Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sağlıkla doğum yapalım da kızlar hazırlık çikolata falan gerçekten umurumda değil . İnsallah hepimiz bebekleri sağlıklı şekilde evimize götürürüz
Aynen oyle canım o sezeryandan veya dogum dan sağsalim çıkalım

Bence protein de sebze kadar önemli dr unun gitigi yol bize uymasada kilo kontrolü hoşuma gitti açıkçası ister istemex kendini frenlemene yardımcı olur
Ne kadar iyi kalplisin ya insallah sende bu günlere geleceksin canım zaman su gibi geçiyor cidden bir kadınin tadmasi gereken annelik duygusunu tattirdigi icin Allaha ne kadar şükretsek az seninde bu zor gunlerin geçicek insallah

Benim ankaradaki doktorum öyleydi işte. 16. Haftada yrm kilo aldıkçm diye diyetisyene gönderdi. 10 kiloyu geçmiceksin doğuma kdr dedi. Göbeğindeki yağdan göremem yoksa diyordu. Azmış senin kilonda ya gayet Allah Allah. Evet protein bebeği büyütüyor sebzede bişi olmuyo. Sebze ağırlıklı beslenmeye çalış o zmn suyu arttır. Doktora da sabah açken git öyle tartsın eheheh

cnm zaten yediğim tabakları görsen her öğlen koca bir tabak sebze yiyorum. doktora da aç gidiyorum aslında :))) benimki normal doğum yanlısı bir sıkıntı olmadıkça normal diyor gerçi bende inş normal istiyorum uygunsa. valla beni diyetisyene falan gönderirse eğer, değiştirririm doktoru :))))))) okadar da değil yani. :)))))

V volveron cool_lime kızlar sağlıklı doğumlar dilerim kolay bi Doğum ve bol bol emen bebisleriniz olsun inşallah. Tabi bizim de :)

Cnm listen Harika ekran görüntüsü aldım hemen. Bu göğüs Kalkan’ı tam olarak ne oluyor ve ne işe yarıyor

Aminn canım doktor yatış verdi

Aminn canim. Bende kac yillik dostum gibi görüyorum buradaki herkesi :)))

Canim benim emzirirken cok yara olmustu ve iyilesemedi bi turlu ablam aventin kalkanini al dedi aldim ve 2 3 gun sonra toparlamaya basladi ic camasirin icine koyuyorsun temasi engelliyor gogusle camasirin mesela krem surunce kalkan yokken hemen camasira surulup gidiyodu kalkan alinca iyice tedavi oldu hatta simdi gumus olani cok meshur cok pahali diye alamadim ama yine ayni aciyi yasarsam kiyip alabilirim oyle boyle bi aci degil cunku

Kahvaltı
2 yumurta
3 dilim ekmek
3 dikim peynir
Roka

Öğlen
Lahana sarma ve yoğurt

Akşam
Kuru fasulye pilav yoğurt

Şu sıralar yoğurda abandım serin serin. Kalsiyum istiyor vücut sanırım. Artık kemikleşme süreci başlıyormuş bebişin ondan herhalde. Bugün pirinç olayını fazla aştım yaa neyse artık

Aminn canım doktor yatış verdi

Geçmiş olsun canım. Yatış vermesi normal. Gözetim altında tutmak istiyorlar. Ama bir süre sonra ben sıkılınca serumlar bitikten sonra kağıt imzalayıp çıkıyordum . Seninde ilk çocuk değilse evde başka çocuğun varsa ya da çok sıkılırsan kağıt imzalayıp çık. Çünkü kalınca bir şey olmuyor hastanede. Serumlar bitince sadece uyuyorsun orda

Yarin sabah doktora gidicez nasipse bakalim ne dicek :) son haftalar gitmek daha heyecanli oluyor.. :)

Bende yarın doktora gidicem. Şimdiden heyecan bastı. Bir de geçen haftaki doktorum beni bebek kilosundan dolayı perinatoloğa yönlendirdi. Gelişiminde sıkıntı mı var diye. Sabah ki doktor 2700 dedi. Öğleden sonra perinatolog 3200 dedi. Şok oldum :) o yüzden yarınki randevuyu daha çok merak ediyorum.

Canım evimi özledim daha ilk dakika ilk nasip olursa. Yarın öğlene çıkmak istyrm aslnda bakalm kaç serum olur simdidn iyiym gibi mepamid diye seruma bir ampül kattı hemşire inşallah iyi gelecek.

Sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar , 1 dilim kek, 4 kiraz domates
Ara 1 yeşil elma 3 ceviz
Öğlen bir kase yoğurt, bir tabak haşlanıp yağda kavrulmuş kuru patlıcan 1 dilim ekmek
Ara 1 kırmızı elma 1 dilim kek
Akşam 2 ızgara derisiz tavuk but, 1 büyük kase yayla çorbası, kocaman bir leğen sogus kivircik marul mor lahana 4 kiraz domates

Evet bugün kek tepsisi elime yapıştı

Canım evimi özledim daha ilk dakika ilk nasip olursa. Yarın öğlene çıkmak istyrm aslnda bakalm kaç serum olur simdidn iyiym gibi mepamid diye seruma bir ampül kattı hemşire inşallah iyi gelecek.

Adını bilmiyorum Benimde seruma bir şeyler katıyorlardı. Sarımsı bi renk almıştı ilk serumum. Bir de doktor bana 3 tane takacağını söylemişti. Her hafta pazartesi gidil serum yiyip geliyordum ben . Ama gene de şükür. Hiç geçmicek sanıyordum. bıcak gibi bir an da bulantım kesildi. 30larda gene başladı ama olsun. 30larda sadece yediğimi çıkarıyordum öyle tiksinme yoktu

Afiyet olsun. Oluyor öyle arada. Mesela 2 gündür bende de tatlı krizleri oluyor. Ve tüketmeden kendime gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…