkimzia hayirlisi olsun ne diyelim
Allahim annem hemen gelsin. Ispanakli borek en sevdigimSabah:
1 kizarmis tam bugday ekmegi
Sadece domates ile menemen
Cok az suzme peynir bikac kasik yoğurt birazda bal tahin
Ogle: (annemdeydimm)
Barbunya pilaki
2 kofte zeytinyagli lahana sarma 3 tane cok az yogurt veeee boll bol ispanakli arnavut böreği
Cayin yaninda bir parça trilece
Akşam yemekk yemem yiyecek yerimde kalmadi zaten
Benim kizSana serbest artık bundan sonra kaç kg daha alınabilir ki ohh ye gitsin canım bebise yarasin kızlar bu arada bebeklerinizin cinsiyeti ne
Kurabiye ne kiKızlar ben dayanamadım ara öğüne yine kurabiye sıkıştırdim tartı öncesi olacak şey değil :/
Bazen öyle zannediyoruz da çok değişiklik olmuyorKurabiye ne kiben hiç yazmayayim yarın tartidan anlicaksiniz zaten
Canım ben bugün İbrahim saraçoğlunun konuşmalarını izledim internetten; anne sütünü arttırmaya yardımcı olan iki besin varmış. En etkilisi taze üzüm diğeri de dereotuymuş. Bol bol da su içmek gerekiyormuş , ve stresten uzak durmak. başka şeylere kulak asmayın diyordu. Sen kendini bildikten ve istemedikten sonra kimse bisey yediremez zorlaKızlar listeleriniz çok güzel arada hepimiz kaçamak yaptik yapiıcaz zaten bence iyo gidiyorsunuz tam tamina zayiflama diyeti de uygulayamayiz ki hamileyiz ve extra 300 kaloriye ihtiyac var bence en az 2 lt su 1 lt si limonlu olmalı birde hareketli olmak gerekiyor bu arada doğum sonrası devam ederiz ben ilk hafta yatarim ve annemle k. Valide bana neler neler yedirir tahmim edemezsiniznapıcam bilmiyorum ama itiraf edeyim süt umun gelmesi benim kilo olayimida yememide icmemide etkileyecek insallah bol sütümüz olur
Doğru diyorsun zorla yedirmezler ama kadınız işte iki tarfda ilgilenecek ya hoşuma gitmiyor da degil hani yoksa biraz fazla yeyince cikaririm ben onun farkındalar birde oglumda sütüm 20 günde geldi kafayi yemiştim o malt icecekleri yok mu sute maya katıp içmiştim ama stresden gec geldi benimki cok stres yapmıştım bunda hicbiseyi takmiycam diyorum bakalım insallah basaririrm geleni gideni de takmiycam evi napiyorlarsa yapsinlar mutfak da evin temizligide onlarda ben dinlenmeye bebegime ve cocuklarima odaklanicam eski lerden tecrübeyle konuşuyorum ayy ne uzun yazdim kusura bakmayinCanım ben bugün İbrahim saraçoğlunun konuşmalarını izledim internetten; anne sütünü arttırmaya yardımcı olan iki besin varmış. En etkilisi taze üzüm diğeri de dereotuymuş. Bol bol da su içmek gerekiyormuş , ve stresten uzak durmak. başka şeylere kulak asmayın diyordu. Sen kendini bildikten sonra kimse bisey yediremez zorla
Benimde kızım olacak nasipse 1 kızım daha var 2.5 yasindaBenim kiz
Aynen canim insAllah hergun hergun aktif olmasa bile en azindan 1 gun kilo bildirimi yapalim.iyiki acmisim diyorum bu konuyu yoksa kaac kere birakirdim ipin ucunu...Öncelikle benimde kızım olacak :) Ayrıca doğurduktan sonrada ilk hedefim hamile kaldığım kiloma gelmek . İkinci hedefim hamile kaldığım kilodan 4-5 kg daha aşağısına inmek olacak . Çünkü anladığım kadarıyla hepimiz aynı süreçlerden geçtik be geçecez. Çevremizde süt olsun diye bize yedirip yedirip duracak bi tayfa var . O yüzden hep beraber gruba devam devam
Kız sen hamile kaldığın kiloya 40 'ın cikmadan inersin zaten e bir de universte okuyor mussun o kosturmayla zaten gidecek e maşallah burdaki kızlar olarak kontrolsuz beslenmiyoruz fit kadinlar olucaz hep beraberÖncelikle benimde kızım olacak :) Ayrıca doğurduktan sonrada ilk hedefim hamile kaldığım kiloma gelmek . İkinci hedefim hamile kaldığım kilodan 4-5 kg daha aşağısına inmek olacak . Çünkü anladığım kadarıyla hepimiz aynı süreçlerden geçtik be geçecez. Çevremizde süt olsun diye bize yedirip yedirip duracak bi tayfa var . O yüzden hep beraber gruba devam devam
Sen zaten ilk hedefine otomatik olarak ulasiyosun canım ben doğumdan sonra 3 kg aldım ama doğumdan sonra ilk kilosuna gelip sonra üzerine 10 kg alan arkadaşımda varÖncelikle benimde kızım olacak :) Ayrıca doğurduktan sonrada ilk hedefim hamile kaldığım kiloma gelmek . İkinci hedefim hamile kaldığım kilodan 4-5 kg daha aşağısına inmek olacak . Çünkü anladığım kadarıyla hepimiz aynı süreçlerden geçtik be geçecez. Çevremizde süt olsun diye bize yedirip yedirip duracak bi tayfa var . O yüzden hep beraber gruba devam devam
Onuda bebiş almıştır :) sen niye erken kalkıyorsun canım son günlerin artık uyku diye bişey olmayacak ona hazırlıkmi :))37.hafta
Gecen hafta 73.1
Guncel 73.6
Geri yatiyorum canim. Esim kalkıyor bu saatteOnuda bebiş almıştır :) sen niye erken kalkıyorsun canım son günlerin artık uyku diye bişey olmayacak ona hazırlıkmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?