Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kizlar günaydın. Demin uyandigimda ic camasirimin islandigini gordum ama su mu kaçırdım mi yoksa bilmiyorum akinti gibi kivamli bisey degil su gibi nasil anlicam hangisi oldugunu
Canım hiç bilmiyorum da bebeğin suyu olsa daha fazla olur sanki sen daha iyi bilirsin tabi

Ya ama ben baya yiyorum zaten aldığım kilodan da belli :) ve tatlisiz geçen 1 gün yok
Yaa demek yediklerin yeterli değil tatlı ye ama hergün yeme bence ara öğün yap tarcın i bazilari yok.diyor ama kullan bence yogurt çok guzel yag yakiyor kan sekerini dengeliyor ben cok yedim inan bir de gece yatarken tarcinli süt iç ama azıcık tarcın

Tebrik ederim canim darısı diğer trimestrlara

Canm doğumdan 4 5 gün sonra tartıldım 81 çıktım 83.5 girmiştim doğuma ama katkıdan serumdan vücudum aşırı sisti ayaklarim 2 katina cikmisti şişlik bir haftadan sonra yavaş yavaş geçti 1 2 güne bir 1 er kilo indi sukur

Ben sezeryan olacagim. Acilma sin daha fazla cok kotu agriyor yaa. Hareketlerimi cok kisitliyor. Yatakta sagdan sola donmek bile iskence oldu.

Yaa bu hafta Ben de oyleydim. Acayip bir tatli istegim vardi. Valla hergun Iki uc dilim kek yedim ama ayni zaman da istahsizlikta var. enteresan bir durum. Zaten ne yesem aninda midem yaniyor.

Kizlar gunlerdir hastalikla ugrasiyorum cokluk cocuk yeni yeni kendimize geliyoruz tam olmasada allahtan minnoş ses kisikligiyla gecistirdi giremedim o yüzden güncel 72 bir kilo daha gitmiş şükür
Çok geçmiş olsun canim ya bebek de var illa hastalık olicak yani bizde de oglum gecen hafta su çiçeği oldu aşı olmasina ragmen ama.hafif gecirdi simdi de 2si birden ağız burun akıyor bebrk dogana kadar iyilesin yoksa hast. Ye goturmem sizi deyince yeme icmelerine dikkat ediyorlar

Ben sezeryan olacagim. Acilma sin daha fazla cok kotu agriyor yaa. Hareketlerimi cok kisitliyor. Yatakta sagdan sola donmek bile iskence oldu.
Seninki erken başlamış canım zaten 5 haftan falan kaldı 30dan sonra nasıl geciyor zaten anlamadım ben belki de 38 de kendi istegiyle gelir kuzun saglikla gelsin

Seninki erken başlamış canım zaten 5 haftan falan kaldı 30dan sonra nasıl geciyor zaten anlamadım ben belki de 38 de kendi istegiyle gelir kuzun saglikla gelsin
INSALLah 38 e kadar durur. Annem geldikten sonra istedigi zaman gelsin prensesim. Bakalim 1 martta doktor randevum var. Buyuk ihtimal sezeryan tarihi kararlastirilacak. Onceden de dedigim gibi 39. Haftaya gun veriyorlar. Beklenen dogum tarihinin bir hafta oncesine. Eger olurda onceden sancim acilmam falan olursa direkt acil sezeryana aliyorlar. Ben buyuk ihtimal sezeryan sirasinda tuplerimi baglaticam. 4 cocuk yeter. Baska kesinlikle dusunmuyoruz. Doktorum gecen gorusmemizde baya bir bilgi verdi dusunmemi soyledi. Yaptiricam heralde.

4. Bebek mi maşallah canım size zaten ameliyat riskin oluyor artık hamilelik de dogumda bebek buyutmede zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…