Inşallah canm sağ sağlim:) gazliyiz birgün çok güzel bir gün Sabahlatiyor yine bunada şükür ilk bir ay hiç uykusu yoktu da ama ne olursa olsun çok tatlı bide ilk 2 de zoruma giderdi bakmak ağlardım sinirden gece uyumafiklarinda yaş kac olursa olsun sonuncu sevmelik oluyor herhalde 29 yasindayim ama 40 yaşında sevmelik cocuk yapmis gibi hissediyorum kendimi hiç sinirlenmyorum yorgunluktan ayakta zor duruyorum hala gülerek severek bakiyorymDarısı bize canım :) bebeğin nasıl
Eşim de Başak , tam bir düzen hastası ve aşırı titiz, yerde bi tane çorap görse bu burada mı duracak derÇok iyisin canım
Aynen oyle bakalım süt üretimi yapmam lazım
Canım cok cok iyi gidiyorsun listelerin öyle hoşuma gidiyor ki ben 21. Haftaya 3 kilo ile girmistim ama o haftalardan sonrs senin listeler gibi beslendim sen bana göre baya iyisin
Grubun ilk mezunu diyebiliriz canım tüm alkislar sana
Sıcak su mideni yakar ılık su olucakbirde suyu çok içmelisin az su iyi degil
Hedefim oyleama başak burcuyum gıcığım ben en buyuk takıntısı düzen dur bakalım neyseki neler yaşayacağımı az cok kestiriyorum ona göre kendimi hazirliyorum
Cnm maşallah ya ne güzel, nasıl besleniyorsun azıcık bahsetsen de bana örnek olsanGünaydın kızlar
Hafta 18+2
Baslangic 56.8
Guncel 56.9
Sayenizde hem koruma hemde 100 Gr gitti hatta haftaici 57.4 falandim
Sagolasin canm aynn hemde hızlandırıyor kilo vermek için tek sıkıntı bebek görmeye sürekli birileri geliyor o yüzden tatlı pasta eksik olmuyor birinde yemesem birinde tirtikliyorum bugün yine misafir var inşallah tutarım kendimi :)rmys4203 maşallah. Hic dogum yapmamis gibi gorunmek iyi hissettiriyordur sana :)
O kadar olur canım... onemli olan salmamak herseyden degilde canın en cok ne istiyosa ondan yersinSagolasin canm aynn hemde hızlandırıyor kilo vermek için tek sıkıntı bebek görmeye sürekli birileri geliyor o yüzden tatlı pasta eksik olmuyor birinde yemesem birinde tirtikliyorum bugün yine misafir var inşallah tutarım kendimi :)
Anca öyle oluyor cnm yoksa insan ağlıyo bi anda gözü gormuyo:)O kadar olur canım... onemli olan salmamak herseyden degilde canın en cok ne istiyosa ondan yersin
Dolly volveron ve neseliyimin geçmiş paylaşımlarını okuyorum canım oradan gaza geliyorum onlar bu haftada koruyabilmiş diye ama çok başarılıyım diyemem hergun kurabiyeleri goturuylrim bugünde sütlü tatlı yapicam haftasonu cheesecake yaparım eşim istiyor böyle tatlı modundan çıkabilsem birde eve ekmek almıyoruz ailelerimiz olmayınca normalde ama bugün sabah aldık kepekli 2-3 dilim yedim suyu artırdım 1.5lt net tuketiylrumCnm maşallah ya ne güzel, nasıl besleniyorsun azıcık bahsetsen de bana örnek olsan
ahh o gazlar 1.5 aya birşeyi kalmaz hatta daha erken biter inşallah sevgisi sabrını artırıyor insanın :)Inşallah canm sağ sağlim:) gazliyiz birgün çok güzel bir gün Sabahlatiyor yine bunada şükür ilk bir ay hiç uykusu yoktu da ama ne olursa olsun çok tatlı bide ilk 2 de zoruma giderdi bakmak ağlardım sinirden gece uyumafiklarinda yaş kac olursa olsun sonuncu sevmelik oluyor herhalde 29 yasindayim ama 40 yaşında sevmelik cocuk yapmis gibi hissediyorum kendimi hiç sinirlenmyorum yorgunluktan ayakta zor duruyorum hala gülerek severek bakiyorymtekne kazintim
Takıntı lı başak iyimi.kotumu bilemedimEşim de Başak , tam bir düzen hastası ve aşırı titiz, yerde bi tane çorap görse bu burada mı duracak der
Benimde kizimda başak simdikide yengeç olacak buyuk ihtimalle bende yengecim daginigim basakta çok düzenli olursa iki kız nasıl anlaşır bilmiyorum :))Takıntı lı başak iyimi.kotumu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?