- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
Yengeç iyi bir annedir ama evcildirBenimde kizimda başak simdikide yengeç olacak buyuk ihtimalle bende yengecim daginigim basakta çok düzenli olursa iki kız nasıl anlaşır bilmiyorum :))
38 artı 4 de oluyor genelde 39 u bitirirse daha iyi benceKızlar tebrik ederim hepinizin kiloları bence gayet iyi haftalarına göre
Bu arada sezeryan Doğum için 39. Haftanın içinde mi olmak gerekiyor ? Yoksa 39. Haftanın bitmesi mi gerekiyor ? Haftaya perşembe doktor ile görüşcem de gene de aklıma takıldı
38 artı 4 de oluyor genelde 39 u bitirirse daha iyi bence
Bende hep 38de alıyorlar doğuma diye biliyorum 39 geç değilmi normalde olabilir38 artı 4 de oluyor genelde 39 u bitirirse daha iyi bence
Bence değil canım 41. Haftaya kadar normal dogumds bekleniyor sonucta ama bazi dr lar 39 u bitiriyorlar benimki 38 artı 4 de olucakBende hep 38de alıyorlar doğuma diye biliyorum 39 geç değilmi normalde olabilir
Tarcın düşüğe sebep olabilir diyedir ama ben sütün icine cay kasiği ucu kadar tarcın koydum hep meyvelerde falanda kullandim cok da etkili değil yaniKızlar bu arada temmuz anneleri topigimizde bı arkadaş diyetisyen listesini paylaşmış orda yasaklarda tarçinda var sebebini bilmiyorum ama araştırmadim henuz
Hic bilmiyordum. Ben tarcin cok kullaniyorum. Cok severim. Utanmasam ekmek arasi yapip yicem o kadar cok seviyorumTarcın düşüğe sebep olabilir diyedir ama ben sütün icine cay kasiği ucu kadar tarcın koydum hep meyvelerde falanda kullandim cok da etkili değil yani
41 42 cok gec yaa. Bebek yuruyerek cikarBence değil canım 41. Haftaya kadar normal dogumds bekleniyor sonucta ama bazi dr lar 39 u bitiriyorlar benimki 38 artı 4 de olucak
Kaka yeme durumlarıda oluyor41 42 cok gec yaa. Bebek yuruyerek cikargecenlerde bir yerde okudum. 38. Haftadan sonra bebek Anne karninda gunde 14.gr aliyormus. Eger dogarsa gunde 40 gr aliyormus.
Hayır canım idealKızlar bütün çipura çok mu fazla yanında salata ile?
Benim ilk doğum sezaryen. İkincisinde şimdi doktor 39 da alcam dedi 38 de almıyorum problem yoksa dedi.Bende hep 38de alıyorlar doğuma diye biliyorum 39 geç değilmi normalde olabilir
38 buçuk da anlaşalım o zaman41 42 cok gec yaa. Bebek yuruyerek cikargecenlerde bir yerde okudum. 38. Haftadan sonra bebek Anne karninda gunde 14.gr aliyormus. Eger dogarsa gunde 40 gr aliyormus.
38 i doldurup 39. Haftadan 4 gün alınca oluyor demi senin ki de yani benim dr a kalsa 39 a girdigi gun istedi ben 4 gün daha kalsın dedimBenim ilk doğum sezaryen. İkincisinde şimdi doktor 39 da alcam dedi 38 de almıyorum problem yoksa dedi.
39 +0dan sonra evet. Kabul etmem diğerini ztn. Bnm kızım suyu kalmadıpı için 38+2 de alındı. Ztn tersti sezaryen kesindi de normalde doktor beklicekti bekleyemedi. Gerçi sebep bariz Konferansa gidecek olmasıydı her neyse. Bebeğim çok zor memeyi tuttu. Her yerimden terler aktı ona emzirmeyi öğretene dek. Daha zamanı tam gelmemişti yani durmalıydı bir hafta daha. Gözler çok daha uzun süre sonra oturdu bir de. Geçti gitti tabi o günler de ben doktor dese bile olmaz derim artık 38 e. Ama izmirde hangi doktorla konuşulsa hep 39 diyorlar . 5 sene çnce ankarada hep 38 diyorlardı38 i doldurup 39. Haftadan 4 gün alınca oluyor demi senin ki de yani benim dr a kalsa 39 a girdigi gun istedi ben 4 gün daha kalsın dedim
39 +0dan sonra evet. Kabul etmem diğerini ztn. Bnm kızım suyu kalmadıpı için 38+2 de alındı. Ztn tersti sezaryen kesindi de normalde doktor beklicekti bekleyemedi. Gerçi sebep bariz Konferansa gidecek olmasıydı her neyse. Bebeğim çok zor memeyi tuttu. Her yerimden terler aktı ona emzirmeyi öğretene dek. Daha zamanı tam gelmemişti yani durmalıydı bir hafta daha. Gözler çok daha uzun süre sonra oturdu bir de. Geçti gitti tabi o günler de ben doktor dese bile olmaz derim artık 38 e. Ama izmirde hangi doktorla konuşulsa hep 39 diyorlar . 5 sene çnce ankarada hep 38 diyorlardı
Evet bende duydum onu 39u bitirmesi bekleniyor muş ama şu da var 37 yi geçince tıbben prematüre olmuyor doğumların yuzde 75 i 38. Hafta ile 40. Hafta da oluyor muş39 +0dan sonra evet. Kabul etmem diğerini ztn. Bnm kızım suyu kalmadıpı için 38+2 de alındı. Ztn tersti sezaryen kesindi de normalde doktor beklicekti bekleyemedi. Gerçi sebep bariz Konferansa gidecek olmasıydı her neyse. Bebeğim çok zor memeyi tuttu. Her yerimden terler aktı ona emzirmeyi öğretene dek. Daha zamanı tam gelmemişti yani durmalıydı bir hafta daha. Gözler çok daha uzun süre sonra oturdu bir de. Geçti gitti tabi o günler de ben doktor dese bile olmaz derim artık 38 e. Ama izmirde hangi doktorla konuşulsa hep 39 diyorlar . 5 sene çnce ankarada hep 38 diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?