Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

V volveron spiral dogumdan hemen sonra takilir mi bilmiyorum canim. Bi doktoruna sor istersen. Ben spiral den hic memnun kalmadim. Ara kanama cok yapti Ben de bir de regl kanamasini arttirdi baya da agrili yapti. O yuzden sadece 9 ay dayanabildim ve cikarttirdim. AMA mesela kardesim yillardir kullaniyor ve cok memnun.

Gecmis olsun canim yaa. Evet zencefil bin derde deva. Mide bulantisina da cok iyi geliyor diyorlar. Burada doktorlar oneriyor.

Oyy annesi daha cok kucuklermis ama kreşe falan gidiyorlarsa cok iyi olur eminim en azından eşlerimiz anlayışlı ya cok büyük bir nimet bence öz annene bile minnete girmye gerek yok bence benim annem de k. Vlide de burda ama annem.oyle herseyime koşan bi anne degil k. Valide de oyle yani herkes nasil yapıyorsanız basedebiliyorsaniz edin modunda annem doğum sonrasi 3 gün kalır sezeryn olmasam onu bile istemem gelmeyin derim de mecbur gelicek k.valide de gelicek amayardima değil öyle adetten diye Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ne diym insallah sagsaglim gelecek haftayi bir atlatayim ya

Dr uma sorayim bakalim ne diycek

Canim sen o zaman bol Bol aci ve ananas ye ve yuru. Dogumu baslatmaya yardim ediyor bunlar.

Acı açılmayı mı sağlıyor ay bilmiyordum.. bugün denemeye başlayayım ben :) pazartesi okul açılıyor .. ilk hafta genelde lay lay lom geçer. Belki haftaya denk getirirsem ilk 2 hafta okula gitmeyip dinlenmişte olurum

Canm ben artık nasipse varsa sen ne yaparsan yap o hamilelik oluyor ona kesin inandım bi arkadaşım geçen sene hap kullanırken 3.ye hamile kaldı en sonunda ilk defa duyoyorum bunu kordonları aldırmış nasıl oluyorsa saçak saçak oluyormuş komple aldırdım dedi hiç duydunuzmu bilmiyorum ama

Normal canım çok tatlı bı ogljsj oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…