Sen harika bir şekilde bitirdin sayılır canım afiyet olsun, peki ya 16.haftada gece un helvası yiyip uyuyana ne demeliSabah:
1 tost
Yarim dilim brownie
1 bardak süt
Ara: 1
Salatalik tursusu 6,7 tane
Ara: 2
1 dilim brownie
Akşam (17:00 gibi)
1 firinda levrek
Salata
Yarim bardak gazoz
Cayin yanina
Bol kaymakli tahinli ve fındıklı ekmek kadayifi.. hayatta hic tercih etmiyecegim bir tatlidir kendisi dün canim istedi bayaga
Limonlu su ictim ama bu listeyi kurtarmaya onun gucu yetmez
Kv trilece almisti onuda yemiyim artik dedim yarina biraktim
Sabah:
1 tost
Yarim dilim brownie
1 bardak süt
Ara: 1
Salatalik tursusu 6,7 tane
Ara: 2
1 dilim brownie
Akşam (17:00 gibi)
1 firinda levrek
Salata
Yarim bardak gazoz
Cayin yanina
Bol kaymakli tahinli ve fındıklı ekmek kadayifi.. hayatta hic tercih etmiyecegim bir tatlidir kendisi dün canim istedi bayaga
Limonlu su ictim ama bu listeyi kurtarmaya onun gucu yetmez
Kv trilece almisti onuda yemiyim artik dedim yarina biraktim
Evet al canım araba yolcuları için ideal işin bitince letgodan tutumlu anneden falan satarsin benimki duruyor kardeşi de kullanicaz inşallahKızlar daha önceden puset kullanan oldu mu? Bugün Almayı düşünüyorum da. Kullanışlı mı ? İşlevsel mi? Bilemedim
Evet al canım araba yolcuları için ideal işin bitince letgodan tutumlu anneden falan satarsin benimki duruyor kardeşi de kullanicaz inşallah
Ekstra ana kucağı almazsan kullanırsın canım ben kullandım hatta yemek yerken masaya getirip ona koyuyordukPeki evde kullanılır mı? Yani gün içimde beşik dışında kullanabilir miyim?
Al benden de o kadar.sabah 53ü gördüm.bu ne ya?valla hamile olmasam bu şekil beslensem 45 kilo kalmıştım.hafta sonu karbonhidrat tükettim evet ama bu kadar da olmaz.napıcaz ya şimdi??sinirlerim bozuldu.yalnız hiç su içemiyorum,en çok 1 bardak.sıvı aldığımda söylenemez.su içince inanılmaz midem bulanıyor.Dün kahvaltıda ;
4 uzun dilim peynirli pide yedim galiba+çay
Akşam yemeği 1 krep ve 1 tabak yayla çorba salata
Ara kahve 2 ad kurabiye
Sonraki ara çeyrek elma çeyrek kivi ve çeyrek muz pide beni mahvetti çok rahatsız oldum cunarteside bol sandvicli karbonhidrat yoğun bı menü yedim maalesef ve dün akşam 59 kiloyu gördüm 2 gün önce 56.9ken :/
2 gün boyunca bende de bulantı vardı o da beni karbonhidrat yemeye itiyor bastırmak için ama yinede kilon çok iyi boyunu bilmiyorum ama 60la bitirebilirsin bu arada şu bebek için çok önemli canım bende 1.5 lt içmeye çalışıyorum 3 lt içenlere hayranım ileriki haftalarda bebeğin suyu azalma riski oluyorAl benden de o kadar.sabah 53ü gördüm.bu ne ya?valla hamile olmasam bu şekil beslensem 45 kilo kalmıştım.hafta sonu karbonhidrat tükettim evet ama bu kadar da olmaz.napıcaz ya şimdi??sinirlerim bozuldu.yalnız hiç su içemiyorum,en çok 1 bardak.sıvı aldığımda söylenemez.su içince inanılmaz midem bulanıyor.
Canım boyum bit kadar 1.57, başlangıç kilom 51,4.valla iyice umutsuzluğa kapıldım bugün.üstelik iştahım da açık.suyu nasıl yapıcam bilmiyorum.zorlayayım kendimi biraz.belki kusarım da zayıflarım :)2 gün boyunca bende de bulantı vardı o da beni karbonhidrat yemeye itiyor bastırmak için ama yinede kilon çok iyi boyunu bilmiyorum ama 60la bitirebilirsin bu arada şu bebek için çok önemli canım bende 1.5 lt içmeye çalışıyorum 3 lt içenlere hayranım ileriki haftalarda bebeğin suyu azalma riski oluyor
Ay yok tek bulantı kusma olmasında o çok fena başlangıç kilonu baz al bence bende 56.8le hamile kaldım sonra 53 oldum ama hiç yiyemedim ve çıkardım o dönemde sonra yemeye başlayınca normal kiloma döndüm o yüzden aşırı açlıkla verilebilir saymiyorum bende 164 57ideal kilom boya goreCanım boyum bit kadar 1.57, başlangıç kilom 51,4.valla iyice umutsuzluğa kapıldım bugün.üstelik iştahım da açık.suyu nasıl yapıcam bilmiyorum.zorlayayım kendimi biraz.belki kusarım da zayıflarım :)
Ekstra ana kucağı almazsan kullanırsın canım ben kullandım hatta yemek yerken masaya getirip ona koyuyorduk
Arabada taşımak için şart bi kere.kucakta gidemez,hem güvenli değil hem de sağlıklı değil.hemen kemikleri batıyor,perişan olur çocuk.Kızlar daha önceden puset kullanan oldu mu? Bugün Almayı düşünüyorum da. Kullanışlı mı ? İşlevsel mi? Bilemedim
Canim5. Ayi bitireceksin ve sen sadece 1 bucuk kilo almışsın gayet normal hamilesin hic kilo almama gibi bi durum söz konusu olamaz ayda 1 kilo yu kabullen bence ve de mumkunse al zaten 30 a kadar sen bu beslenmeyle oyle de olursun sadece 20 ila 30 arasi sıkıntı gerisi bebek büyüyor zaten bu arada bende su icemezdim çareyi ayranda bulmuştum ama 20. Haftadan sonra su ya başlamıştım ha son olaraj 20. Haftaya kadar 3 kilo almistim bende sen 1 buçuk asin ve gayet iyisin maşallahCanım boyum bit kadar 1.57, başlangıç kilom 51,4.valla iyice umutsuzluğa kapıldım bugün.üstelik iştahım da açık.suyu nasıl yapıcam bilmiyorum.zorlayayım kendimi biraz.belki kusarım da zayıflarım :)
Sen 20.haftaya kadar 3 kilo mu aldın?ay ben şok !!iyi moral oldu bana.ama bu hafta toparlamak zorundayım.valla kilomu yazmaya utanıyorum.sabahtan beri zorla 1 lt su içtim,5 kere wc ye gittim.midem fena...Canim5. Ayi bitireceksin ve sen sadece 1 bucuk kilo almışsın gayet normal hamilesin hic kilo almama gibi bi durum söz konusu olamaz ayda 1 kilo yu kabullen bence ve de mumkunse al zaten 30 a kadar sen bu beslenmeyle oyle de olursun sadece 20 ila 30 arasi sıkıntı gerisi bebek büyüyor zaten bu arada bende su icemezdim çareyi ayranda bulmuştum ama 20. Haftadan sonra su ya başlamıştım ha son olaraj 20. Haftaya kadar 3 kilo almistim bende sen 1 buçuk asin ve gayet iyisin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?