Inşallah demekten çarem yok canım doktoruma mesaj attm muayensi çok yoğun cevap vermedi ama serum inşallah ise yarar akşam nasipse gidcgm çünkü akşam artyr hep agrimCanım bende 4kgya yakın verdim gayet notmal bir süreçten geçiyorsun bazı haftalarda pik yapıyor sadece sabret gerçekten zor biliyorum belki serum biraz hafifletir
Benimde ayni sekilde heleki gecen bi sanci girdi karnima dogum sancisi olmadigini anladim ama nefesim kesildi ve uzun surdu terlemeye basladim basim falan dondu sonra geçti ama... sag kasiktan girmisti dogum sancisinin belli bi yeri olmuyo diye biliyorumBende tam bilmiyorum süreci Aslında :) geçen hafta salı günü gittiğimde 36+4tü. Haftaya 37+6 da gel dedi. Günü sezeryanı konuşalım diye . Bende süreci perşembe günü öğrencem nasıl olur diye :) Sancım gün içinde oluyor. Sürekli karnım taş gibi ya.. gece sağa sola dönünce, yürüyünce özellikle kaşıklarıma sancı geliyor . Sende durumlar nasıl
Benim eltimde kullandi iyi geldiğini soyluyordu garip ama gercek :)Bulantı bileklgi hiç duymqdm canım nasıl ki
Sana ben haftalarca önce de söylemiştim serum taktır diye.hem bu kadar acı çekip hem de hala beklemene anlam veremiyorum.Eşim yanimda su icemiyor o derece uzulyrm suya karşı. Kendimi aynen de dedgnz gibi hissdeyrm hayattan zevk almak bir yana psikljm böyle giderse iyi olmayck diye korkyrm. Dua bile edemyrm o hale geldm.
Aslında benim ilaç serum gibi şeylere takıntım oluştu hamilelkte doğrusunu soylmk gerekirse. Son ana gelmeden reddyrm ilacın bile bir yere yararı varsa 1 yere zararı var modundn cikamyrm. Sağlık ocağında doktor hemşire söyledi, kendi doktruma sordum ve bebek hemsirem var ankarada onu da aradım da ancak ikna oldum. Ki bugün dudaklarm kanar durumda@Sana ben haftalarca önce de söylemiştim serum taktır diye.hem bu kadar acı çekip hem de hala beklemene anlam veremiyorum.
Beni cikarabilirisniz
Tamam :)Beni cikarabilirisniz
Kizlar afederisiniz bugun ishal olmusum dunde biraz vardi bugun dogum yapan bi arkadasa gittim oda demez mi o gun ishal olmustum diye ben bir tirstim cikinca kuafore gittim temizlettim kendimi sacimi faman kestirdim ne olur ne olmaz diyeins. Cok beklememde agdam bosa gitmez
Aaa evet doğumun yaklaşmasının belirtisidir ishal. Vücut otomatikman boşaltım yapıp doğuma hazırlıyor kendini. Hadi bakalım:)Kizlar afederisiniz bugun ishal olmusum dunde biraz vardi bugun dogum yapan bi arkadasa gittim oda demez mi o gun ishal olmustum diye ben bir tirstim cikinca kuafore gittim temizlettim kendimi sacimi faman kestirdim ne olur ne olmaz diyeins. Cok beklememde agdam bosa gitmez
41de oldu o. doktor bu daha erken gelebilir dedi bilemiyorum tabii zamani ne zamansa o zaman gelicek :)Daha önceki kaç haftalıkken dolmuştu
Ayy bilmiyodum ben bunu simdi bakıyorum gercekten onemli bi belirti inisAaa evet doğumun yaklaşmasının belirtisidir ishal. Vücut otomatikman boşaltım yapıp doğuma hazırlıyor kendini. Hadi bakalım:)
Evet canım ishal bağırsak sancısi doğum belirtisi olabiliyor e hadi hayırlısıKizlar afederisiniz bugun ishal olmusum dunde biraz vardi bugun dogum yapan bi arkadasa gittim oda demez mi o gun ishal olmustum diye ben bir tirstim cikinca kuafore gittim temizlettim kendimi sacimi faman kestirdim ne olur ne olmaz diyeins. Cok beklememde agdam bosa gitmez
Aslinda benim son adetim 15 mayis gibi ama gec dollenmeden dolayi ultrasona gore 31 mayis cikiyor o yuzden şaibeliyim biraz bakalim ne zaman gelicek :)Evet canım ishal bağırsak sancısi doğum belirtisi olabiliyor e hadi hayırlısı
Aaa çok ilginç ultrason ölçümlerine göre gebelil cetvelindeki hafta ile uyumlu mu peki sanırım dr ultrason ölçümlerini .baz alırAslinda benim son adetim 15 mayis gibi ama gec dollenmeden dolayi ultrasona gore 31 mayis cikiyor o yuzden şaibeliyim biraz bakalim ne zaman gelicek :)
Canim hic bilmiyorum ki uyumlu mu doktor su kadarliksin diyo tamam diyorum cikiyorumAaa çok ilginç ultrason ölçümlerine göre gebelil cetvelindeki hafta ile uyumlu mu peki sanırım dr ultrason ölçümlerini .baz alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?