Yok canım ben sizin geçmişi okudum sen 22. Haftada 3 kilo almışsın hıc kandırma bizi :)) dün 57.4 tüm ama komşular vardı milföy börek kek falan götürdum19 da 1 kilo100 gr daha ne istiyosun ben 3 kilo almıştım 19 a kadar
Canım hiç bilmiyorum da bebeğin suyu olsa daha fazla olur sanki sen daha iyi bilirsin tabiKizlar günaydın. Demin uyandigimda ic camasirimin islandigini gordum ama su mu kaçırdım mi yoksa bilmiyorum akinti gibi kivamli bisey degil su gibi nasil anlicam hangisi oldugunu
Hemen al canım haber et bize de ayy cidden heyecanli ya doğum yakın mı acaba ?Peki su gelince bebek hareket ediyo muydu
Yaa demek yediklerin yeterli değil tatlı ye ama hergün yeme bence ara öğün yap tarcın i bazilari yok.diyor ama kullan bence yogurt çok guzel yag yakiyor kan sekerini dengeliyor ben cok yedim inan bir de gece yatarken tarcinli süt iç ama azıcık tarcınYa ama ben baya yiyorum zaten aldığım kilodan da belli :) ve tatlisiz geçen 1 gün yok
Tebrik ederim canim darısı diğer trimestrlara12. Hafta
Kilo 60.
Ve hedefim sıfır kiloyla ilk trimesteri kapatmaktı. Başardım şükürler olsun. Artık 2. Trimestere giriyorum. En çok dikkat etmem gereken zaman. Şimdiye kdr edemedim istediğim gibi beslenemedim midemden. Ama zaman verdim kendime . İki hafta sonra adam gibi dikkat etcem
Canm doğumdan 4 5 gün sonra tartıldım 81 çıktım 83.5 girmiştim doğuma ama katkıdan serumdan vücudum aşırı sisti ayaklarim 2 katina cikmisti şişlik bir haftadan sonra yavaş yavaş geçti 1 2 güne bir 1 er kilo indi sukurInan bende merakla bekliyorum son olarak kaclarda olucam acaba şimdi 62.2 ila 62.6 arası gidiyor sabitlendi gibi esas merak ettiğim se olarak doğumda kaç kilo gidecekrmys4203 sende dogumdan çıkınca kac kilo gittiydi canım
Sizede çok geçmiş olsun canım atlatmanza sevindimKizlar gunlerdir hastalikla ugrasiyorum cokluk cocuk yeni yeni kendimize geliyoruz tam olmasada allahtan minnoş ses kisikligiyla gecistirdi giremedim o yüzden güncel 72 bir kilo daha gitmiş şükür
Oyle mi demek oluyormus. Bilmiyordum.Normal dogursan cabuk dogururdun sende bebek aşağı baskı yapiyor yani
Ben sezeryan olacagim. Acilma sin daha fazlaÇatı açılıyor kızlar. Genişlicek ki bebiş geçebilsin.
nişan atılıp sonraki su gelmesi mi doğum başlangıcındaki? Yoksa benimki gibi mi? Bende iki hafta bıyunca sızıntı gibiydi. Çiş yaptım sanıyordum küloduö ıslanıyordu.
Eğer ilkini soruyorsan cnm, bebek bir süre susuz kalabilir. Su geldikten 12 saat sonra doğurdu arkadaşım. Benimkinde dediğim gibi iki haftda yavaş yavaş bitirdi suyu. Dr a gittiğimde üç günden fazla duramaz dedi aldı sezaryene. Ztn makat gelişiydi. Ve benim ayrıntılı ultrasonda (20.haftada da) suyunuz az doktorunuza iletin demişlerdi. Hiç su içmeyen bir gebeydim. Belki baştan az olmasaydı bunkdr erken bitmezdi suyu. Bebek hareket ediyordu onda sıkıntı olmadı
Ben diger Iki dogumuma da 65 ile girdim. Bari bunda 63 falan olsun. Iki kilo kar edeyim :)En fazla. 65 olursun canım o da çok iyi
Yaa bu hafta Ben de oyleydim. Acayip bir tatli istegim vardi. Valla hergun Iki uc dilim kek yedimKız ne maşallahım var.sinirlerim tepemde bi boğazımı tutamıyorum.bu kadar mı iradesiz olunur.akşam bildiğin yiyorum ya.ama sizi örnek alıyorum.hiç yemiyorsunuz ,nasıl sabrediyorsunuz maşşş.inş ben de sizin gibi olurum sonlarda.grubun kesinlikle çok faydası var.yoksa ben şimdiye 5kilo almıştım garanti.fark ettiysen menü paylaşamıyorum valla utanıyorum.yok yok bu haftalarda ben de.
