Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ayy sen hazır ol bence heran herşey olabilir hazırlıklarını bitirmismiydin? Ayy çok heyecanlı yaaa
Aynen cok ufak seyler kaldi yarin anneme esya falan götürücem o anadolu yakasinda oturuyo ben avrupada yarinki işlerimide halledersem ins artik rahatca bekleyebilirim

Sizlerin hazir mi esyasi Neseliyimmm V volveron
Ben hastaneden anneme cikicam nasipse gelen giden orda agirlanicak o yuzden hem hastaneye bi hazirlik hem oraya bi hazirlik yapmaya çalışıyorum elimde defter surekli biseyler unutmamak icin not ediyorum suan benim kontrolumdeyken hersey ne var ne yok halletmeye calisiyorum.. :)

Kızlar hast. Cantami son kez elden gecireyim dedim kendime ve bebege kiyafet ti camasirdi bez fln baya koydum
Sonrs yiyecek icecek çantası hazırladım hurma zemzem hurma icin cam rende koydum biraz yumuşatmak için
kupa
rezene bitki çayı demleyici freshpress mi deniyor du ona
Kahve
Bulabilirsem küçük bir kettle
Biberon kaşik
Enjektör emzik koymuycam
Son gece komposto yapıcam
Petibör bisküvi süt artırıyor diyorlar
Su bardağı
Aklima baska bisey gelmiyor tecrubelerinize ihtiyacim var

Ayy ben hast. Icin hazırlık yapacaktım ama hem aşırı halsizligim hem de son haftalarda yaşadıklarımdan dolayi yapamadım sadece cikolata ikram edeyim diyorum galiba nazardan korkuyoru
Hastneye Gelen giden olucak bana eminim ama birseyleri dort dörtlük yapinca insanlar hazmedemiyor son donemde yaşadıklarımdan dolayi kimseye iyi tarafımı gostermiycem konuyu nerden nereye getirdim bilmiyorum ama ahirzaman en yakınımın bile kalbini bilemem ama ev icin pasta fln ayarliycaz kardeşimle

Aynen cok ufak seyler kaldi yarin anneme esya falan götürücem o anadolu yakasinda oturuyo ben avrupada yarinki işlerimide halledersem ins artik rahatca bekleyebilirim
Aslında annede kalma fikrini çok begendim ben ya ev temizleme telaşı olmayacak sen sadece bebegine odaklanacaksin keşke bende oyle yapabilseydim annem çok temiz titiz bir kadın surekli elinde bez le gezer e ben ve 3 çocuk ağır oluruz bir de benim cocuklar okula gidiyor mecbur annem.k.valide ile birlikde bana gelicek 2 artı bir evim salonum sıcak sadece annem.ben k. Valide ayni oda da yaticaz stres olmamaya calisiyorum ama pekde rahat edemiycekmisim gibi geliyor bana aslında k. Validem hasta pek.faydasi da olmaz ama gelme de diyemem anlıyacağın salmayı düşünüyorum kim naparsa yapsın

Bende hazirladiklarimi yazayim tekrar olur hemde eksik varsa söyleyin..

Kendime:
2 gecelik 1 pijama aldim"sabahlikta var"
Emzirme atleti ve kulot 2 ser tane
Kulot seklinde lohusa pedi
Corap koydum 2 tane
Basima ortmek icin şık bir şal aldim
Omuz sali aldim hirka yerine
Hafif bir Terlik aldim
Dis fircami koydum
Gogus kremi koydum
Lohusa taci koydum mavi fiyonklu :)
Ve en önemlisi gogus kalkani

Bebege:
Corapli eldivenli sapkali patikli tulumlu ve yelekli 3 takim hazirladim
2 tip battaniye biri kalin biri ince
Emzik ve biberon
Bebek bezi-alt silme pamugu

Hastane icin:
Mavi ince pike ve yastik kilifi
Serbet sebili ve bardaklari
Cay icin kupa koydum 6 li
piramit kutulara cikolata koyduk onlar ve sunmak icin tepsi
Mavi karton tabak bardak catal
Cay ve cayci " bizim icin olmazsa olmaz"
Hediyeler( kanaviceden motifli kucuk cerceveler yaptirdim-motifleri kendim isledim :) )
Kapi süsü onuda kendim isledim kanavice ile
Bide sirt çantama bikac bebek esyasi ve puset

Ay Allah yardimcin olsun canim.. benimde babam hasta ve ilac kullaniyor annem takip ettigi icin birakamaz babami ve fikir ordan cikti. Benim icin bayaga artilari olucak gibi butun akrabalar o tarafta gelende rahat etsin diye bakalim huzurla afiyetle gecer ins

Bende birtek cikolata diye dusunuyodum olay amacini asti bende arabanin bagaji ful suan bisey daha koyarsam esim hepsini birakacak :) aslinda millet neler neler yapiyor o kadarini hem istemem hemde yapamam zaten. Bu arada Allah kem gozlerden korusun gercekten ozel gunlerim icin hep bi duam vardir kim haset edip nazar degdirecekse isi ciksin gelemesin diye

Ayyy çok güzel hazırlanmışsın sen

Iyi fikir mis ya dua şeklini tuttum bende öyle diyeyim bari benim orts boy valizim var simdilik bir de el çantası bakalım sağsalim gelsin kuzularımız tatli telâşlardayız

Hediyelik falan hazırladınizmi kızlar

Hurma ne için canım niye cam rendede

Sizin hazırlıkları okuyunca kendi doğumuma gittim hastane cantam falan yok yakın zamanda 1 hafta gezip 2 pijama almıştım yaptığım en iyi şey o olmuş bide 1 gün önce kızımın kıyafetlerini utulemistim o kadar hediyelik terlik taç hiçbiri yok tabi tansiyon çıkınca hastaneye gittik akşam Dr uma mesaj attım gideyim artık diye o da kalsan iyi olur dedi sabah geldi doğum eşimde rahatsızdı ben KV ile gitmiştim onada söylemek istemedim birazdan çıkarız serum bitince çıkarız herhalde diye gecistirdim gece boyunca Dr doğum diyo ben esimi arayıp doğuma giriyorum diyemedim ne sesini duydum ne yuxunu gördüm yanımızda gecelik pijama bebek kiyafeti hicbisey yok hemşire bana kızıp duruyor niye yok şimdi sana hastanenin geçerliğini giydirmek zorundahjm falan dedibebek kıyafeti soruyo gelecek ama bebek zaten küçük diyoruz olsun niye yanınızda yok diye kızıyor neyse doğuma girdim bebeğim 34+2 de 1430gr 29 haftaya uyumlu doğdu gelişimi durmuştu beni odaya çıkarmadılar akşam 9dan sonra bebeğimi göstermek için 5 dk ligina çıkardılar sandalyeyle o esnada ailelerimizde yoğun bakım önünde koridordan oraya geçiliyor kısa bir ara sadece oradan geçerken el sallayıp iyiyim diyebildim beklemediler bile ertesi gün oradan kurtulmak için koşarak gidecektim odaya çıktım sonunda falan filan bebiste kuveze girince hiçbir hazırlığın önemi anlamı olmadi zaten bebekler sağlıkla gelsin de hicbisey olmadan da oluyor işte Rabbime şükürler olsun saglikls kucağımiza aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…