Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hediyeleriklerinizin fotosunu atın kizlar

Hemsiredeki tribe bak zaten 35.haftada gitmissin 40 haftayi gecerde anlarim nasil hazir olmaz der hadi bu kadar zaman.. su hastanelerdeki ebeler hemsireler hasta bakicilarin merhametlisini cikarsin Allah.. tabiiki saglik en önemlisi canim dogru söylüyorsun bebegin hic biseyden haberi yok bunlar kendimize eglence iste..

ay kızlar 28. haftadayım yememe dikkat ediyorum hep aynı yani. atıyorum arada yarım baklava yiyorumdur diger günlerden farklı. haftada 5 gün 40 dk yürüyorum. ama her hafta yarım kg geliyor. doktorumda aşırı takıntılı ne yedin diyor çorba peynirli salata diyorum, peynir fazla olmuş diyor. pes yani. afrikalı kadınlarda doğuruyor diyor bana. kilolu da değilim .169 boyunda 61.3 kg ile başladım gebeliğe şuan en son 66.4 tüm. yani sebze ye ceviz ye diyor hayvansal ürün pek yememeğe çalış diyorda bebek nasıl beslensin? bebek beslense doğumdan sonra benim saçım tırnağım gidecek yani. varmı aranızda böyle doktoru olan :))))))))

Dünki berbat beslenmemi paylaşıyorum arladaslar
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin
Ara 1 kase pudingli muhallebi ceviz 2 bardak sut
Öğle 2-3 kasik çorba 1 lokma ekmek arası peynir
Ara 2 kase pudingli muhallebi ceviz yarım portakal
Akşam 1 çipura balık salata 2-3 dilim oatates ve 1 kase domates çorba kıtır ekmekli
Ara 1 kase çekirdek bol miktarda cips limonlu soda

Ayy canım benim cidden sağlık olsunda digerleri olmasa da olur insallah bu defa guzelce hazırlanır gözünde bisey koymadan bebeğini kucagina alırsın bu arada ben hediyelik yaptırmadım canim sadece cikolata alicam daha onu da almadim

E 28 inci haftaya 5 kilo ile gelmişsin gayet iyisin bence zaten yapman gerekeni yapiyorsun daha napabilirsin ciddiyim mantığım almıyor oldu afrikalilar gibi besleneyim sonra bebekde gelişme bozukluğu var desin dr ayy cidden senin dr da bizden daha takıntılı imiş birde haftsda 500 gr aliyorum demişsin ama daha 5 kilodasin ben pek anlamadim son bir bilgi son aylarda cok kilo alınır deniyor ya bence son aylarda kilo gelmiyor tmm haftads 500 gr fln da normal bence ayda 2 kilo yapıyor ben 30. Haftadan beri yedigime ictigime hic dikkat etmedim acayip saldım 2 buçuk kilo aldım ki çok fazla halsizlik var hareketim de çok az

İnşallah canım gününde sağlıkla gelsin de bizde yaşayalım bu tatlı telaslari :)

İnşallah canım gününde sağlıkla gelsin de bizde yaşayalım bu tatlı telaslari :)
Benim abimlerinki tüp bebekdi 35 de doğdu bebek ama cigerleri gelismemis 2 ay kuvezde kalmıştı neler cektiler anlatamam uzerine bebek 2 kere göz ameliyati oldu kuvezdeki ışınlar gözünü kör etmek uzereydi neyse 2 ay sonra sagsalim evlerine gectiler ama gelinimiz lohusaliğini hic yaşayamadı o kadar burukdu ki yani hic biseyi olmasaydi bebek yanında olsaydi o yuzden sağlık olsunds gerisi cidden boş birde biz Turkiyede fazla abarttik galiba yurtdışında hic böyle şeyler yokmuş

Ah canım ya gerçekten çok zor olmuş bizim en büyük sansjmiz 34 te ciğerleri gelismisti

ne güzel cnm yaaa. doktor 32 ye kdr hızlı alınır sonra miden küçülür dedi ama bilmiyorum valla, vejeteryan beslenme taraftatı doktorum onu anladım. pek süt yoğurt yeme diyor, e kalsiyumum ne olcak. protein sebzede varmışmış bıdır bıdır. normalde severim, bilgilidir alanında, ilgili bir adamdır ama beslenme konusunda katılmıyorum.

Aşırı yemek dogru değil tek tip beslenme iyi değil de hayvansal gıda yemezsen B12, demir nerden alacaksin ? En kaliteli protein,demir, B12 hayvansal gıdalarda var

Aşırı yemek dogru değil tek tip beslenme iyi değil de hayvansal gıda yemezsen B12, demir nerden alacaksin ? En kaliteli protein,demir, B12 hayvansal gıdalarda var
kesinlikle öyle. yok ben bir öğün kuru baklagil yada hayavnsal protein diğerinde sebze yemeğe çalışıyorum öğünlerim hep böyledir.

kesinlikle öyle. yok ben bir öğün kuru baklagil yada hayavnsal protein diğerinde sebze yemeğe çalışıyorum öğünlerim hep böyledir.
Diyetisyen de bana öyle dedi canım hep aynı yeme öğlen protein ağırlıklı akşam sebze dedi. Daha hafif olur miden rahat eder diye. Sabah 1 yumurta mutlaka ye günde 2 bardak süt veya yoğurt ye dedi

Canım bence sağlıklı olması en mühim olanı. Hazırlıklar falan filan cool_lime de dediği gibi bizim kendimiz için yaptığımız şeyler. Yoksa el kadar bebek ne anlicak onları:) çok şükür ilk çocuğunu sağlıkla almışsın kucağına :) ben hiçbir hastaneye dair hazırlık yapmadım :) eve gelenler için ikramlıklar olacak. Onun dışında bebek süsünü de çok kısıtlı bi miktarda yaptırdım 15 tane kadar. Sadece 1. Derece akrabaya ve çok yakın dostlara hatıra diye vermek üzere :) onun dışında parayı kendime ve bebeğin ihtiyaçlarına harcadım :)

Ya ne guzel biz cok kalabalik bi aileyiz ablamlar halamlar kuzenlerim 50 kisiyiz eşimin ailesi yakin arkadaslar derken genis bi cevre az bisey yapmak imkansiz o yuzden

Günaydın kızlar:
Dün sabah bisey yiyemedim canım hiç istemedi.

Öğlen küçük bir parça gevrek,peynir,domates,biber ve portakal suyu

Ara, 1 havuç, yarım saat sonra 1 yeşil elma, 1 avuç çiğ badem

Akşam 1 porsiyon ızgara sardalya, bol yeşillik (roka&maydanoz) , salata

Ara; 1 bardak açık çay, 2 avuç siyah çiğdem (İzmirliyizzz)

Çok duygulndm biliyor msnz az kalmış doğuma ve burdan bizler için liste paylasyrsnz. Rabbim.hepinizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin, bol bol sütünüz gelsin bir solukta dünyaya gelsin insallah. Hepinizi tanımış kadar seviyorum sevgiler güzel anneler

Ya ne guzel biz cok kalabalik bi aileyiz ablamlar halamlar kuzenlerim 50 kisiyiz eşimin ailesi yakin arkadaslar derken genis bi cevre az bisey yapmak imkansiz o yuzden

Ay canım yaa sen kaç tane aldın ki bebek süsü :) valla napiyim ama bebek süsü de öyle ucuz değil ki canım. Bir de ilk bebek olunca. Ne var ne yok aldım. Süse gideceğine bebeğime gitsin sanırım ben fena bi anne olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…