Ben kusmadim ama bulanti ve acı taddan dolayi hamur işi yedim ilk 2 kiloyu ramazanda verdigim kiloyu alabilirim diye kendimi serbest bırakmıştımSen 20.haftaya kadar 3 kilo mu aldın?ay ben şok !!iyi moral oldu bana.ama bu hafta toparlamak zorundayım.valla kilomu yazmaya utanıyorum.sabahtan beri zorla 1 lt su içtim,5 kere wc ye gittim.midem fena...
Evet malesef öyle sönmüş balon gibi oluyor ama dogum dan sonra asagi yukarı 3 4 yil icinde eskiye dönmüştü benimki ilginc ama oyle oldu çok şükürkızlar , daha önce doğurup emzirenler , birşeyi merak ettim. emzirdikte sonra göğüsler hamile kalmadan önceki halinden daha mı küçük oluyor((((((((( ay valla zaten 75 b dim şimdi gebelikte büyüdü, ama eskisinden de ufak olmasa keşke ya:/
ay ne kötü yaa, takmam takmam bu göğüs olayına üzüldüm vallahi :/Evet malesef öyle sönmüş balon gibi oluyor ama dogum dan sonra asagi yukarı 3 4 yil icinde eskiye dönmüştü benimki ilginc ama oyle oldu çok şükür
Anne olmak gerçekten kolay değil kadınız sonuçta bozulan vucudumuza acayip kafayı takiyoruz yani bende kilo olinca dogum sonrasi acayip stres yapmıştım 25 yasinda idim.ama 40 yaşında hissediyordum belki de o gunleri yeniden yasamamak icin bu kez az kilo hedefledim iyi de ettimay ne kötü yaa, takmam takmam bu göğüs olayına üzüldüm vallahi :/
aynen cnm valla, kadın olmak ne zor yaAnne olmak gerçekten kolay değil kadınız sonuçta bozulan vucudumuza acayip kafayı takiyoruz yani bende kilo olinca dogum sonrasi acayip stres yapmıştım 25 yasinda idim.ama 40 yaşında hissediyordum belki de o gunleri yeniden yasamamak icin bu kez az kilo hedefledim iyi de ettimettik bence
Ağzından bal damlıyor canım benim :) Bu kezde hastaneye yetişemezsem diye korkuyorum..2. Doğumlar daha hızlı kesinlikle. Hızla açılma olıyor ve ne olduğunu anlamadan doğum gerçekleşiyor
Kız ben kolay doğurdum. Hiçbir sorun yokken sezeryan tercih edenlere üzülüyorum. Bence yaşanması gereken bir tecrübeİyiyim canım çok şükür :) ay normal Doğumdan öyle çok korkuyorum ki psikolojik olarak kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sezeryan istiyorum. Sezeryan artık eskisi gibi değil hemen ayağıya kalkıyorsun diyen çok oluyo teşvik eden. Ama normal Doğumda çevremde hiç şöyle kolay doğurdum diyen olmadı. İyice korkuttular beni
Bana bebek doğduktan sonra sürmüşlerdi. Yine biraz çatlak oldu bebek emmediği zamanlarda ara ara sürdüm çatlaklarım geçti ama bununla birlikte tahin yağı da iyi geldi bence..Kızlar göğüs catlamasi için soğan deneyen var mı ? Doğumdan sonra da durumu bizimle paylaşabilir misiniz yapıyorsanız?
Ayran ve ben aşk yaşıyoruz 2 gündür su içemeyen arkdslar kana kana ayran için
Sabah:
1 tost 1 bardak sut 1 dilim kizarmis tost ekmegine bal tahin
Ogle aksam bir
Koca bir tabak domatesli makarna yogurt ve patates kizartmasi
Aksam evde suffle yapicam dondurmayla onu yerim
Kizlar sonun hayr olsun bakalim kac kilo ile bitiricem
Aynen sapittim bu ara bugunde harikayim yanicool_lime sana ne oldu böyle sen bunları yemezdin
Aynen sapittim bu ara bugunde harikayim yanibu cuma kac cikarim bilmiyorum
Canım daha yeni geçti benim ama hala 3-5 günde bir pat diye bulanip geçtiği oluyor az kaldı inşallah sabretArkadaşlar ne zaman gececk mide bulantıları kusmalar hayır midemde de bisey yok ki ciksn ama ogurup duruyrm. Şikâyet gibi sanlmsn ama çok üzgünüm.
Canım son haftaların inşallah öyle dusun çoğumuz yaşadık bu sıkıntıları birgün bitiyor :)Arkadaşlar ne zaman gececk mide bulantıları kusmalar hayır midemde de bisey yok ki ciksn ama ogurup duruyrm. Şikâyet gibi sanlmsn ama çok üzgünüm.
Afiyet olsun canım bebegin de hayırlı olsunSelam kızlar, haftasonu annemlerdeydik. Anneler malum onu da ye bunu da ye diye her şeyi yedirmeye çalışıyor kırmamak için her şeyden birer lokma aldım. Liste yazamayacak kadar karmaşıktı yediğim şeyler.Yine de çok abartmadım. Bugun de doktorumuz gördü bebeğin kilosu da benim kilom da gayet iyiymiş..
Ve cinsiyetimiz erkekmiş
Inşallah aminn aminn aminnCanım son haftaların inşallah öyle dusun çoğumuz yaşadık bu sıkıntıları birgün bitiyor :)
Hayırlı olsun canimSelam kızlar, haftasonu annemlerdeydik. Anneler malum onu da ye bunu da ye diye her şeyi yedirmeye çalışıyor kırmamak için her şeyden birer lokma aldım. Liste yazamayacak kadar karmaşıktı yediğim şeyler.Yine de çok abartmadım. Bugun de doktorumuz gördü bebeğin kilosu da benim kilom da gayet iyiymiş..
Ve cinsiyetimiz erkekmiş
Benim daha geçen hafta geçti.ama gene arada oluyor.geçen Cuma çok kötüydü mesela.sabret azalacak 16dan sonra.Arkadaşlar ne zaman gececk mide bulantıları kusmalar hayır midemde de bisey yok ki ciksn ama ogurup duruyrm. Şikâyet gibi sanlmsn ama çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?