Hafta : 19
Güncel kilom:52.4
Tamam canim teşekkür ederim bida oyle bisey hissetmedim sanirim kacirdim :ODolly bebek hareket ediyordu diye sonradan ekledim. Esas sorunu cevaplamamışım meğer :)
Çok geçmiş olsun canim ya bebek de var illa hastalık olicak yani bizde de oglum gecen hafta su çiçeği oldu aşı olmasina ragmen ama.hafif gecirdi simdi de 2si birden ağız burun akıyor bebrk dogana kadar iyilesin yoksa hast. Ye goturmem sizi deyince yeme icmelerine dikkat ediyorlarKizlar gunlerdir hastalikla ugrasiyorum cokluk cocuk yeni yeni kendimize geliyoruz tam olmasada allahtan minnoş ses kisikligiyla gecistirdi giremedim o yüzden güncel 72 bir kilo daha gitmiş şükür
Seninki erken başlamış canım zaten 5 haftan falan kaldı 30dan sonra nasıl geciyor zaten anlamadım ben belki de 38 de kendi istegiyle gelir kuzun saglikla gelsinBen sezeryan olacagim. Acilma sin daha fazlacok kotu agriyor yaa. Hareketlerimi cok kisitliyor. Yatakta sagdan sola donmek bile iskence oldu.
INSALLah 38 e kadar durur. Annem geldikten sonra istedigi zaman gelsin prensesim. Bakalim 1 martta doktor randevum var. Buyuk ihtimal sezeryan tarihi kararlastirilacak. Onceden de dedigim gibi 39. Haftaya gun veriyorlar. Beklenen dogum tarihinin bir hafta oncesine. Eger olurda onceden sancim acilmam falan olursa direkt acil sezeryana aliyorlar. Ben buyuk ihtimal sezeryan sirasinda tuplerimi baglaticam. 4 cocuk yeter. Baska kesinlikle dusunmuyoruz. Doktorum gecen gorusmemizde baya bir bilgi verdi dusunmemi soyledi. Yaptiricam heralde.Seninki erken başlamış canım zaten 5 haftan falan kaldı 30dan sonra nasıl geciyor zaten anlamadım ben belki de 38 de kendi istegiyle gelir kuzun saglikla gelsin
4. Bebek mi maşallah canım size zaten ameliyat riskin oluyor artık hamilelik de dogumda bebek buyutmede zor yaINSALLah 38 e kadar durur. Annem geldikten sonra istedigi zaman gelsin prensesim. Bakalim 1 martta doktor randevum var. Buyuk ihtimal sezeryan tarihi kararlastirilacak. Onceden de dedigim gibi 39. Haftaya gun veriyorlar. Beklenen dogum tarihinin bir hafta oncesine. Eger olurda onceden sancim acilmam falan olursa direkt acil sezeryana aliyorlar. Ben buyuk ihtimal sezeryan sirasinda tuplerimi baglaticam. 4 cocuk yeter. Baska kesinlikle dusunmuyoruz. Doktorum gecen gorusmemizde baya bir bilgi verdi dusunmemi soyledi. Yaptiricam heralde.
Canim serumlar sisiriyor birazcool_lime 69 olmuşum 1 kg almışım erken değilmi ki 9 hafta da bir kg ama ben haftalık serum alıyorum sadece balık yağı felan ay çok üzgünüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?